Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nudim prevoz do in iz letališča Minhen

Nudim prevoz do in iz letališča Minhen

z vsemi 7 potniki smo se strinjali, da zamude, počene gume niso problem.
je pa to, da nam “samo 1 urno čakanje, ki ga vi omenjate” ni bilo povedano, pa seveda neoglašanje na telefon. je treba po pravici povedat!

Mislim, da že cinizem v odgovoru “direktorja” podjetja pove marsikaj o odnosu do potencialnih strank v realnosti. Da o neizdajanju računov ne izgubljam besed seveda!

Skoraj nemogoce bi bilo, da bi pred vasim potovanjem vedeli kdaj natancno se boste vracali na dan vasega odhoda, saj se v vecini primerov do zadnjega trenutka ni jasno, kdo vse bo se vracal z vami nazaj.

Zato tudi nikoli ne recem, da ob priletu stranke odrinejo takoj nazaj. Kvecjemu, v kolikor ze imam kaksne informacije povem, da je predviden odhod ob vasem priletu, ki pa se lahko spremeni v casu vasega potovanja.

Kadar stranka zahteva prihod in odhod natancno na uro je to ekskluziva in je cena 10X tista, ki se placa za organiziran skupinski prevoz. Ja, kar precej strank zeli tudi tako.

V kolikor neoglasanje na telefon pada na mene, sem ze povedal v prejsnjem postu, da sem odsoten. V kolikor gre to na soferja, sem pa ze tudi povedal, da bom preveril, ko se vrnem.

Nekaj me se bega;
Iz vasega opisa razberem, da ste potovali 20.05., lahko bi sicer natancno ugotovil, ce bi seveda razkrili svojo identiteto, vendar ce datum drzi mi nekaj ni jasno.
Kako ste lahko govorili z menoj, glede na to, da sem odsoten od 18.05. ?

hehe neizdajanje računov je pa kar spregledal…..

Mare 2; prosim preberite se enkrat cetrti odstavek prvega odgovora.

Ga boš inšpektorju pokazal!

Menim, da so komentarji tistih, ki se jih tema sploh ne tice in o celotni situaciji nimajo pojma, presegli mejo dobrega okusa zato sem za zelje, obrazlozitve tistim, ki jih tema zadeva dosegljiv po elektronski posti.

Če je omemba tržnega inšpektorja presežek meje dobrega okusa se še bolj zamislim o legitimnem poslovanju “24hPrestige”!!

Romano d.o.o. čisti poslovni izid vašega podjetja je bil v lanskem letu nekje 18.000 pa še nekaj evrov. Če gledam bonitetno oceno je poslovanje s vašim podjetjem na tvegani ravni. Ob prijavljenem poslovnem izidu se človek vpraša kako lahko vzdržujete svojo floto in zaposlene, glede na to da je delež vaših dolgov v financiranju relativno nizek??

Ne razumem, zakoj taka polemika okrog teh prevozov. Večkrat sem že sama potovala do Munchna, pa verjemite, da ni veliko ceneje, če greš s svojim avtomobilom, da o tem kako je veliko udobneje, če te vozijo drugi sploh ne govorim.
Zakaj se nekateri ujedajo v vsako stvar. Marsikdo išče tak prevoz, pa ne ve kam naj se obrne.Meni se zdi prav v redu, saj temu je ta forum tudi namenjen – da dobimo informacije vseh vrst. Tudi, če ni za vsak prevoz izdan račun, verjemi Mare2 in vsi ostali fovšljivci, da država zna vseeno priti do svojega kosa pogače.Navsezadnje pa mora človeku, ki dela tudi nekaj ostati, kajne.
Lep pozdrav.

Ve se kdo je to napisal:) a ne Romano?

Mare2, tudi tokrat si v zmoti. Sem 50 letna bivša podjetnica. Vem kako se služi kruh, kadar si odvisen samo od sebe in ljudi, ki ti mečejo polena pod noge. Zraven tega pa živimo v državi, ki od ljudi, ki delajo, zna samo pobirati denar. Da bi jih zaščitila in jim pomagala – za to pa ni ne interesa, ne volje. Raje sprejemajo zakone, ki omogoča peščici ljudi, da postajajo multi miljonarji.

Pa lep pozdrav in brez zamere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close