NOVOLETNA DARILA
Že pred leti smo sklenili, da se ne obdarujemo niti s sosedi niti z žalhto prijatelji itd. Zakaj? Ker smo imeli vsi iste probleme kaj komu kupiti potrošili so preveč denarja s tem da nismo na koncu nič pametnega kupili skratka zdajšnji dogovor se nam obnese in sicer Miklavžek nosi samo doma, Za božič kakšna malenkost pod smrekico za novo leto 7 dni smučanja in to je to.
Niti na misel mi ne pride da bi letala po prepolnih trgovinah in kupovala razne svečke na tono šalčk itd
Ja, meni je tudi to brez veze – obdarovanje, problemi z idejami, vsi imajo vsega dovolj …
Ena ideja: napeci doma nekaj vrst piškotov, peciva .. kupi une posodice (trše “železne”) in jih napolni ter sorodnikom podari vsakemu 1. Darilo je osebno, izvirno, dobro bo, zaomnili si bodo, posodico bodo pa tudi lahko še naprej porabili za domače piškote.
Jaz bom svojim prijateljem podarila malce zdravja – just ima letos prisrčno toaletno torbico v kateri so tri kremice – tea tree – za razna vnetja, materina dušica – pri prehladih in camomila – kremica za roke ali obraz – trije čudoviti izdelki za 17 eur – pridejo prav vsakomur – so koristno in kvalitetno darilo.
Pri nas zaresna darila dobijo samo otroci, pa še to je vrednost majhna (nekje 10-15 E), ker nas je zelo veliko. Ostala darila so (v krogu ožje družine, ampak to je čez 20 ljudi, ker jih je bilo pri možu doma pač malo več od povprečja) na nivoju kakega dobrega vinčka, domačega likerja, kak paneton, domači piškoti, kakšni dobri bomboni, kakšna posebna čokolada.. ravno toliko da je pozornost.
Pišeš lahko na zdravilnazelisca@gmail.com
🙂
Mogoče kaj takega:
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024
Forum je zaprt za komentiranje.