Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novodobne zmenkarije

Novodobne zmenkarije

Odgovor na objavo uporabnika
Kupsnega, 06.12.2021 ob 14:15

Sam res zakaj moški nima jajc povabit na zmenek ali pa po parih pogovorih povedat, da mu ni do tebe če se mu tako zdi. A je res treba toliko enega nategovanja.

A sta iz istih koncev? Mogoče je pa len in se mu ne da dejtat z žensko z drugega konca Slovenije 🙂

Ker mu je dovoln dobra le za preganjanje dolgčasa, za položit pa ne. Moški, ki ga ženska privlači, ne zamudi priložnosti

Ne vem, kakšne fore se to greste. Po mojih izkušnjah vsi rečejo, da greva ven, takoj ko si začnemo pisat, sploh ne čakajo nič.

Pač ti bi ga morala že na začetku ven povabit, kaj sploh je kava ali sprehod? Nič…

po moje ma punco. če si prečekirala njegov fb, instagram, je možno da enostavno ne objavlja skupnih fotk. poznam precej srečnih parov, za katere bi človek rekel da sploh niso skupaj. objavijo sem in tja kakšno sliko svojo, ne pa skupne. pa so skupaj že nekaj let.

jaz mislim da je zaseden in si samo krajša čas s tabo oziroma pripravlja teren za dol te dat. tistih par sporočil za katere riskira čas, si vzame, da ti malo nasuje komplimentov pa seveda razkladanje o sebi. ne bo te povabil ven dokler ne bo bil prepričan da se bosta v avtu dol poknala, ti povem. potem bo pa povedal da je zaseden, če mu boš težila.

ti piše med vikendi, ti piše popoldne in zvečer? kaj točno o njem veš? te sprašuje tudi o tebi? kakšna so bila tista namigovanja da gresta ven – zakaj pa nisi ti zagrabila takrat?

Sem se dobila že s kar nekaj tipi na takšen način, da je bilo dopisovanje in potem srečanje. Ma po vseh izkušnjah z lahkoto zaključim, da tisti, ki niti po enem mesecu ni dal povoda za srečanje, se sploh ni imel namena srečat. In takšnih je bilo kar nekaj- pred leti sem več kot pol leta zabila z nekom, ki še po pol leta ni dal povoda in ko sem dala že 100 namigov in tudi direkt vprašala, če se bova srečala, je bil odgovor “ja, res bi bil že čas, da se” in tu se je končalo. Nikoli se nisva srečala in sem nehala pisati.

Enkrat sem si z enim takole 2 meseca dopisovala in tudi ni dal nobenega povoda, zato sem ga jaz. Sva se dobila in tip je dajal skoz filing, da se mu nič ne da, niti odgovarjat, malo je manjkalo, da bi mi rekel, zakaj mora on zdaj biti tu na zmenku. Deloval je celo jezen, ker sem želela, da se dobiva. Po zmenku si je želel spet dopisovati, a sem jaz vse skupaj prekinila.

Tisti, ki so res zainteresirani, bodo v roku par dni, max 1 teden dali sami pobudo, da se srečate. Ostalim je ok kot je. To je njihov stil življenja, da so malo gor po teh appih in si pišejo, kaj več sploh ne iščejo, v živo se tudi ne mislijo spoznati. Samo povedali ti tega iskreno ne bodo, ker potem si ne boš želela več z njimi dopisovati.

Aja, pa še nekaj: čeprav povsod govorijo, kako je lahko tudi ženska pobudnica za srečanje, so moje izkušnje popolnoma drugačne, zato menim, da mora to žal še vedno storiti moški.

Tudi moje izkusnje so take, ce se tip v enem mesecu ne spomni, da bi se srecala tega namena nima. On si puca ego z dopisovanjem, ti pa zgubljas cas.

Poglej. Jaz swm že veliko ljudi spoznala na ta način. Jaz napišem takole: Pozdravljen, ali bi šel z mano na kavo? Če je ne. Se nehaš dopisovat. Če je ja, poveš, kdaj imaš čas in kam bi šla. Simpl.

haha res smešno. Tip je dober igralec (car). Če še ne veš instagram je deiting stran podobno kot fb. Tako da imaš profil na instagramu in s tem si na deiting portalu, kliše pa takšen. Se pravi te je vizualno pritegnil z svojimi slikami po vsej verjetnosti tudi se vidi da je finančno dobro priskrbljen in ima dosti sledilcev (zensk) toraj je priljubljen med njimi in to te privlači toliko bolj in sedaj občutiš neke vrste konkurenco. In na to pada 100% zensk, preprosto.

Sama veš kaj iščeš, ali ne bodi naivna z mišlenjem da bo kaj več kot sex, ker naslednja za tabo čaka mlajša lepša, tudi na priloznost. Kako to vem, ker če bi res tebe zelel bi te ze zdavnaj povabil na zmenek, tako pa ima izbiro in to on dobro ve zato se mu ne mudi in te ima na trnku.

Podobno se dogaja večina moškim, z razliko da zenske ne odpisujejo redno, ter se nevejo obnašat itd. Skratka gre za obnašanje (zensko) ko ima preveliko izbiro in si dopisuje z preveč različnimi moškimi, s tem dobiva priznanje da je zazelena medtem ko izkorišča čas od teh moških, ko bi lahko spoznali drugo.

Skratka če mene vprašaš vsako pisanje dalje kot teden dni je nesmiselno, ker kaj moreš povprašat je par osnovnih vprašanj(schit test), ki so zate pomembna in če ti oseba dobro odgovori potem se dogovoriš za zmenek, in se tam vidi če se ujameta ali ne. Ker pomembna je interakcija v zivo in verjami po prvem zmenku, veš če ti je oseba všeč ali ne (vizuano, po načinu razmišlanja, vrednotah, ciljih). Zapravlanja časa z tedni ali mesci pisanja je potrata časa in na koncu je lahko da ti v zivo ni všeč ter si potem čista čustveno uničena in spet rabiš nekaj časa preden si na normalnem.

Lahko ti samo dam nasvet, če bi rada bila srečna v zivljenju spusti malo standard (hipergemija) idealnega moškega in spoznaj moškega v zivo, vrednote na prvo mesto, odnos do tebe pa boš srečna. V tem trenutku si naletela na igralca in tu se nebo končalo zate dobro. Rajši spoznaj moške v zivo pokazi interes, če ti bo kdo všeč in boš imela boljše razultate. Si stara preko 30 kar pomeni da ti bije ze krepko biološka ura, če zeliš imeti otroka max do 35 ker potem so lahko ze komplikacije za otroka ali tebe. Razmisli in izberi pametno, čas je dragocena stvar.

Npr. če bi mene srečala mi nebi dala priloznosti, čeprav mam več kot 5k plače mesečno (tujina), skromen stil zivljena, dober po srcu, super vrednote, atletsko postavo urejeno zivljenje, zivim sam. Ker nisem na druzbenih omrezjih, srednje kakovosti avto, normalen stil oblačenja nič posebnega brez nakita ali tatujev. Zakaj se ne izpostavjam je ker ne zelim pritegnit določen tip zenske. Vem kaj iščem in to so tradicionalne vrednote. Tudi razumem, da na druzbenimi omrezji nebom tega spoznal in zato iščem zunaj, na kavi, pohodih v gore, park, kniznica itd. Imam čas, prijatelje, druzino (mama, sestri, brata), hobiji, skratka nisem obupan in tudi biološke ure nimam. Če spoznam dobro druzbo z tradicionalnimi vrednotami bo še bolje ali se mi ne mudi.

V glavnem vsak ve zase ali zenske imajo vso moč na začetku ker imajo dostop do sex, moški pa imajo moč potem da rečejo da zelijo biti v zvezi z punco, ki sexajo. Skratka zenska še more zraven imeti nekaj drugih vrednot da moškega obdrzi. Ker moški, da sploh dobi priloznost pri zenskah mora imeti ogromno stvari (finančno stabilnost, čustvena stabilnost, igro, status, dober avto, stanovanje).

Tip, ki piše KNIŽNICA, ima zaradi mene lahko 20k mesečne plače, pa ne bom šla z njim niti na prvo kavo.

30 in se nekaj, 06.12.2021 ob 06:07

Po mojih izkušnjah, bi rekla, da nekaj skriva. Ali pa mu sploh ni do tega, da bi se videla. Ker, Sori, če po enem mesecu pisanja tip ne povabi na pijačo, ali vaj sprehod oz. nima niti najmanjše želje te videt v živo, nekaj ne stima.

Tako je  -resen tip, ki se “napali” bi še l”na kavo” še isti dan, da te v živo vidi, ne pa naslednjega…… KO je mene moj osvajal, se je hotel dobiti takoj naslednji dan – v živo. In tako je tudi najbolje – kdor se takoj čimprej, pomeni, da nič ne prikriva, skriv da mu je v interesu te v živo čimprej spoznati – cut the crap z napisovanjem preko sporočil. V živo šteje. Pa četudi je 200+ km vmes….  Avtorica, tale tvoj je pač Instagram swajpar – žal nisi edina v špilu in to ti mora bit po enem mesecu  dopisovanja z njim jasno.  In ja, moški razmišljajo s spodnjo glavo 🙂 Očitno drugje pri drugi bolj trza, kot pri tebi.

Pozdravljeni,
pozorno preberite vaš sestavek in seštejte koliko nasprotujočih
misli, izjav je napisanih!
Najbolj zbode ta, da bi radi zaključili, a bi ga radi videli…
Saj znate pisat, pa najbrž tudi obzirno napisat, če to želite,
ampak to je ta pravo vprašanje, če sploh želite.

Hvala vsem za odgovore,  nasvete. Ste mi odprli oči. Očitno iz tega ne bo nič. ?

Pa saj ga lahko še vedno povabiš ven, a ga še nisi? Najprej naredi to.

cien, 07.12.2021 ob 16:48

Pa saj ga lahko še vedno povabiš ven, a ga še nisi? Najprej naredi to.

Bodi pametna, ne vabi nobenega, ki ne izrazi želje, da bi s tabo spil tisto j… kavo. Prihrani si razočaranje ali dve. Bo že povedal, če in ko bo želel. In če ne, nič hudega, ti že ni namenjen in se bo našel nekdo drug, ki te bo z veseljem povabil, spoznal in postal tvoj prijatelj. Od tam naprej bosta že videla ali bo iskrica ali ne. Prek sporočil imaš lahko najrazličnejše motence, ki se pretvarjajo da so ne vem kaj, a energija ne laže. Edino ko ga boš imela na 4 oči boš vedela ali je iskren ali ne. Če tega ne želi in neki skriva, muti, že nima odkritih iskrenih namenov. Kaj ti bo tak? Kot slaba izkušnja? Ne rabiš jih. Zbiraj lepe izkušnje in ljudi, ki si želijo tvoje družbe. S takimi lahko gradiš srečo, ne pa s takimi ki te bodisi nočejo niti za prijateljico bodisi s takimi ki ne vedo kaj hočejo, še najmanj pa s fuckboy-i, ki se na tvoj račun in s tvojimi čustvi igrajo in zabavajo.

Pusti ga naj gre, kar ti je namenjeno bo že našlo pot do tebe. Verjemi.

Ne vem v čem je problem. Rečeš mu takrat imam čas, a greva na kavo da se spoznava. Če ne bo hotel, ga odpikaš, če gre pa vidiš kako pa kaj sproti. Kok komplicirate. Danes nam je moškim skoraj nemogoče dobit žensko. Vsi deci so ratal totalne nesigurni če nimajo 190, miljona na računu zgledajo kot fitneserji pa 22 cm tiča, pa 24 ur na dan časa za vas. Potem se pa ženske čudite pa jokate kako ni tipov, ko ste pa same postavile neke butaste pogoje….

Krentip, 08.12.2021 ob 11:31

Ne vem v čem je problem. Rečeš mu takrat imam čas, a greva na kavo da se spoznava. Če ne bo hotel, ga odpikaš, če gre pa vidiš kako pa kaj sproti. Kok komplicirate. Danes nam je moškim skoraj nemogoče dobit žensko. Vsi deci so ratal totalne nesigurni če nimajo 190, miljona na računu zgledajo kot fitneserji pa 22 cm tiča, pa 24 ur na dan časa za vas. Potem se pa ženske čudite pa jokate kako ni tipov, ko ste pa same postavile neke butaste pogoje….

Nihče ni tipom vsilil teh kriterijev, kar sami ste si jih izmislili. Ali umislili medtem ko skrolate po IG in tiktokih. Poglejte kakšno normalno, pa vam bo jasno, da ne potrebuje ne bogatstvo na računu ne v hlačah, še manj pa da visite na njej 24ur na dan, ker ima normalna ženska tudi svoj lajf in svoje obveznosti. Lepo bi bilo, če se normalizira normalne ženske, zahteve in najprej pri sebi začnete s tem ko ne dajete podpore starletam na netu, ampak povabite normalno žensko na normalno kavo, kjer se z njo in njenimi “kriteriji” bolje spoznate, pa boste ugotovili da večinoma izhajajo iz vaših prenapihnjenih misli in napačnih sklepanj, namesto da konkretno vprašate dotično kaj bi in kaj ne.

Poskusite vprašati naslednje 3, ki jih spoznate kakšne so njihove želje in potem poročajte. Obvezno pa pripišite kakšne so te ženske po izgledu, kaj počnejo v življenju ipd. Bomo hitro videli ali ste morebiti sami tisti, ki izbirate “nedosegljive” umišljene in razvajene, a lutkasto popolnega izgleda ali pa normalne ženske, povprečnega izgleda z vrsto drugih kvalitet, ki ne bodejo v oči tako kot plastične šobe ali joški.

Pa nehajte jamrat. Eni in drugi.

Šmeksipeksi, 05.12.2021 ob 20:30

Zagotovo ni fake profil, ker ima polno sledilcev in obratno, čisto navadnih ljudi.

Se mi zdi, da se vrtiva okrog vrele kaše. Ne deluje mi ravno sramežljivo. Mogoče je samo previden ali pa se boji zavrnitve. Jaz ga ne bi rada prva povabila na kavo, ker se tudi sama bojim zavrnitve. Lepo mi je klepetat z njim. Če me zavrne, potem tudi klepetov ne bo več.

A ima kdo kakšen nasvet, kako ga pripravit do tega, da me bo on prvi povabil? Pa da ni preveč očitno.

več jih ima v paci, ti si tretja v čakalni vrsti, nekak tako deluje.

naredi korak, povabi ga na kavo, ne vem zakaj bi bil to problem, če se začne izvijat, pol veš na čem si

Dj mu napis naj mi profil posod …bom js …takoj…on pa naj pisari …..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close