Novodobne zmenkarije
Sem v zgodnjih 30ih, nisem na nobenem prijavljena na nobenem zmenkarskem portalu. Sem si pa pred kratkim začela dopisovat z enim preko instagrama. Prej se takega načina nisem nikoli posluževala in dejansko nimam pojma kaj počnem 🙂
V glavnem, zdaj si dopisujeva že dober mesec, je prijazen, nevsiljiv, redno odgovarja, začenja pogovore… pove mi marsikaj, tudi precej osebne stvari (družina, služba, itd…). Sem ga tudi preverila, in sem 100% da je samski (da nima punce, žene), ne vem pa če si dopisuje še s kakšno (po vsej verjetnosti si, saj ima polno ženskih insta frendic).
Kar me zanima je, po kolikem času naj bi te moški, če se spoznata na tak način, povabil na kavo v živo? Meni se tole preveč vleče, pa tudi mi ni do tega, da se z neznancem, ki ga nisem še nikoli videla v živo, menim o precej osebnih stvareh.
Kako naj mu na lep način povem, da se mi ne da več pisat sporočilc kot ena petnajstletnica, ampak bi ga rada videla v živo? Če ne bo zato, kako stvar lepo zaključit? Ne bom ga zignorirala, ker mi je to grdo, ampak bi mu pa rada lepo povedala, da se ne bom več pogovarjala z njim virtualno.
Ti imaš pičko. Ti postavljaš pogoje. Kaj tukaj ne razumeš?
Če hoče vtaknit svojega tiča v tvojo pizdo, ti mora pač ustreči. Postavi ga pred dejstvo, da se to dopisovanje ne more nadaljevati v nedogled. Reci mu, da želiš interakcije v živo. Če mu to ne paše, ga odpikaj
Sploh se ne zavedaš moči lastnega mednožja. Ali imaš kurca ali pizdo, jebemti. Kurcev, ki hočejo pizdo, katerokoli pizdo, je celo morje. Pizd, ki hočejo vsakega tiča vase, pa bore malo. Povpraševanje in ponudba torej
Nehi bluzit in pač povej kaj zahtevaš od tipa. Če hoče več, bo moral pristati na tvoje pogoje. Verjetno si zlahka lahko najdeš drugega. Ne skrbi in furaj dalje
neki ne štima, kot si sama ugotovila, v tem času se bi morala vsaj po telefonu kej pogovorit, če je samski.., razen če je res tako sramežljiv in pač noče bit vsiljiv, pač mu napišeš, če ni že čas, da se slišita, da malo razpihata to meglo in, če odgovori, da ne, pol bo kar držalo, da te ta model nateguje.. Ampak današnji moderni časi mobitelov in interneta so čudni in enim je v bistvu čist ok, očitno tud tipom, da se jebejo preko črk na suho, pač moderni sex na ex.
Zakaj bi bil lažni profil? Sploh, če si tako dolgo dopisuje. Bolj verjetno se mi zdi, da je sramežljiv oz. se boji zavrnitve povabila. Reci mu kr ti direktno ja, če se bosta kdaj kaj vidla.
Kako pa se je vse skupaj začelo? Ti je on pisal in kako je sploh začel? Fascinanten se mi zdi ta način, da si dva neznanca preko ig začneta pisat:) te je njegov profil pritegnil, da si se odzvala?
Zagotovo ni fake profil, ker ima polno sledilcev in obratno, čisto navadnih ljudi.
Se mi zdi, da se vrtiva okrog vrele kaše. Ne deluje mi ravno sramežljivo. Mogoče je samo previden ali pa se boji zavrnitve. Jaz ga ne bi rada prva povabila na kavo, ker se tudi sama bojim zavrnitve. Lepo mi je klepetat z njim. Če me zavrne, potem tudi klepetov ne bo več.
A ima kdo kakšen nasvet, kako ga pripravit do tega, da me bo on prvi povabil? Pa da ni preveč očitno.
Iz mojih izkušenj: sam sem bil isti kot ta tvoj dopisovalec (ko sem bil še samski). Danes bi bil drugačen, ampak ne moreš popravljati stvari za nazaj. Torej, dopisoval sem si z več njimi – nikoli prvi predlagal kave/pijače, vedno one meni. Ene kar direktno na prvo žogo – dale gsm in rekle naj pokličem, da je najbolje v živo. Ena je rekla, da ima preprosto dovolj dopisovanja in bi se dobila v živo. Na koncu pa me je prepričala ena, ki mi je dala gsm in rekla – lej neobvezno če želiš, greva na sprehod. Ta zadnji stavek je name deloval pomirjajoče in manj agresivno tako da je to pilo vodo pri meni.
Tip pripravlja besedni teren in ko bo mislil, da si pripravljena za sex te bo povabil ven. Nič prej. če še ne boš dala nog narazen, te bo mogoče še malo besedno pisno mečkal za drugi dejt-će padeš bo šel, če ne padeš pa ravno tako.
Dejstvo je in ostaja-tisti ki mu je do tebe, te bo v živo spoznaval. Ampak previdno-to lahko začnejo izkoriščat tudi tile internetni dopisovalski sex lovilci! ??
Šmeksipeksi, 05.12.2021 ob 07:36
Sem v zgodnjih 30ih, nisem na nobenem prijavljena na nobenem zmenkarskem portalu. Sem si pa pred kratkim začela dopisovat z enim preko instagrama. Prej se takega načina nisem nikoli posluževala in dejansko nimam pojma kaj počnem 🙂
V glavnem, zdaj si dopisujeva že dober mesec, je prijazen, nevsiljiv, redno odgovarja, začenja pogovore… pove mi marsikaj, tudi precej osebne stvari (družina, služba, itd…). Sem ga tudi preverila, in sem 100% da je samski (da nima punce, žene), ne vem pa če si dopisuje še s kakšno (po vsej verjetnosti si, saj ima polno ženskih insta frendic).
Kar me zanima je, po kolikem času naj bi te moški, če se spoznata na tak način, povabil na kavo v živo? Meni se tole preveč vleče, pa tudi mi ni do tega, da se z neznancem, ki ga nisem še nikoli videla v živo, menim o precej osebnih stvareh.
Kako naj mu na lep način povem, da se mi ne da več pisat sporočilc kot ena petnajstletnica, ampak bi ga rada videla v živo? Če ne bo zato, kako stvar lepo zaključit? Ne bom ga zignorirala, ker mi je to grdo, ampak bi mu pa rada lepo povedala, da se ne bom več pogovarjala z njim virtualno.
@Šmeksipeksi
Kaj pa če bi prej preverila še pri šlogerci, če so ti zvezde naklonjene, planeti pravilno poravnani, vse hiše pospravljene… (sarkazem off)
What Are You Waiting For?
Edna, 05.12.2021 ob 22:43
Am, napišeš mu, če bi se kdaj dobila na kavi? To je nekaj, kar bi naredila ne-petnajstletnica, ne pa čakala na bohve kaj in filozofirala o bohve čem. Zakaj je treba odkrivat toplo vodo? A si ziher, da si sploh želiš zmenka/ov?
tole kar se gre ta tip je tipični internetni sex lovilec. zato nima smisla da ga ona kamorkoli vabi, ker bo to izrabil sebi v korist češ je itak ona hotela zmenek, sex.. ker njega ženske pecajo in lovijo on je samo pasivno zraven ko tipka.. hahaha.. pa dajte no, v dobi interneta smo, to bi morala vsaka ženska vedet, kako delujejo! Moški ki bo zares želel biti z vami vas bo spoznaval v živo, vam bo govoril o sebi, vas bo spraševal o vas in poslušal kaj mu imaste o sebi povedati.. užival bo v vaši družbi v reali, kamor vas bo on povabil, ne pa tipkal.. halooo tipkal hahaha… hahaha… ker tipi obožujejo tipkanje hahaha…
Zartrose izven profila, 05.12.2021 ob 23:08
tole kar se gre ta tip je tipični internetni sex lovilec. zato nima smisla da ga ona kamorkoli vabi, ker bo to izrabil sebi v korist češ je itak ona hotela zmenek, sex.. ker njega ženske pecajo in lovijo on je samo pasivno zraven ko tipka.. hahaha.. pa dajte no, v dobi interneta smo, to bi morala vsaka ženska vedet, kako delujejo! Moški ki bo zares želel biti z vami vas bo spoznaval v živo, vam bo govoril o sebi, vas bo spraševal o vas in poslušal kaj mu imaste o sebi povedati.. užival bo v vaši družbi v reali, kamor vas bo on povabil, ne pa tipkal.. halooo tipkal hahaha… hahaha… ker tipi obožujejo tipkanje hahaha…
@ Zartrose
Ne boš verjela, ampak obstajajo tudi takšni, ki si radi tipkajo. Sam potem kasneje ugotoviš, da gre za nakladače. ?
Oops, koja tema, lol.
Za zacetek predlagam, da se poblizje spoznate z dinamiko komuniciranja na tovrstnih spletnih portalih. Na kratko, vse zenske se zapodijo na silno manjsino najbolj atraktivnih moskih. In tej manjsini se potem na polno dogaja. Medtem, ko jokice, ki se potem pritozujejo nad mlacnim obnasanjem junakov iz zgodbe, ignorirajo malo morje moskih, ki bi gore premikali za njeno pozornost.
Moski z veliko izbire se sicer obnasa nekoliko bolje kot privlacna 20 letnica katero online izbere 90% moske populacije. Se vedno pa ni tako neumen, da vse stavi na eno in edino ter si le z njo v nedogled dopisuje. Dopisuje si z mnogimi. Seveda kolikor mu cas dopusca. Tudi dobiva se z mnogimi. Spet kolikor mu cas dopusca. In tako kot vecina zensk, ki so na teh portalih, ima na lagerju rezervno klop, iz katere po potrebi v igro vkljuci nove igralke. Vse to seveda zahteva doloceni angazma. Cena, ki jo za vse to placa pa je ta komunikacija. In bolj kot je zaposlen z aktivnimi, manj se bo ukvarjal s pasivnimi. Vcasih pa je razlika med aktivno in pasivno predvsem obnasanje zenske.
Kakorkoli ze, zenske, ki se pritozujete nad moskim obnasanjem online, ste v ogromni vecini tako popolnoma delusional. Najdite si moskega iz vasega ranga pa boste dozivele cisto eno drugo obnasanje. Ampak kaj ko si vse domisljate, da vas niti sam Superman najbrz ni vreden. Zato vas na koncu logicno niti supermani ne jemljejo resno. Ve pa v jok in na drevo.
jao kere butaste, 05.12.2021 ob 07:45
Ti imaš pičko. Ti postavljaš pogoje. Kaj tukaj ne razumeš?
Če hoče vtaknit svojega tiča v tvojo pizdo, ti mora pač ustreči. Postavi ga pred dejstvo, da se to dopisovanje ne more nadaljevati v nedogled. Reci mu, da želiš interakcije v živo. Če mu to ne paše, ga odpikaj
Sploh se ne zavedaš moči lastnega mednožja. Ali imaš kurca ali pizdo, jebemti. Kurcev, ki hočejo pizdo, katerokoli pizdo, je celo morje. Pizd, ki hočejo vsakega tiča vase, pa bore malo. Povpraševanje in ponudba torej
Nehi bluzit in pač povej kaj zahtevaš od tipa. Če hoče več, bo moral pristati na tvoje pogoje. Verjetno si zlahka lahko najdeš drugega. Ne skrbi in furaj dalje
“Ti imaš pičko. Ti postavljaš pogoje. Kaj tukaj ne razumeš?
Če hoče vtaknit svojega tiča v tvojo pizdo…”
Pa dobro, kaj pa če ima čisto drugo predstavo, kam ga vtaknit? Mogoče je bolj za rite, v tem primeru je ona mogoče preveč ženska zanj in bi rabil kaj drugega..
Ne delam si utvar, verjetno si res dopisuje z večimi. Ampak zakaj hudiča pa meni potem razlaga vse te osebne zadeve, od sorodnikov do prijateljev, službe, hobijev, itd. Sama mu sicer že kaj povem, ampak res čisto osnovne stvari, prav osebnih zadev pa mu ne razlagam, ker enostavno nisem tak tip človeka, da lahko kar neznancem razlagam o svojem življenju. Parkrat je že nakazal, da bi se srečala, ne sicer dobesedno. Ampak kaj ko potem to tako zavije, da na koncu ne pride do direktnega povabila.
Nekdo zgoraj je komentiral, da se ženske spravimo na najbolj atraktivne, ostalih pa niti ne povohamo. Tale moj dopisovalec definitivno ne spada v to kategorijo. Po izgledu je čisto povprečen, ampak meni je zanimiv. Ima pa nenavadno službo in hobi, ki ga obožujem tudi sama. Zato mi je atraktiven. Tko da ta teza ne drži. A res ni več takih moških, ki ne cincajo pol stoletja.
Tip te izkirišča za čustveno oporo, bližino, s tabo si pa ne želi imeti ničesar. Se prazni kot v kanto s svojimi problemi, ker verjetno prijateljev nima ali pa želi pred njimi biti Jack, nikoli ne jamra, fejk pozitivc … Tak ne bo nikoli iskren, ker ve da bi te s tem izgubil. Vsak normalen, bi te želel spoznati, pa četudi le za prijateljstvo. Očitno pa ni ravno normalen oz kaj skriva. Zato če se imaš rada, omeji dopisovanje, reci da nimaš časa ali preprosto bolj z zamikom odgovarjaj in počasi se bo ohladil, ti se boš pa rešila te energetske vezi, ki se je stkala med vama in ti ne dovoli videti kaj se v resnici dogaja.
To so čustveni vampirji, samo jemal bi, ničesar pa ne vložil. Ali je 50/50 ali bolje nič. Da ne boš zapravljala časa z enim takim brezveznežem, v tvojih letih bi morala uživati z nekom v živo. Te platonske fore so ljudje opustili že sto let nazaj, ker prinesejo le gorje.
Tudi jaz si pišem z nekom, ki POPOLNOMA ustreza tvojemu opisu, zanimiva služba in zanimiv hobby, pove mi vse o prijateljih, sorodnikih, kje je, s kom je, slike šibajo, piše mi že dober mesec in nisem še dočakala vabila na kavo, niti namiga o tem. Je pa pravi človek ker objavlja tudi storyje na instagramu, označen je pri drugih ljudeh itd, skratka gre za pravo osebo ja, ni fejk profil.
Lahko da si celo z istim piševa. Je pa on mene kliknil prvi in začel debato.
Forum je zaprt za komentiranje.