Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novo vodstvo RTV SLO

Novo vodstvo RTV SLO

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši ???????, 06.01.2022 ob 20:50

Kaj se pa zdaj KURBE NACISTIČNE pritožujete❓❓❓

Mar ni vedno tako, da si fašisti prvo podredijo kulturo nato pa še novinarje? In vi ste to podpirali!

Kje ste bili, ko je bil RTV referendum pred več kot 15 leti❓ Ste bili za Janšo ali Širco? Ali ste lepo doma ostali? A ste tako kurbe izdale svoj narod z uničenje njegove največje kulturne ustanove RTV vi izdajalci naroda, vi kurbe fašistov?

Da so nakoncu desničarji zmagali in nastavili svoje politične kadre na RTV.

Zato sem šel nazadnje SDS volit in sem užival, ko so vas jebali med korono, do živčnega zloma! IN SPET GREM VOLIT SDS, in upam, da vas sfukajo do konca❗❗❗

Sej to se bo zgodilo.

, 06.01.2022 ob 18:38

dela čistko. Pocasi pa ziher.

Isto sranje bo, samo svoje bodo notri pripeljali. RTV zaposluje izključno po vezah, to je največji NEPOTIZEM v državi in tudi sedaj ne bo nič drugače.

Med drugim so tudi ukinili oddajo z Zvezdano.

Anonimno, 06.01.2022 ob 19:03

Mene zanima kdo sploh še gleda RTV? Resnosti in uravnoteženega poročanja ni, programske vsebine se ponavljajo, veliko je reklam, čeprav ne bi smele biti … Tako ali tako so sami sebi namen, sami egotripaši, pijavke državnega proračuna. Naj se vse komplet zamenja, pa tudi me ne gane prav nič.

“GRENIVKA”,

veš pa ni bilo vedno tako, mogoče si še mlajša in se ne spomniš časov slabih 20 let nazaj, ko je bil RTV referendum.

Takrat so SDS-ovci pripravili teren za to kar vidiš, da se dogaja v današnjih časih. Glasovi razuma so opozarji narod, da hočejo fašisti prevzeti RTV ker fašisti prvo se spravijo na kulturnike in nato na novinarje. In RTV je bila največja kulturna ustanova in takrat so kulturi prerezali vrat zdaj pa so šli uničite še novinarstvo. Saj si videla, kako so mediji podpirali ceplenje, a če so veliki mediji samo malo zavili stran od vladne retorike je sledil brutaln napad. Tiskanim medijem so ustavili financiranje.

In kdo jim je to omogočil? Naš narod ameriških kurb. Kmetavzarska golazen, ki je 20 let nazaj prdela ob ameriških filmih in zabavnih oddajah na POP tv-ju. Je ali šla Janšo podpreti na RTV referendumu ali pa niso šli na referendum ker se jim je jebalo za slovensko kulturo.

Ja ta naš narod gnoja je tlakoval pot, do tega kar se danes dogaja!!! Zato pa sem volil SDS, da bojo vse te svinje fasale, če pa so tako podpirale SDS s svojo podporo na referndumih in predvsem z neudeležbo, da so lahko zmagali. In zdaj so dobile lekcijo ker je bila korona in jih je vlada fajn jebala. Ja zdaj so svinje, ki so bile pred 20 leti proti RTV in naročnini fasale. Maščevanje je sladko. A to sem sem naredil tudi iz plemenitejših razlogov ne le iz maščevanja, zato ker je bolje, da ljudi izuči, da ne bojo več volili SDS. Ker če bojo volili SDS v prihodnosti, ko bosta madžarska in poljska močnejša se bo Slovenija pivezala z njima in sledila bi katastrofa.

Pa je bila včasih RTV tisočkrat boljša od Evropskih nacionalnih televizij kot so razni BBC-ji.

Kokoši ???????, 07.01.2022 ob 22:48

“GRENIVKA”,

veš pa ni bilo vedno tako, mogoče si še mlajša in se ne spomniš časov slabih 20 let nazaj, ko je bil RTV referendum.

Takrat so SDS-ovci pripravili teren za to kar vidiš, da se dogaja v današnjih časih. Glasovi razuma so opozarji narod, da hočejo fašisti prevzeti RTV ker fašisti prvo se spravijo na kulturnike in nato na novinarje. In RTV je bila največja kulturna ustanova in takrat so kulturi prerezali vrat zdaj pa so šli uničite še novinarstvo. Saj si videla, kako so mediji podpirali ceplenje, a če so veliki mediji samo malo zavili stran od vladne retorike je sledil brutaln napad. Tiskanim medijem so ustavili financiranje.

In kdo jim je to omogočil? Naš narod ameriških kurb. Kmetavzarska golazen, ki je 20 let nazaj prdela ob ameriških filmih in zabavnih oddajah na POP tv-ju. Je ali šla Janšo podpreti na RTV referendumu ali pa niso šli na referendum ker se jim je jebalo za slovensko kulturo.

Ja ta naš narod gnoja je tlakoval pot, do tega kar se danes dogaja!!! Zato pa sem volil SDS, da bojo vse te svinje fasale, če pa so tako podpirale SDS s svojo podporo na referndumih in predvsem z neudeležbo, da so lahko zmagali. In zdaj so dobile lekcijo ker je bila korona in jih je vlada fajn jebala. Ja zdaj so svinje, ki so bile pred 20 leti proti RTV in naročnini fasale. Maščevanje je sladko. A to sem sem naredil tudi iz plemenitejših razlogov ne le iz maščevanja, zato ker je bolje, da ljudi izuči, da ne bojo več volili SDS. Ker če bojo volili SDS v prihodnosti, ko bosta madžarska in poljska močnejša se bo Slovenija pivezala z njima in sledila bi katastrofa.

Pa je bila včasih RTV tisočkrat boljša od Evropskih nacionalnih televizij kot so razni BBC-ji.

Tudi jaz preziram SDS in se mi gnusi, prav tako preziram tiste butaste kmetavzarje, ki so zvesti volivci SDS-a!

Zato pa, tako kot moj vzornik Kokoši, tudi jaz volim SDS!

Bravo. ?

Ja 20 let nazaj se je 11% Slovencev udeležilo referenduma o RTV. Skoraj vsi so glasovali za Janšev predlog. Ali zato ker so jim duhovniki pri mašah tako naročili, ali zato ker je Janša obljubil, da bo znižal naročnino, ali pa zato ker so bili ameriške kurbe in so govorili, da so umetniki paraziti.

Tako so pripravili pot uničevanju kulture in novinarstva in vzpona fašizma. Nam so se smejali, ki smo jih na to opozarjali. Zdaj se jim pa jaz smejim. ?

In potem so vsi govorili, ko je bil referendum o družinskem zakoniku, da bo uspel ker smo slovenci moderen narod in večina podpira istospolno usmerjene. In bila je lepa sončna nedelja in je vsa golazen levičarska odšla raje na izlet z družino. Cerkveni pa so šli na referendum.

Takrat sem se odločil, da dokler to ne bo urejeno in da dokler RTV ne bo tak kot 20 let nazaj nom pač volil, do takrat SDS.

Če jaz nimam, tudi vi ne boste imeli. ?

Jaz nisem za ukinitev rtvja nisem niti za to bi postali za desno sredinske stranke, niti za to da bi ostale podaljšek levih strank kot je bil zadnja leta občutek, ko so veliko pisali o teh migrantih kot da je to glavna tema. V neki državi je 40 miljonov revnih, sem jih pride 10.000 izbrancec, kaj se spremeni za ostalih revnih 39.990 miljona, ki ostanejo v državi? Nič. Pa še kulturno in se potem vse spreminja. Tudi to stalno podpiranja izkoriščanja delovne sile, ko so dajali članke kako je tuja delovna sila iz bivših držav Jugoslavije dobra, mi ni bilo všeč. Seveda egoisti iz teh držav gredo, ker je boljša plača in so tukaj veseli, kaj pa  ljudje v njihovi državi in sorodniki, ki so ostali v matični državi in so leta vlagali v njih, tudi z davki. Ono pa delajo potem za tujo državo in tuje ljudi, samo da je denar boljši.

Za desne so velikokrat pisali na rtv veliko bolj kritično kot do levih. Neko zdravo mero kriticizma do vsakega in malo več narodne zavesti, to bi pričakoval in to sem zadnja leta pogrešal.  Ravno rtv prispevek, bi jim omogočal, da se ne ozirajo niti na leve ali desne in sledijo svojem poslanstvu in vesti. Če dobijo prispevek plus tržijo reklame in podobno, pa da še vedno finančno ne gre skozi, nekaj ne štima. Ali se stvari preplačujejo ali je kaj druga ne vem. Enkrat so nekaj pisali, da mož neke rtv urednice tudi zelo služi na račun rtv preko svojega privat podjetja.

Ni mi pa jasno zakaj niso za javni sektor podpisali s Petrolom, ker na 25miljonov, 500 tisoč več  kot do ponudili od Mola le 2% in če je podjetje Petrol državno, bi “preplačan” denar tako ostal v državni blagajni. Lahko da je bil v preteklosti tudi Petrol že razprodan in da ima država tam le še manjši delež in so se zato odločili za mol. Ali pa so predvideli kaj druga, npr da na dolgi rok zaradi dražitve nafte ne bi mogli obdržat cene kot jo je ponudil Mol oziroma sam Petrol. Ne vem.

Uničili so še zadnjo protifašistično utrdbo.

Hvala bogu, da je tej levičarski okupaciji RTV odklenkalo!

rozalija942, 08.01.2022 ob 05:52

Hvala bogu, da je tej levičarski okupaciji RTV odklenkalo!

Kaj Rozalija a bi radi spet klali ljudi, kot ste jih med 2.svetovno vojno?

Kar uživajte levi in apolitični ljudje, ko delajo čistko na RTV, saj jo bojo nakoncu delali tudi nad nami.

A bojo RTV združili z NOVO24?

Najbolje bi bilo, da jo z buldožerjem podrejo. Pa se bo nehalo kreganje okoli tega čigava je. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=10ozTsZNZro

Naj uvedejo  24.urni prenos cerkvenjakov na vseh treh programih, da vidimo kaj heteroseksualno pedofilno počne v prostem času. 😉 Pa vmes še kakšna alpska poskočnica in ljubezen po domače strogo hetero seljančurizem. Levičarsko moderno sploh ne gledamo tv, to je za zaostale desničarske iz časov nastanka vaške situle in frule iz potočke zijalke. Mi si potegnemo dol kar želimo gledat al pa gremo direktno na levičarske medije. Kdo bo gledal tistega aseksualnega Igorja Vovka, Možina in Andreja Graha watghououhohha in neke babure ki vodijo verske oddaja a bog in duša že več decenij na smetišču znanosti. V ambijetnih pa stroko slovenske kmetije s kaščami, mentrgami, črnimi kuhinjami , kajžami in krušnimi pečmi po ta novem. V oddaji o živalih pa strogo samo o človeških ribicah, kraških ovčarjih in majmunčinah ala Janša in Alenka Jeraj 😉

Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 10:18

Kar uživajte levi in apolitični ljudje, ko delajo čistko na RTV, saj jo bojo nakoncu delali tudi nad nami.

Ti in ostale koprive boste dobili nagrado za posebne zasluge. Ko ti bo jajo spustil svoja gnila jajca v usta boš grgral kot priden ministrantek in zraven predel kot mucek.

Tole bom se dodal. Spremembe so vedno dobrodosle. Samo Andreje Gregoric mi naj ne dirajo.

Anonimno 3836, 08.01.2022 ob 09:27

Kaj Rozalija a bi radi spet klali ljudi, kot ste jih med 2.svetovno vojno?

Kdo je pa klal po več kot šeststo moriščih po Sloveniji???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close