Novo stanovanje – monterji v hribovskih čevljih?
Imam novo ravnokar vseljeno stanovanje in v ponedeljek mi pridejo monterji, ki bodo montirali zunanje rolete. Kaj naj jim rečem ob prihodu naj se sezujejo naj jim dam copate ali pustim da mi hodijo po stanovanju v delovni obutvi.
Odkrito povedano me skrbi da ne bodo uničili tal , saj se zaradi tega res ne mislim prepirati.
Kako se drugi naredili v podobnih situacijah?
Smo že razprevljali. Ne sparvljaj delavcev v težave, ker je to nihova vanostna-zaščitna predpisana delovna obleka. NPR: električar, ki ti popravlja npr TV mora biti v delovnih čevljih z gumjatim podplatom. Če ga strese elektrika v copatah med delom nima nobene podlage za odškodnino za poškodbo na delo, lahko ga odpustijo ker krši predpise oz. ne opravlja delovne naloge kot je treba.
Predlagaj delavcem, da dobro obrišejo čevlje v predpražnik, da kamenčki ne bodo uničili parketa.
Pri nas ni panike, imamo skoraj povsod ploščice :)))
Ti pa položi na tla kakšen karton ali tepih. V Baumaxu dobiš v roli 14 m zaščito za tla ali karkoli pač, ko se recimo pleska. Stane zelo malo. Širina je 1 m. Lepo razrežeš in položiš tam, kjer bodo stopali.
Monterji se ne sezuvajo, je tudi neprijetno, pa kdo si bo čizme sezuval in spet obuval … kdo bo vohal smrdljive noge … no way! ;)) Pred stanovanje daš tepih, da se lepo otresejo snega in to je to.
Forum je zaprt za komentiranje.