novo leto
Torej nima noben izkušenj, v njihovi izvedbi?
S katero turistično agencijo pa ste se že vi odpravili v novo leto? Collegium, Supratravel, Odisej, Ojla? Vsaka informacija je dobrodošla 😉
Želiva si tudi ogledati kakšne znamenitosti mesta in imeti tudi nekaj prostega časa, ne da bi šla samo žurati.
Trenutno pa se odločava med naslednjimi variantami:
– Pariz
– Bratislava
– Praga
– Azurna obala
Če je kdo bil v teh omenjenih mestih za novo leto, podajte svoje mnenje in izkušnje – prosim.
Najlepša hvala za pomoč! 😀
te lahko vprašam, kaj ti ni odgovarjal? Sam program, organizacija…?
Hvala za odgovor! 😉
Še ima kdo kakšne izkušnje?[/quote]
supratravel totalno neorganizirani vodiči, nimajo pojma kje v mestu se kaj nahaja pa so bili nekateri lani že 5-10ič v beogradu. nekaj obljubijo potem pa tega ne izpolnijo. hotel, čeprav je imel le 2* bi lahko boljše izgledal. sobe niso bile pospravljene že odkar so jih naredili. prideš do vodiča, ga vprašaš kje je v centru ta pa ta gostilna/trgovina in ti zabije kaj to mene briga poklič v lj na supro pa ti bodo povedali, jaz sem tukaj da ga žuram!!! res fajn vodiči!!!in tip res sploh ga ni bilo nikjer kar smo bili tam. vidli smo ga prvi in zadnji dan. menda je cele 4 dni po svoje žural.šefica se je pa samo smejala. halooo. čeprav so ugodni, ne hvala, raje doma ostanem
Forum je zaprt za komentiranje.