Najdi forum

novo leto

Zdravo!

Za novo leto bi rada sla z agencijo (3 do 4 dni). Zanima pa me, kam je naj grem in s katero agencijo? Odlocam sem med Prago ali pa Bratislavo. Za vsako mnenje, bom zelo vesela.

Lepo se mejte, Teja

Odsvetujem Collegium!
Martina

sploh ni res, Collegium je the best!!! Lani je šlo sam v Bratislavo z njimi okol 2500 folka(če ni že sam to dovolj dobra referenca) in ne dvomim, da so vsi v slo prišli zelo zadovoljni-med njimi tudi naša družba! skratka, zelo priporočam, jst sm bil prijetno presenečen nad dobro organizacijo in žuri!

Verjamem, da so okusi razlicni in nekateri so zadovoljni, nekateri niso.

Za Collegium sem se odlocila oz sem o njem razmisljala, ker ne vem, s katero agencijo mlad folk se potuje.

Me pa se zanima, kolk denarja se porabi? A je pijaca v diskotekah draga? Na splosno me zanima, kako ste se meli, kaj se je cez dan dogajalo.

Res bi rada vedela malo vec, ker grem prvic tako praznovat in bi se rada mela cim bolj fajn-logicno. 🙂

Hvala

Tovrstnih postov sem že malce naveličan. ne vem kaj vidite v novem letu razen tega da boste 3 več plačali ? In ne trudite se iskati privatnih sob , kajti sedaj so vse zasedene. nelogično je da so privatne sobe v kontinentalnih delih države prej mesece prazne

sploh so navade turistov čudne. vsi silite v sezono !

v kranjski gori sem bil v začetku novembra en teden ! pravi užitek je bil sedeti kot edini gost v kavarni !

Zadnja sprememba (13-11-05 20:15)

Hm, očitno randi pravila ne vžgejo, če si bil edini gost v restavraciji, Lord…

lp

bv

randi pravila delujejo ko je sezona

Zadnja sprememba (13-11-05 21:27)

Zakaj LORDALES moras vedno vse pokvariti. Tvoja mnenja me pa res ne zanimajo!!!!!!!!! Bodi tok vljuden in mene preskoci. Hvala

Upam, da se bo v tej mnozici popotnikov, nasel kdo, ki mi po povedal INFo, ki jih potrebujem.

Hojla,

čisto odvisno kaj si želiš od samega potovanja……če želiš bol pijančevat in žurirat sta to agenciji za mlade Bo Bo tours ali Collegium…….če pa so želiš kaj več zvedeti o samih mestih pa ti priporočam, da se odločiš za Kompas, Sonček, Relax in njim podobnim agencijam…….želiom ti veliko sreče pri izbiri in da bi novo leto preživela čim lepše…..

Peter

Peter hvala!

Zanima me kar oboje. Čez dan ogledi, čez noč plesanje oz žuranje. 🙂 Tud sama sem razmisljala o Collegium, ker s to agencijo radi mladi potujejo. Se pa ne morem odločit med Bratislavo in Prago. Tko, da me zanima, v katerm mestu se je folk mel res super (organizacija, sam vtis mesta, žuri).

Mal sem zahtevna :), a vseeno upam, da mi kdo še kaj o tem povedal.

pozdravcek

Ojla,

mislim, da z agencijo Collegium ni prav nič narobe, lahko ga žuraš in si tudi ogledaš dosti stvari, ki te zanimajo. Mene niso še nikoli razočarali, seveda je odvisno dosti tudi od samega vodiča.
Meni osebno je Praga kot tudi Češka zelo všeč in ti jo toplo priporočam. Sicer nisem silvestrovala tam, sem si privoščila enotedensko potepanje po Češki, Pragi sem namenila tri dni. Ljudje so prijazni, cene niso visoke, je pa res da tudi ne tako nizke kar se tiče same Prage.
V Bratislavi še nisem bla.

LP

Tanja

lordwales povedal bistvo.
ali še vedno ne razumete , da ni bistvo potovanj koliko zapravite temveč kaj doživite.
in histrerija za novo leto je vsako leto ista

kaj je bolje preživeti teden dni počitnic z 25 jurji ali to zagoniti v enem večeru.

idealizma v turizmu ni. če ne plačaš se v glavnem lahko samo sprehajaš
v glavnem bi še to povedal da je sindrom sezone sindrom množičnega turizma

veliki popotniki kot so šeruga klemenčič križnar

nimajo težav kam za novo leto. zelo verjetno ga preživijo doma. ker vedo
da je trikrat preplačati nesmisel

žuranje ?

ali je za vas merilo koliko ga zvrnete

Zadnja sprememba (14-11-05 22:26)

imaš prav +5

HVala Bambina. Glede Prage sem res slisala, da je ful lepa. Tja sem nameraval it poleti, a je bilo slabo vreme. Vskem primer, jo bom obiskala.

LP

hvala francu za podporo !

razmišljate kaj o novoletnem žuru travel.over.net

če razmišljate z idejami

Zadnja sprememba (15-11-05 17:42)

definitivno je Praga lepša pa več dogaja. meni je bla ful všeč

Bila sem v obeh mestih in 100% bi se odločila za Prago.

bo kar -5 dokler se ne poboljsas….!

Pozdravljena,
za Bratislavo bi ti težko kar koli rekla, ker nisem bila tam.V Bratislavi je bila znanka, vendar se je vrnila skoraj brez kakršnih koli vtisov.
Sama sem bila za novo leto sem bila v Pragi. Moji spomini so prečudoviti. Sama Praga je zelo lepa in je kaj za videt.Kako se boš imela, je odvisno samo od sebe, tako bo kot si boš sama naredila.
Lepo silvestrovanje v Pragi-če se boš odločila zanjo.
Lilijana

Zdravo!

Hvala tistim, ki so mi podali svoje mnenje. Tudi sama sem za Prago, a grem se z tremi. Navijala bom za Prago, a ni od mene odvisno. No sej to ni vazno. Res je, da kamorkoli bom sla, je od mene odvisno, kako se bom imela. NA koncu pa je mal tudi to vazno, da bom sploh kam sla.

Hvala se enkrat, lep vikend

Pojdi v Bratislavo.Je blizje in ceneje.

Khm, tokrat tudi jaz podpiram Lordwalesa. Vem pa, da ni govora o takšni ali drugačni podpori. Po mojem ni nobene razlike med silvestrovanjem v množici pijanih v Bratislavi, Ljubljani ali kje drugje. Vsaj tisti hip, ko se leto prelomi, ne.

Uživaj, kjerkoli boš.

LP

imas prav.jaz bom v bratislavi praznoval novo leto,saj tako zivim tam.vsem belo in srecno novo leto

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close