Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Novo leto v Aziji

Novo leto v Aziji

Pozdravljeni!

Čez mesec dni se za štiri mesece odpravljam v Azijo in me zanima, če ima kdo name preziveti Novo leto na Tajskem ali v Nepalu oz. ali se kdo odpravlja tja januarja? Moznost je potovanje tudi po kakšni drugi drzavi!
Če bo kdo takrat na tistem koncu, bi bila vesela, Če se bi mi za nekaj časa pridruzil.

LP!

Anita

Zivjo, jaz bom konec decembra in v zacetku januarja na Tajskem (tri tedne). Sem tudi brez sopotnika, tako da bi bila vesela druzbe. Za vec info. me lahko poklices na tel. 031 308 205. LP

Zivjo
Tudi jaz iscem sopotnika za Tajsko…
Daj povej mi malo vec kaj si vse mislis ogledat in kolko racunas,da te bo pot stala

Glede na to, da grem na potovanje za dlje časa, imam natančno splanirana samo prva dva meseca (Kambodža, Vietnam, nekaj dni Tajske). Konec decembra bom na severu Tajske, vendar me mika, da bi januarja potovala še po kakšni drugi državi. Tako da sem v bistvu dokaj fleksibilna in če ima kdo kakšno dobro idejo oz. načrte, kar na plan z njimi.
Koliko pa mislim zapraviti? Jaz sem za popolnoma “lovbadžet” varianto, nekje računam da bi bil budget (na Tajskem) max. 15$ na dan. Pač odvisno od okoliščin in v katerih predelih si.

Ojla,

Tud jest bom za novo leto v teh krajih, mam v planu Vietnam, od začetka decembra do januarja…
Če se boš kaj tam potikala…se dobimo…

mitja.zakotnik@genis.si

Salam.

Trenutno se nahajam v Yazdu (Iran) in res pocasi potujem proti Indiji. Tudi sam bom verjetno konec leta obtical kje na vzhodu. Indijska viza mi potece na zaden dan tega leta, tako da bom za novo leto v Nepalu ali morda kje na Tajskem. Problem imam ker se ne da po zemlji cez Myanmar v Tajsko, za prelaz iz Nepala v Tibet pa se ne vem kako bo (zima, dovolilnice…). Sicer je se vse predalec ker je potovanje vedno polno presenecenj, planiranja pa ne maram, tako da bo najbolje da ostanemo na kontaktu in se slisimo kasneje. Mogoce nebi rad ostal na ta dan sam, ceprov je verjetno dan kot vsak drug, sploh kje dalec od doma:)

Uzivaj (uzivajte) na poti in se slisimo…

Mashallah, Luka.

Zadnja sprememba (10-11-04 13:36)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close