novo letne čestitke term topolšica
Da v termah Topolšica cenijo moj denar dokazuje tudi sem in tja pošta kluba prijateljev , kjer me vabijo v Topolšico in ponujajo dopust. Novo letna čestitka je lepa , čudovita in ne standardna.
A ta mesec bom doma , oziroma samo za en dan naokoli. Šparam tolarje oziroma €vre , sem pa pripravljen takoj na dopust če mi ga katera plača. A z tem filmom ne bo nič !
Lordwales , ki se z tipkovnico trudi od 1995 leta in je imel prvo odmevnejšo objavo v pv april 1998 in istega leta v kraškem koledarju tudi 2000
Joj, očitno se nisem motila o škrtosti… Celo ženske bi ti naj plačevale. Moj bog le kaj je s teboj, da se tako nizko spustiš in javno daš zakšno izjavo. Moje mnenje, vsak si naj plača sam. Ali enkrat eden, drugič drug. Vedno in povsod.Čisti računi, dobri prijatelji.
Drugače pa jaz dobim mnogo čestitk od raznih ustanov kjer sem že bila, agencij…Ja, seveda saj živijo od nas potrošnikov in prijazen odnos je ta, ki ne zgubi strank; logično.:-)
Še to? Kako lahko služiš s tipkovnico, če delaš toliko napak? Ti kakšna slavistka popravlja?;-)
Sama sem samouk, brez šol, pa se mi zdi, da je mojih napak manj, celo slovničnih…Včasih je treba kar ugibati kaj si mislil povedati.
Forum je zaprt za komentiranje.