Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek novinarji

novinarji

https://www.facebook.com/Govindas.Ljubljana/

Spoštovani❣️
Ker so mediji v javnosti mojo zdravstveno situacijo priredili, zlorabili in iz tega naredili pravo senzacijo, bi vam želel sam pojasniti stvari, saj se pojavljajo razno razne špekulacije o meni.
MOJA ZGODBA…
V začetku septembra sem zbolel in bil pozitiven na kovid.
Najprej sem mislil, da je bila angina kasneje pa sem pristal na urgenci.
Zdravniki so me slikali in ugotovili, da imam plučno embolijo in kar velik strdek na pljučih, zato sem pristal na raspiratorju, za 3 tedne.
Za mene se je takrat življenje tukaj končalo, sem ga pa nadaljeval v drugih dimenzijah ? bil zavesten tam in bilo je zelo zanimivo in razburljivo.
Ta čas pa je bil zelo zelo težak, predvsem za mojo ženo in pa vse vas, ki me imate radi. Žena Manca mi je povedala, kako ste spraševali zame mi pošiljali dobre želje, molitve, meditacije, pozitivno energijo … samo, da čimprej okrevam. ❤️ Na trenutke je bilo tudi kritično, vendar pa se je na srečo vse obrnilo na dobro.
Res srčna vam hvala za vso podporo, da ste nam v tej težki situaciji stali ob strani.
Ko sem to slišal sem čutil neizmerno hvaležnost vsem vam in verjamem, da sem tudi zaradi vas prišel nazaj. ?
Po treh tedni so me zbudili in moj napredek se je začel z astronomsko hitrostjo. Kmalu sem bil brez kisikove maske in dihal samostojno.
Nato pa je sledilo 3 tedne okrevanja fizičnega telesa, saj so mišice atrofirale in nisem mogel rok dvigniti 5 cm od postelje. Nepokreten. Izgubil cc. 22kg
Močna volja, fokus na okrevanje in pa neskončna podpora vseh, ki me poznajo po celem svetu sta naredila čudež. Vsak dan sem vidno napredoval in celo osebje, ki je zame skrbelo ni moglo verjeti kako lepo napredujem.
Po treh tednih polen optimizma, sem prišel do točke, ko so bile roke že zelo funkcionalne in celo vstal sem na noge in s pomočjo hojce prehodil cca 300m.
Odločil sem se, da bom nadaljeval z okrevanjem kar doma, saj so mi prijatelji fizioterapevti ponudili pomoč na domu.
Sedaj lahko že sam opravim higijeno, grem v dnevno sobo …
Vendar pa mišice rabijo svoj čas in na tem delamo.
Nikakor se ne počutim v vlogi žrtve, temveč sprejemam to, kot življensko izkušnjo, ki mi je dala zelo veliko pozitivnih stvari, uvid v stvari, ki jih moram pri sebi spremeniti in to je tudi smisel življenja.
MEDIJI IN SENZACIJA OKOLI MENE….
Iz človeške plati sem se želel zahvaliti osebju, ki so skrbeli zame. Razmišljal sem kako, saj mnogih nisem niti poznal.
Kasneje me je sem ter tja kdo obiskal in mi povedal kako so skrbeli zame.
Eno mojih objav na fb so iz UKC delili na svoj portal in je bila s strani osebja lepo sprejeta.
Nato pa me je iz UKC poklical gospod za stike z javnostjo, če bi lahko posnela izjavo in bi to oni uporabili.
Videl sem dobro priložnost kako lahko svojo zahvalo slišijo vsi v UKC.
Potem pa se je začelo.
Mediji so brez moje vednosti delali senzacijske prispevke o tem kako sem se sedaj streznil…
Zvečer prispevek pop tv o meni. Seveda s pridihom, da sem sedaj po težki bolezni spremenil mišljenje in da je cepljenje najboljša zaščita…
Tudi na portalu Siol in Slovenskih novicah je bila objava pa verjetno še kje.
Moje mnenje o kovidu je, ja obstaja,vendar ne v takšni obliki kot nam govorijo. Ljudje zbolevajo vendar je tukaj še veliko več kot sam “virus”
Ne zaupam pa cepivom, ki nam jih ponujajo. Preveč je dvomov, prikrivanj, manipulacij, prelaganja odgovornosti stranskih učinkov, ki smo jim priča vsak dan, nenazadnje tudi zdravniki si med seboj niso enotni in kar velik % ni cepljenih.
O tem ne želim moralizirati in vsak naj se sam odloči ali se bo cepil ali ne.
Dejstvo pa je da so nam govorili , da bomo zaščiteni, če se cepimo, pa temu ni tako. Ko sem bil na oddelku je umrlo cca 10 starejših ljudi.
Tako je moje mnenje nespremenjeno in če se zahvalim nekomu, ki je skrbel za mene še ne pomeni, da se strinjam z njim.
Mediji so to tako prikazali.
Potem pa so prišli komentatorji – sodniki in sodili in me obsodili.
Nekaj njihovih opazk.
– Podkupli so ga, da je to posnel in naredil propagando za cepljenje.
Tisti, ki me in nas poznate, veste katere vrednote zagovarjamo.
Ga ni denarja, da bi naredil kaj takšnega.
– Predobro izgleda za nekoga 3 tedne v komi.
Res sem imel preveč kg izgubil -22 kg in sedaj je zame odlična priložnost, da popravim in uredim svoje telo v stanje, ki mi bo v podporo pri mojem delu.
Kot sem že napisal moje hitro okrevanje je res en velik čudež, zato razumem ta dvom ljudi. Vse se je zgodilo kot sem napisal.
ZA KONEC …
Zdaj vidim, da je bila to res velika napaka, da se je iz ene iskrene zahvale naredila taka senzacija in manipulacija okoli mene in tako mnoge zbegalo.
Vedeti moramo, da mediji živijo od senzacij in samo takšne zgodbe se prodajajo. Ljudje pa jim naivno verjamejo in vse sprejmejo kot dejstvo.
Nato sodijjo in obsodijo, brez, da bi slišali še drugo plat. Modri to vedo, zato so pri sodbah bolj previdni.
Vsekakor smo v situaciji, ko zbolevamo in pametno se je zaščititi in narediti vse, da ne zbolimo. Vendar pa jaz cepivom iz mnogih razlogov ne zaupam. Vsak za sebe pa naj presodi, kaj bo naredil.
V naših restavracijah bomo še naprej upoštevali smiselne ukrepe.
Ker pa nas nekateri gostje stalno prijavljajo inšpekciji, ker nismo spraševali o pct, smo se odločili, da bomo samo spraševali, ostalo pa ni v naši pristojnosti. Nekaj dni nazaj je bila inšpekcija kot gostje in so nas tokrat samo opozorili.
Za vas se nič ne spremeni, še vedno vsi ❤️ dobrodošli in hvala za vašo podporo in razumevanje ❤️??
Hvala, če ste uspeli prebrati moje sporočilo do konca. Želim vam vse dobro in se veselimo vašega obiska v Radha Govindi in Mandali.
S spoštovanjem, Mitja Bitenc, direktor

TAKO MANIPULIRAJO MEDIJI ŽE VES ČAS…

pop je sploh lažnivi in kao senzacionalen… imam od lani še posnet tisti lažnivi prispevek o hospotalizirani 56 letnici katere rtg posnetek pljuč so kazali v prispevku in celo  zdravnica je komentirala da gre za 56 letnico žensko bolnico… v kotu ekrana pa smo lahko videli, da so bile prikazane slike moškega pacienta izpred par mesecev…

ne samo novinarji… tudi dohtarji sodelujejo v teh lažnivih zgodbah… tista dohtarca je razlagala v kamero da gre za rtg posnetek pljuč ravno hospitalizirane pacientke – torej je lagala… to so zmenjeni da nam lažno prikazujejo neke ustrahovalne zgodbe, vse izjave obračajo…

konec koncev če pogledamo strategijo cepljenja vlade – je tam jasno zapisano,da so plačali tako medijem, da izvajajo promocijo kot tudi recimo posameznim influencerjem… itd. itn…

vse je zlagano

Upam, da boste kmalu bolje in v svojih starih čevljih, kolikor je to mogoče.

Mislim  da tu ni najboljši prostor za objavo, vsekakor pa dober, da doseže vsaj ljudi na monu.

Izkrivljanje vasih izjav, bi morali nasloviti na tiste, ki so jih zapisali… je pa boj z mlini… in koristite svojo energijo za bolj pomembne stvari.

Vsekakor, pa verjetno gledate na življenje zdaj drugače, usmerite ga v dobro, zdravo in zadovoljno življenje.

Vse dobro vam želim. Hvala da ste delili z nami.

Zgodba je vsem nam v poduk, ima super poanto in hvala vam, da ste jo delili z nami. Želim vam čim prejšnje okrevanje. Glede pop greznice pa ne bi, škoda besed. Lp

Očitno mu je umetna koma pustila posledice na možganih. Žalostno. ?

Ni edini primer, toti Mitja ali kaj je že ima tudi kar precej kognitivnih težav po preboletju.

Se dogaja ?

Odgovor na objavo uporabnika
Žalostna zgodba, 02.11.2021 ob 19:03

Očitno mu je umetna koma pustila posledice na možganih. Žalostno. ?

Ni edini primer, toti Mitja ali kaj je že ima tudi kar precej kognitivnih težav po preboletju.

Se dogaja ?

Se mi zdi da so kognitivne težave nepovezane s kovidom 🙂

Gospod Bitenc, ko ste pa vzeli od države 150.000 evrov koronskih dodatkov pa niste govorili da korona ne obstaja. Ko ste bili koliko časa v bolnici in so vas nafilali z vsemigočimi zdravili s hudimi stranskimi učinki vas pa ni nič brigalo. Zakaj ste hodili sploh k zdravniku. Če bi vaš imunski sistem zdržal bi če ne bi pa bili pod rušo enostavno a ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Zasedena, 03.11.2021 ob 07:01

Gospod Bitenc, ko ste pa vzeli od države 150.000 evrov koronskih dodatkov pa niste govorili da korona ne obstaja. Ko ste bili koliko časa v bolnici in so vas nafilali z vsemigočimi zdravili s hudimi stranskimi učinki vas pa ni nič brigalo. Zakaj ste hodili sploh k zdravniku. Če bi vaš imunski sistem zdržal bi če ne bi pa bili pod rušo enostavno a ne.

A ti moraš prav navit zgodaj uro in čim bolj zgodaj vstat da polivaš gnojnico po ljudeh? Sram vas je lahko zdraharji slovenski

kaki ksiht, a imate za džunkije, rakave bolnike in druge v stiskah tudi takšna merila in sodbe, kake ven mečete, da vas ni sram! verjetno so sodbe sam za druge, ker sami niste koristili zdravstva niti za otroke?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close