Najdi forum

novi vinodolski

Zdravo!

Če je kje kakšna duša, ki je že letovala v tem kraju, naj mi pove svoje občutke, komentarje…skratka, ali je tam fajn?

Hvala

Mi smo bili tam zapored dve leti. Všeč mi je bilo, da je bila plaža in morje čisto. Je pa odvisno, kje si nastanjen. Ali v apartmaju ali v hotelu, bliže obali ali mestu. Nam je bilo všeč, nameravamo še letos tja. Tudi oskrba(trgovine) je dobra. To so naši vtisi. Aja, možni izleti na Krk, z ladjo. Nam je bilo super. To so naši vtisi.
LP!

Novi vinodolski je prijetno letovišče. Svetujem obisk v času poletnega karnevala, ko se ogromno dogaja. Posurfaj malo po internetu kdaj tocno je. Ko se peljše v Novi vinodolski izberi pot po dolini, ki ne gre po obali. Mislim da v Križišču zaviješ levo. Zelo zanimive vasi, dva gradova, jezero, nobenega prometa za razliko od natrpane magistralke. Cesta pride direkt v Novi Vinodolski.

lp

oz

Če hočeš do tja brez nepotrebnih zastojev na meji in sredi dneva lepo po senci pojdi na mejni prehod Babno polje in naprej proti Reki . Res je cesta zelo ovinkasta vendar se pelješ skozi gozd in ne stojiš na mejnem prehodu celo večnost kot je to na Jelšanah . Do morja se pripelješ prav pri mostu za na Krk in od tam do Vinodolskega ni več daleč .

Še bližje pa je skozi Kočevje (Most na Kolpi) in prideš malo pred Crikvenico ven. Mi imamo v bližini vikend in morje je res čisto, ljudje prijazni,…nam je všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close