Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NOVI RESNIČNOSTNI SHOW (narejen v Sloveniji) prodam licenco

NOVI RESNIČNOSTNI SHOW (narejen v Sloveniji) prodam licenco

Ravnokar razvijam koncept novega resničnostnega showa. Nekaj kar še nisem videl, da bi že kje obstajalo.

Vzemimo za primer resničnostne showe kot so Ljubezen po domače, Ljubezen na vasi, Sanjski moški,….KAKŠNA JE TUKAJ SPLOH NAGRADA!?? Punce se prijavijo, gredo nekaj na kmetijo ali pa v hotel, potem odpadajo ena za drugo, na koncu kao ena ostane/zmaga  in kaj zdaj? Ni nobene poroke, ničesar, drugi dan gresta že narazen oziroma ljubezen itak ne zaživi nikoli. Kaj imajo vsi nastopajoči od tega? Ni neke denarne nagrade kot npr v Big Brotherju, Kmetiji, masterchefu,…kjer zmagovalec dobi 50.000 evrov.

Zakaj se potem te punce sploh prijavijo?

No moj resničnostni show bi bil glede tega bolj pošten.

Pač punce se prijavijo preko interneta, je več moških in ne samo en, potem tiste ko so izbrane (že s tem ko so izbrane in gredo na prvi zmenek) dobijo neki znesek, recimo 200 evrov. Prvi zmenek je nekje v mestu na kavi in to je prvi krog. Tiste zanimive, za katere se moški odloči, gredo potem v drugi krog in je zmenek daljši, npr enodnevni izlet in punce za uvrstitev v drugi krog dobijo  npr 500 evrov,…in tako naprej.

Skratka teh krogov je več, vsak je bolj zahteven in vsak prinaša večjo vsoto denarja.

Na ta način vsaka punca dobi nekaj denarja in njej v interesu je, da pride čim dlje, ker s tem zasluži tudi več denarja in dobi večjo prepoznavnost.

A ni tako bolj pošteno? Ne pa kot pri sanjskem moškem, kjer že prvi dan odpadejo 3 punce, naslednji dan 2 itd,…

Ker je zadeva še v testiranju me zanima, če bi se kakšna punca rada prijavila da sprobam zadevo kako funkcionira. Seveda tokrat brez kamer, v zameno lahko postaneš del ekipe, katera bo potem poizkusila prodati licenco tv postajam in s tem ko boš del ekipe boš deležna tudi do dela zneska, ki ga bomo prejeli za prodajo licence.

Lahko pa se zmenimo za enkratni honorar.

Torej, je katera zainteresirana?

iz moške strani se zdi zanimiv koncept

Kolikor vem, so tudi v obstoječih showih sodelujoči plačani na teden.

Mene zanima virtual-reality show. Smo v nekem skupnem prostoru. Prostor ni fizičen. Sem v dnevni sobi za računalnikom. Zgoraj nad mano je še ena dnevna soba v kateri je trenutno računalnik izklopljen. Vi ste pa tudi po vsej verjetnosti v nekem prostoru za računalnikom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close