Novi captur
Saj zato pa je tako 🙂 ker jih je na cesti že ko listja in trave. pravi uniformiranček avto je. Zelo priljubljen med upokojenci, ker je venovno zelo dostošen in še cenejši od Nissan Qasqaia.Včasih je bil to Qashqai na cesti vsak drugi avtomobil, sedaj Renault Capture in Kadjar. So pa vsi zi renaultovega gnezda in kopija drug drugega.
moraš počakat še kakšno leto, da dobiš povratno inforamcijo, če so kaj notranje materiale izboljšali. baje rado hitro zavceti -tapecirunga, tekstil, ipd…., četudi ni toliko obremenjeno.
Avtomobil, ki je preveč zastopan na cesti, da že praktično “iz konzerve ven skoči,” ko jo odpreš, zame ni tisti tapravi. Ker ne maram uniformiranosti niti pri avtomobilih.
Pred nekaj leti sem iz oh in sploh opevanega audija starega 11 let presedlal v novega megana. Super avto. Cena dokaj ugodna z skoraj maks opremo. Počutje v novem avtu bistveno boljše, kot da bi kupil nekaj iz druge roke, npr. 5 let starega – poraba nizka, garancija, vse ok.
Pred 2-3 leti sem spet kupil novega francoza, ne zaradi iztrošenosti prejšnjega, ampak sem pač potreboval večji avto. Da bi zaradi sosedov kupoval rabljena nemška vozila iz druge ali tretje roke, brez znane zgodovine mi ne pade na pamet. Tudi sedežno v dnevni ne kupim iz druge roke, pa tudi če bi bila od Rolf Benz-a…itd.
Marsikateri francoz na cesti je bistveno bolje opremljen , kot opevani audiji in folksvagni. Moj npr ima tovarniško vgrajeno različico vebasta in še marsikaj.
Tako, da nič kolebat kar kupit francoski avto, kvarijo se pa tako vsi.
Forum je zaprt za komentiranje.