Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi captur

Novi captur

Pozdravljeni zanima me kakšne izkušnje imate z novim renault capturjem?

Čudim se, da se noben ne oglasi, saj če gledaš po cesti, je že skoraj vsak tretji avto Captur! Jaz bi ga takoj imela, ampak nimam dovolj denarja. Pa samo zame in za moža je skoraj prevelik. Fajn se pa sedi, višje in udobno.

Ima eno zanimivost – v servisni knjigi priporočena menjava amortizerjev na 60.000 km. To meni pove, da je jajc. Še pri fičotu so zdržal več kot 60k km.

To so francoska jajca. Francozi so mogoče dobri umetniki, loverji ali kuharji, ampak avtov pa res ne znajo delat:-)

Avtorica, misliš Captur nasploh ali res novi? Ker dejansko je zdaj na cestah že prenovljen, samo teh je najbrž bolj malo, je v prodajo prišel šele pred kratkim.

Ja francoski avti so res TOP, zato so pa vsi pr 300k km na odpadu, ce sploh kak zdrzi tak dolg.

Saj zato pa je tako 🙂 ker jih je na cesti že ko listja in trave. pravi uniformiranček avto je. Zelo priljubljen med upokojenci, ker je venovno zelo dostošen in še cenejši od Nissan Qasqaia.Včasih je bil to Qashqai na cesti vsak drugi avtomobil, sedaj Renault Capture in Kadjar. So pa vsi zi renaultovega gnezda in kopija drug drugega.

moraš počakat še kakšno leto, da dobiš povratno inforamcijo, če so kaj notranje materiale izboljšali. baje rado hitro zavceti -tapecirunga, tekstil, ipd…., četudi ni toliko obremenjeno.

Avtomobil, ki je preveč zastopan na cesti, da že praktično “iz konzerve ven skoči,” ko jo odpreš, zame ni tisti tapravi. Ker ne maram uniformiranosti niti pri avtomobilih.

Ah ja, kot da je VW kaj boljši. Tam po dobrih dveh letih ti menjajo motor. Huda kvaliteta, a ne? 🙂
Tako ene 5 do 7 let zdrži vsak novejši avto brez kakšnih večjih problemov. Naprej pa je loterija – statistika ni v prid nam, kupcem.

a nima 19 colskih gum

Mene zanima zdaj ta najnovejši captur

Verjetno so odpravili tiste začetne napake.

Skoz vozim francoze. Petka zdržala blizu 150.000 km, twingo okoli 170.000, pežo 206 skor 300.000, vsi precej let in brez kakih bistvenih okvar. Zdaj sem ravno v iskanju novega, seveda bo spet francoz 🙂

Pred nekaj leti sem iz oh in sploh opevanega audija starega 11 let presedlal v novega megana. Super avto. Cena dokaj ugodna z skoraj maks opremo. Počutje v novem avtu bistveno boljše, kot da bi kupil nekaj iz druge roke, npr. 5 let starega – poraba nizka, garancija, vse ok.
Pred 2-3 leti sem spet kupil novega francoza, ne zaradi iztrošenosti prejšnjega, ampak sem pač potreboval večji avto. Da bi zaradi sosedov kupoval rabljena nemška vozila iz druge ali tretje roke, brez znane zgodovine mi ne pade na pamet. Tudi sedežno v dnevni ne kupim iz druge roke, pa tudi če bi bila od Rolf Benz-a…itd.
Marsikateri francoz na cesti je bistveno bolje opremljen , kot opevani audiji in folksvagni. Moj npr ima tovarniško vgrajeno različico vebasta in še marsikaj.
Tako, da nič kolebat kar kupit francoski avto, kvarijo se pa tako vsi.

Povej to prejšnjima modeloma Clio RS-a in Meganom RS, ki so DAAAAAALEEČ najboljši avtomobili s sprednjim pogonom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close