Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Novi bodoči …

Novi bodoči …

Bekaj časa nazaj sem spoznala prijetnega moškega. Po nekaj pijačkah imava jutri spet randi in se pričakuje – sex. Sicer sem zaščitena proti nosečnosti, vendar me zanima ali ob prvem seksu z novim partnerjem uporabljate kondom?

Če slabo poznaš njegovo preteklost in če je ženskar, bi bilo varneje ga uporabiti.

ravnaj tako, kot si ravnala, ko je bil bivši “novi bodoči”? 🙂 če je bilo takrat o.k, bo tudi sedaj.

hja, … takrat so bili drugi časi, sin je star dvajset let, jaz pa že nekaj časa ločena. Ful mi je všeč, dobro se ujameva, pa me vseeno zanima kakšno je vaše mnenje glede tega ob prvem telesnem stiku z novo osebo v vašem življenju. Za sabo ima 10 let trajajočo vezo, poznam ga pa toliko, da vem, da se ne spušča v neke avanture.

ne spušča se v avanture a po nekaj pijačkah se bosta jutri dol dala?

Še mene vznemirja, ko preberem, kaj tebe jutri čaka. Same sladkosti… :))

Drgač se pa samo sprosti, pa bo najboljše in tudi najlepše, zaščiti se pa le. In jaz bi kljub vsemu predlagal za prvič in še prihodnjič nekajkrat kondom in brez orale. Da ne bi bilo po nepotrebnem kaj narobe.

ne vem, kaj boš ti naredila.

jaz sigurno brez ne bi…

Človeka ne spoznamo po nekaj pijačkah, včasih še po mesecih in celo letih trajnega druženja ne. Eno je, kar se nam zdi, medtem ko je resnica lahko čisto kaj drugega. Pač ne vemo oz. ne mroemo vedeti v tako kratkem času.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Od moškega, ki se mu kondom ne zdi nekaj samoumevnega (o tem pravzaprav sploh ne bi smelo biti debate razen v izjemnih primerih – torej dva nedolžna na poročno noč) samo proč.

In kako lahko tako vehementno zatrdiš, da se ne spušča v avanture? Sicer pa bolezen ne izbira in se je ne nalezeš le med avanturami.

Saj lahko tudi brez – vendar potem še malo odstaviš prvi seks.
Pa pojdita npr. skupaj na testiranje za spolno prenosljive bolezni, počakajta na rezultate – in če bo vse BP… potem pa kar!

jaz bi se na tvojem mestu šel še vsaj 3 do 4 randije otipavanje na kavču, peting, brez seksa v ožjem pomenu besede
je prijetno, neobvezujoče, sproščeno, spoznaš negovo obnašanje v polstli
pa še vedno imaš možnost umika, če gre kaj hudo narobe

Tako kot pravi strupenjača. Proč od moškega z ali brez.

tadej,

saj vznemirjena ni nikjer napisala, da moški želi brez kondoma ali, da se mo to zdi samoumevno ali celo, da bi kaj takega zahteval 🙂

kolikor sem jaz razumela, jo je bolj zanimalo, kako to z “novim bodočim” počnemo druge 🙂

še manj pa razumem, da pišeš, naj gre proč tako ali tako 🙂

Tako se dela! Ni lepšega kot erotični ples osvajanja, ki se ne konča takoj v postelji.

tadej,

saj vznemirjena ni nikjer napisala, da moški želi brez kondoma ali, da se mo to zdi samoumevno ali celo, da bi kaj takega zahteval 🙂

kolikor sem jaz razumela, jo je bolj zanimalo, kako to z “novim bodočim” počnemo druge 🙂

še manj pa razumem, da pišeš, naj gre proč tako ali tako :)[/quote]

Absolutno punce, proč. Ne počnite tega sploh, če nimate nobene presoje s kom to delate. Seveda, če gre za to kako “novemu bodočemu” zanko za vrat zadrgnit, ja no, to pa pol vsaj ni lepo da debatirate javno tudi pred nami.

S kom to delaš, spoznaš šele čez par let….:)

S kom to delaš, spoznaš šele čez par let….:)[/quote]

Je pravi zmaj? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In potem… te mine.

Hotela sem rečt: vprašanje kondom ali ne sploh ne sme biti postavljeno, samo kondom se mora znajti v pravem trenutku na pravem mestu, razen če recimo nimata oba frišnega potrdila o spolnem zdravju, sta oba nedolžna in nameravata delati otročke ali ko nekoga že dobro poznaš (ter ima potrdilo o nekaznovanosti, pardon, o neokuženosti).

Kolikokrat se bo pa parček mečkal, preden se bo lotil resne akcije, in kaj je bolj rajcig in tako dalje, je pa res stvar osebnega okusa.

In potem… te mine.[/quote]
Odvisno od ženske…..:)

In potem… te mine.[/quote]
Odvisno od ženske…..:)[/quote]

Kako tipično moško, “krivdo” zvalit na žensko.
Odvisno od ženske in/ali moškega….

Ti si poišči kaj lesenega raje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close