Novi bodoči …
hja, … takrat so bili drugi časi, sin je star dvajset let, jaz pa že nekaj časa ločena. Ful mi je všeč, dobro se ujameva, pa me vseeno zanima kakšno je vaše mnenje glede tega ob prvem telesnem stiku z novo osebo v vašem življenju. Za sabo ima 10 let trajajočo vezo, poznam ga pa toliko, da vem, da se ne spušča v neke avanture.
Od moškega, ki se mu kondom ne zdi nekaj samoumevnega (o tem pravzaprav sploh ne bi smelo biti debate razen v izjemnih primerih – torej dva nedolžna na poročno noč) samo proč.
In kako lahko tako vehementno zatrdiš, da se ne spušča v avanture? Sicer pa bolezen ne izbira in se je ne nalezeš le med avanturami.
tadej,
saj vznemirjena ni nikjer napisala, da moški želi brez kondoma ali, da se mo to zdi samoumevno ali celo, da bi kaj takega zahteval 🙂
kolikor sem jaz razumela, jo je bolj zanimalo, kako to z “novim bodočim” počnemo druge 🙂
še manj pa razumem, da pišeš, naj gre proč tako ali tako :)[/quote]
Absolutno punce, proč. Ne počnite tega sploh, če nimate nobene presoje s kom to delate. Seveda, če gre za to kako “novemu bodočemu” zanko za vrat zadrgnit, ja no, to pa pol vsaj ni lepo da debatirate javno tudi pred nami.
Hotela sem rečt: vprašanje kondom ali ne sploh ne sme biti postavljeno, samo kondom se mora znajti v pravem trenutku na pravem mestu, razen če recimo nimata oba frišnega potrdila o spolnem zdravju, sta oba nedolžna in nameravata delati otročke ali ko nekoga že dobro poznaš (ter ima potrdilo o nekaznovanosti, pardon, o neokuženosti).
Kolikokrat se bo pa parček mečkal, preden se bo lotil resne akcije, in kaj je bolj rajcig in tako dalje, je pa res stvar osebnega okusa.
Forum je zaprt za komentiranje.