Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nove bone lahko unovčite tudi za nakup učbenikov in delovnih zvezkov

Nove bone lahko unovčite tudi za nakup učbenikov in delovnih zvezkov

Nove bone lahko unovčite tudi za nakup učbenikov in delovnih zvezkov

https://cekin.si/koristno/novi-boni-unovcitev-novih-bonov.html

Ce kdo rabi pomoc pri nakupu ucbenikov ali delovnih zvezkov mu lahko jaz pomagam s svojimi boni. Da ne bodo ostali tej lopovski drzavi.

Odgovor na objavo uporabnika
Grof, 21.07.2021 ob 14:43

Ce kdo rabi pomoc pri nakupu ucbenikov ali delovnih zvezkov mu lahko jaz pomagam s svojimi boni. Da ne bodo ostali tej lopovski drzavi.

Sicer ne vem, če je možno ampak gesta je zelo lepa.

Hvala

iuhiupiou, 21.07.2021 ob 15:07

Sicer ne vem, če je možno ampak gesta je zelo lepa.

Hvala

da gre on s tistim v trgovino in osebno zapravi bon… ali pa napiše pooblastilo družini ki bi njegov bon koristila… recimo,da se oglasi družina – starši, ki bi to porabili… jim on lahko napiše pooblastilo da zraven tist izpolnjen dokument in kopijo osebnega dokumenta in družina to lahko vnovči v knjigarni.

možno je, 21.07.2021 ob 15:26

da gre on s tistim v trgovino in osebno zapravi bon… ali pa napiše pooblastilo družini ki bi njegov bon koristila… recimo,da se oglasi družina – starši, ki bi to porabili… jim on lahko napiše pooblastilo da zraven tist izpolnjen dokument in kopijo osebnega dokumenta in družina to lahko vnovči v knjigarni.

Hvala za pojasnitev

Bravo, čudovita gesta. Naj se vam povrne.

A mislis, da meni nebi v knjigarni dali delovnih zvezkov in ucbenikov za bone. Jaz pa lahko z njimi pocnem kar zelim. Je tak? Tudi podarim jih lahko nekomu, ki ima solo obvezne otroke. A mislim da ne?

To je teorija, v praksi tega noče nobena knjigarna. Pokličite in preverite, ne slepo nasedat.

Tudi sama sem pomislila, da bi svoj BON 21 v primeru, da bo z njim možno nakupiti tudi učbenike ipd., prenesla – pol na nečakinjo, pol na sina od prijateljice, ki je samohranilka. Zase neke vrednosti tega bona pač ne vidim…

Naša družina si bo z boni omogočil lep dopust. Tudi naši otroci že dolgo niso bili na morju in z boni jim bo to omogočeno. Hvala država.

Oprosti. Ko začnete s tist pa tist, pa nihče nič ne ve, oprosti, ne komentiraj.

Pa naj še za položnice premaknejo. Vsem.

Sam vprasam, 22.07.2021 ob 09:36

A mislis, da meni nebi v knjigarni dali delovnih zvezkov in ucbenikov za bone. Jaz pa lahko z njimi pocnem kar zelim. Je tak? Tudi podarim jih lahko nekomu, ki ima solo obvezne otroke. A mislim da ne?

Na Furs ti odgovorijo. Daj jim prst, je cela roka ???☺?

Bon se prenaša samo v ravni vrsti, izpolni se obrazec, ki je objavljen na FURSu, zato ni možno da bi z nekakšnim pooblastilom prenašali na druge.

Men sicer ni jasno zakaj turistični boni za šolske potrebščine,mi je oa fenomenalna poteza. Prva koristna od te vlade, od prejšnje mi je bil neobdavčen regres. No, če prav pomislim pa razumem. Nakup šolskih potrebščin nam je vsako leto avgusta na dopustu pomenil mal zategovanja, ker smo vedeli, da nas čaka ta strošek še isti mesec. Tokrat bo lažje. Všeč so mi uktepi, ko se nam v denarnicah konkretno pozna. Ne pa tiste davčne fore, ko bo plača realno vsak mesec 3 eur višja. Lih tolk, kot se kruh in mlek podražita in potem imam eno figo haska. Tko da, hvala za tole.

ne moreš, 22.07.2021 ob 11:33

Bon se prenaša samo v ravni vrsti, izpolni se obrazec, ki je objavljen na FURSu, zato ni možno da bi z nekakšnim pooblastilom prenašali na druge.

Lahko. Greš z njimi v poslovalnico, nabavijo, ti plačaš s svojimi boni.

Ma brigajo nas bukve its. Mi gremo raje na KOSILO!!!!!!

Bodimo odrasli, kar se tiče države.

Vse preveč ljudi gleda neko Ameriko in ljudje Slovenija ni Amerika se pa spreminja vanjo kar pa vsekakor ni vse lepo. Pustimo, kaj je demokracija, kaj socializem itd.

Dejstvo je, da če država hoče imeti šolane ljudi jim lahko to tudi omogoči. Več jih hoče bolj bo to podprla.

Kaj pa dejansko počne?

Počne, da se znanje prodaja, učbeniki prodajajo, delovni zvezki prodajajo. Kar je še večji absurd pa je, da je šolanje obvezno.

Glede na to, da ljudje spijo v tej deželi že desetletja ni čudno, da se ni premaknilo na boljše. Namreč, če se ministrstva, javne službe za vsak drekec odpirajo, kot gobe po dežju in cuzajo javni denar potem bi že zdavnaj se lahko zagotovilo, da se znanje med državljani v šoli deli zastonj prav tako pa učbeniki in delovni zvezki.

Šolstvo, če je obvezno bi moralo biti zastonj. Še več, tudi šolstvo, ki ni obvezno bi moralo biti zastonj. Za državo seveda ne, za državljane pa.

vročina819, 22.07.2021 ob 12:36

Lahko. Greš z njimi v poslovalnico, nabavijo, ti plačaš s svojimi boni.

Ja, to pa ja.  Torej da gre lastnik bonov v trgovino in na koncu plača račun.

Saj bi vnukom kupil ucbenike, pa se ne hodijo v solo.

ni tako lepo, 22.07.2021 ob 10:33

To je teorija, v praksi tega noče nobena knjigarna. Pokličite in preverite, ne slepo nasedat.

DZS jemlje bone.

Jebes knjige! Kosilo ali vecerja!

V office & more tudi jemljejo bone.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close