NOVALJA 2007
ŽIVJO!
ZANIMA ME ALI JE KDO OD VAS LETOVAL V NOVALJI – NA PAGU, KAKO JE KAJ S PLAŽO, PONUDBA APARTMAJEV JE VILIKA, VENDAR SE TEŽKO ODLOČIMO, KER NE VEMO KAKŠNA JE PLAŽA IN KOLIKO JE DO NJE. IMAMO NAMREČ 2 MAJHNA OTROKA IN NAM NI DO VOŽNJE Z AVTOM NA PLAŽO.
ČE IMA KDO KAKŠEN NASVET ALI KAKŠEN NASLOV IN TEL. ŠT. OD ZASEBNIKA KI ODDAJA APARTMA SE PRIPOROČAM.
HVALA
MAJA
sicer je bilo že ooooogromno povedanega na to temo, a vseeno…z malimi otroki pojdi kam drugam na otok pag in ne v novaljo, ker praktično ni plaže v samem naselju, ampak se moraš voziti par km, če želiš na kakšno lepo prodnato plažo. jaz ti bolj priporočam kakšno staro novaljo ali pa kustiče, zuboviče, metajno…v glavnem nekaj ven iz novalje, ker so to naselja, kjer imaš veliko ponudb apartmajev z lastno plažo.
kar se pa tiče apartmajev….na netu imaš ogromno strani o novalji in samem otoku, kjer imaš linke do apartmajev in se vse zmeniš direktno z lastnikom, nič preko kakšne agencije, poizkusi npr. http://www.novalja.info
ja ampak šimuni, razen campa, praktično nimajo plaže, sploh pa ni možnosti, da bi direktno iz hiše stopil ven na plažo. za moje pojme je kar se tega tiče še zmeraj najboljša stara novalja, kjer lahko pri ponudbi določenih apartmajev vidiš, da ima hiša lastno plažo s peskom, ki je po moje zelo primerna za majhne otročičke;)
Forum je zaprt za komentiranje.