Nova VW jetta
Danes smo se zapeljali z novo VW jetto. Prispevek: http://avto.over.net/novica.php?id=2912
Zanima pa me poleg mnenja o avtomobilu tudi nov način pisanja predstavitev – po alinejah. Se vam zdi to bolj berljivo?
Spredaj Golf, Zadaj Audi A5, notranjost predpotopna za leto 2011….
Ne samo pri tem modelu ampak na splošno me zanima a bo Polo leta 2030 meril v dolžino 5 m, Passat pa 6…?? Ker tale naivnost, neracionalnost in škrtuharstvo folka je res brez meja, zato si pa firme izmišljujejo same bedaste, grde, nepraktične vmesne modele… pa vse bencinske motorje s turbinami…
tole jezo ti pa nisem skuhal samo jaz, tako da enga lubčka na tvojo ličko 😛
Je , ja pohlep, če hočeš iz prav vsake tržne niše potegnit denar in nategnit narod.
Če pa ponudiš potrošniku produkt od katerega res nekaj ima, potem si pa v zahvalo le odreži tudi tisti kos, ki se mu reče dobiček !
Pa lep vikend, jezni 600! 😛
Zakaj pa mislite da se da dobit nov avto ceneje na lizing ali na kredit, kot na keš??? Zato, ker prodajalci vedo, da nekateri pri nas kupujejo nove avte in jih z dobičkom takoj prodajajo v Nemčiji…naši bi jih pa z krediti radi vsaj še nekaj let zadržali v SLO, da bi še pri servisih in popravilih nategnili naivne kupce….
Glih tko kot so softshell jakne od Maya Maya nabavna vrednost 50 € in prodajna 350 €, je isto sranje pri japoncih….pri prodajni ceni 20.000 € je realna vrednost pod 10.000 €…vse ostalo so davki, transport in svinjske marže….zato avte vedno kupujem po realni vrednosti….tipičen primer je npr. BMW v redni ceni 50.000 €, 10 let star pa okrog 5000 €….to je realna cena…
Zakaj pa ne? Če sem sam zrihtal bajto za 150.000 €, bi si pa najbrž lahko nabavil eno makino za 50.000…dejstvo pa je, da bi s tem dejanjem iz sebe naredil perfektnega bedaka…
Če bi že moral 20.000 € zapravit , bi definitivno kupil 3 različne avte( limuzina, SUV, kabrio, po možnosti oldtimer…)
nima veze z jetto ampak vseen
Odvisno o kateri lučki govoriš. Drugače kontrolne lučke gorijo dokler ne zaštartaš motorja, potem pa vse ugasnejo. Avtomobila, kjer bi prej ugasnile pa še ne poznam. Razen če kontakta ni 😉
Vsekakor pa je fajn tut navodila za avto enkrat skos dat. Se marsikaj izve iz njih 😉