Nova smrt po cepljenju proti kovidu slo lj
gre za očeta enega od vodij v večji energetski družbi v slo. To mi je povedal prijatelj in bom še enkrat vse preveril, da ne bom širil napačnih info, zato tale objava z rezervo dokler še enkrat povsem ne preverim. Jaz sicer vem, da se mi prijatelj ni zlagal, ampak ker sem previden bom vse še preveril.
ne, 28.09.2021 ob 17:25
Misliš, da bomo kdaj res izvedeli? NIKOLI. To ni v interesu vlade in farmacije.
-
Tu gor je nedolgo nazaj nekdo objavil link, kako en iz ene iniciative sprašuje tisto bjondo bralko iz pop greznice kaj je že katarina matejčič, koliko ljudi je v resnici umrlo zaradi covida in je hladno mirno rekla: NOBEN. Ko jo je vprašal zakaj potem lažejo ljudi, je bila modro tiho. Zdaj bodo cepali od cepiva …..
spet po cepljenju, 28.09.2021 ob 12:30
gre za očeta enega od vodij v večji energetski družbi v slo. To mi je povedal prijatelj in bom še enkrat vse preveril, da ne bom širil napačnih info, zato tale objava z rezervo dokler še enkrat povsem ne preverim. Jaz sicer vem, da se mi prijatelj ni zlagal, ampak ker sem previden bom vse še preveril.
Bi moral preverit, preden tu objavljaš.
Tako je. NIKOLI ne bomo izvedeli, koliko je v resnici škode po cepljenju.
Npr. naša sorodnica ni v nobeni statistiki. Bilo je en teden po drugem odmerku. In otroci zdaj nimajo moči, da se še z birokracijo in kreteni ukvarjajo.
Važno, da je Okorn spacal propagando za cepljenje. Pa tako sem ga cenila…
Resnica888, 28.09.2021 ob 18:30
-
Tu gor je nedolgo nazaj nekdo objavil link, kako en iz ene iniciative sprašuje tisto bjondo bralko iz pop greznice kaj je že katarina matejčič, koliko ljudi je v resnici umrlo zaradi covida in je hladno mirno rekla: NOBEN. Ko jo je vprašal zakaj potem lažejo ljudi, je bila modro tiho. Zdaj bodo cepali od cepiva …..
Tisti link sem jaz objavil.
V tem posnetku pa so omenjene izjave zdravstvenih delavcev in ostalih, ki so bili žrtve strupenega zvarka.
Forum je zaprt za komentiranje.