Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova smrt po cepljenju proti kovidu slo lj

Nova smrt po cepljenju proti kovidu slo lj

gre za očeta enega od vodij v večji energetski družbi v slo. To mi je povedal prijatelj in bom še enkrat vse preveril, da ne bom širil napačnih info, zato tale objava z rezervo dokler še enkrat povsem ne preverim. Jaz sicer vem, da se mi prijatelj ni zlagal, ampak ker sem previden bom vse še preveril.

A obstaja kje kakšna statistika/konkretna cifra, koliko jih je pri nas umrlo za cepivom? Mediji itak po svoje prirejajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Resnica888, 28.09.2021 ob 17:12

A obstaja kje kakšna statistika/konkretna cifra, koliko jih je pri nas umrlo za cepivom? Mediji itak po svoje prirejajo.

Misliš, da bomo kdaj res izvedeli? NIKOLI. To ni v interesu vlade in farmacije.

ne, 28.09.2021 ob 17:25

Misliš, da bomo kdaj res izvedeli? NIKOLI. To ni v interesu vlade in farmacije.

Tu gor je nedolgo nazaj nekdo objavil link, kako en iz ene iniciative sprašuje tisto bjondo bralko iz pop greznice kaj je že katarina matejčič, koliko ljudi je v resnici umrlo zaradi covida in je hladno mirno rekla: NOBEN. Ko jo je vprašal zakaj potem lažejo ljudi, je bila modro tiho. Zdaj bodo cepali od cepiva …..

Ema.europa.eu:  As of 4 July 2021, a total of 206,668 cases of suspected side effects with Comirnaty were spontaneously reported to EudraVigilance from EU/EEA countries; 3,848 of these reported a fatal outcome4,5

To je preračunano na milijon okoli 30 smrti. Samo pfizer. Prevedi to na Slovenijo.

Aha in ker gre za pomembnega očeta, so dali v medije, drugace tako ne bi, ko je… nas navadno rajo a ne ?

Kolegica s faksa mi je povedala, po cepljenju njenega očeta je v roku enega tedna upadel in tudi umrl.

Tega se ne beleži in o tem se ne govori v medijih. Ni v skladu z agendo.

Okorn takih primerov ne najde, se mu ne javijo…

spet po cepljenju, 28.09.2021 ob 12:30

gre za očeta enega od vodij v večji energetski družbi v slo. To mi je povedal prijatelj in bom še enkrat vse preveril, da ne bom širil napačnih info, zato tale objava z rezervo dokler še enkrat povsem ne preverim. Jaz sicer vem, da se mi prijatelj ni zlagal, ampak ker sem previden bom vse še preveril.

Bi moral preverit, preden tu objavljaš.

Tako je. NIKOLI ne bomo izvedeli, koliko je v resnici škode po cepljenju.

Npr. naša sorodnica ni v nobeni statistiki. Bilo je en teden po drugem odmerku. In otroci zdaj nimajo moči, da se še z birokracijo in kreteni ukvarjajo.

Važno, da je Okorn spacal propagando za cepljenje. Pa tako sem ga cenila…

Stroka, farmacija, vlada- oni ne povedo.

Včeraj je bilo pisano tudi o nosečnici, ki naj bi umrla tik pred (ali med) porodom? Bila cepljena….ne ve se s katerim cepivom? Sedaj je potihnilo. Upajmo, da ni res!

Bobu bob, 28.09.2021 ob 19:45

Kolegica s faksa mi je povedala, po cepljenju njenega očeta je v roku enega tedna upadel in tudi umrl.

Tega se ne beleži in o tem se ne govori v medijih. Ni v skladu z agendo.

Okorn takih primerov ne najde, se mu ne javijo…

Rekla kazala

moj oče ni umrl zaradi cepiva, preverjeno

V našem okolišu sta dva 20 letnika, umrla po cepljenju. Ljudje to vedo med sabo, tudi če marksisti ne poročajo. Jebali jim bomo mater s Hadrijanovsko pravdo nevidjeno. Vzami rajši svoje bonuse pa odidi nekam.

Popravek: En 20 letnik v bližnji okolici je v komi, drugi je umrl. Kot pravim, to bo največja preiskava v zgodovini. Pravda, aveš. Pravda.

Resnica888, 28.09.2021 ob 18:30

Tu gor je nedolgo nazaj nekdo objavil link, kako en iz ene iniciative sprašuje tisto bjondo bralko iz pop greznice kaj je že katarina matejčič, koliko ljudi je v resnici umrlo zaradi covida in je hladno mirno rekla: NOBEN. Ko jo je vprašal zakaj potem lažejo ljudi, je bila modro tiho. Zdaj bodo cepali od cepiva …..

Tisti link sem jaz objavil.

V tem posnetku pa so omenjene izjave zdravstvenih delavcev in ostalih, ki so bili žrtve strupenega zvarka.

(https://stop-laznivim-medijem.org/reziser-mitja-okorn/)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close