Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova sluzba in vetrovi

Nova sluzba in vetrovi

Takole, delam v novi službi.  Ampak ta ne se ob 5.45.  Čeprav vstanem ob 3.00 da pravočasno pridem, težko opravim zjutraj biološke potrebe. Od stresa me zapira.   Zdaj pa se mi dogaja, da mi kar pred ljudmi uhajajo tiho smrdeče vetrovi.  Danes od 12. do 14.ure nepopisno smrdelo od mene kljub sedenju. Odprla sem okna v pisarni s tremi     kdaj naj jem da bom sla zjutraj  vredu na wc?

Na wc nisem nič opravila  ker ni šlo.  Zato pa smrdelo

Mi pripada invalidska?

pripada ti fasting.  torej da ješ samo 1 do 2x na dan. da po 17.00 ne ješ nič.  piješ lhko samo vodo in črno kavo. nič cukra. nič sladil, nič sladkega , sladic.   jest moraš pametno hrano. Oh ni vedno pametno jest.  malo blejakovin in vitmine.  prevče in edino solatka že ni uredu.  pa si kaj razmišljala da to en b šlo na dolgi rok.  al kaj ti misiš?  ne bi ti raje bila čistilka v  svojem kraju, ali pa karkoli drugega, kaj bi normalno fstajala.  ne moreš imet vstajanje ob 3.00 da lhko pridešv sluzbo?  koliko časa misliš da bo to šlo?   pa če vidiš že zdaj da ti telo govori da ne gre to.

Vstajanje ob 3h zjutraj ni zdravo.

Odgovor na objavo uporabnika
Delam sedeče, 04.09.2025 ob 21:17

Na wc nisem nič opravila  ker ni šlo.  Zato pa smrdelo

Mi pripada invalidska?

ja defenitivno ti pripada invalidska..ampak to za psihiatričnega bolnika..  da pa serješ v pisarni zraven drugih pa nisi nič druga kot nemarna prasica..da imam takšno zraven sebe te fuknem čez okno

Saj vsi prdimo. Kaj je to takega?

Rok1847, 05.09.2025 ob 15:15

Saj vsi prdimo. Kaj je to takega?

Oh, js pa že ne! A-a to pa ne! Noup nikakor..

zgrožen do konca!!, 05.09.2025 ob 15:09

ja defenitivno ti pripada invalidska..ampak to za psihiatričnega bolnika..  da pa serješ v pisarni zraven drugih pa nisi nič druga kot nemarna prasica..da imam takšno zraven sebe te fuknem čez okno

Koga bos ti kam fuknil čivavek ? Saj niti 10kg ne dvignes hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close