Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nova razmerja, samski lajf

Nova razmerja, samski lajf

Ti imaš premalo izzivalen nik, Bikini je že žal zaseden, mogoče bi pa Tangice vžgale pri moških. 😀
Ampak saj poznaš rezultat, imaš že v realnem življenju dovolj moških oboževalcev, kaj ti še to treba, da ti potem polnijo poštni nabiralnik neki manijaki s foruma… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa saj v tem je “catch”, ker imaš “normalen” nik, ki ne vzbuja posebne pozornosti pri moških. :))))

Ojoj, kak poskus razvrednotenja. You really hurt my feelings! 😀
Kaj pa sedaj? Le glej, da se mi oddolžiš s samimi sladkimi besedami in pohvalami v nadalje in popraviš vtis, da vendarle imaš smisel tudi za malce špikast, ošiljen humor in nisi takoj užaljena. ;)))

Bikini, pa ponavadi si kot ženska ne registriramo nika, ki vzbuja pri moških določene asociacije na …. poletje, morje, sonce… ( po domače povedano: poznamo rezultat) :))), potem pa sami pri sebi rečemo, oh, ojej, ti moški, tako sem oboževana, da me skoz zasipajo z ZS in moramo spet uporabiti neregistiranega, ker sem preveč oblegana. 😀 No, ampak feeling je dober, če se moški zanimajo, vsaj za nekaj časa, a ne, potem pa jim damo košarico s prehodom nazaj na neregistiran nik, kar je še boljši občutek!!! :)))[/quote]

Kdo pa pravi, da je šlo za moške? Kolkor sem lahko opazila, je določene stvari o meni pred dnevi posredno na forumu zapisala ženska.

Za razliko od tebe nimam potrebe po tem, da na nizkoten način poskušam koga razvrednotit. Je pa res, da do zdaj nisem naletela na Štajerca, ki bi mi pod nos metal takšne bolane o mami in župniku. A tebi je to smešno al kaj? Se ti zdi to nekaj s čimer dokazuejš svoj smisel za humor, inteligenco, karkoli? Sem ti res naredila krivico, ko sem tovrstno opazko označila za slab primer humorja?
Na srečo vem, da so Štajerci zelo v redu ljudje in tvoje provokacije ne vplivajo na moje mnenje o njih. Kako ti to razumeš pa je čisto tvoja stvar.
Jaz se v tvoje familiarne odnose ne bom spuščala. Še manj v tvojo psiho. Ne bom ti globlje analizirala ne nicka ne avatarja ne tvojega početja na forumu, ker me preprosto povedano ne zanimaš.

Pa saj v tem je “catch”, ker imaš “normalen” nik, ki ne vzbuja posebne pozornosti pri moških. :))))[/quote]

A Bikini ni normalen nick, preveč vzburja al kaj? :))))
Verjemi, da ne vse moške.Ti si res en ekstra primerek moškega.
Kaj pa monokini, prav tako ni normalen?

Mini_Bikini

To! Prava reakcija!Samo poživljajoči temperament poskušam izvabit iz tebe, vidiš, da si živa! :)))
Ob moških se ženske počutiti žive, le mi vas izvabimo in prebudimo iz Sneguljčinega sna. 😀

To! Prava reakcija!Samo poživljajoči temperament poskušam izvabit iz tebe, vidiš, da si živa! :)))
Ob moških se ženske počutiti žive, le mi vas izvabimo in prebudimo iz Sneguljčinega sna. :D[/quote]

Ja tebe rabim, da mi vdahneš življenja. Domišljavc. Pravi tukaj en Štajerc ob meni, da so na Ptuju itak sami čudni. 🙂

Pa saj v tem je “catch”, ker imaš “normalen” nik, ki ne vzbuja posebne pozornosti pri moških. :))))[/quote]

Kaj pa monokini, prav tako ni normalen?[/quote]

Ne vem, jaz sem preprosta moška glava, ne razumem vas jaz ženske dobro, kaj vse imate za bregom… :))))
Mene Bikini spominja, kot sem napisal, na morje, sonce, vroče r…. 😀 Mogoče pa druge moške tudi na kaj drugega, kaj pa vem. ;)))

Kaj pa monokini, prav tako ni normalen?[/quote]

Ne vem, jaz sem preprosta moška glava, ne razumem vas jaz ženske dobro, kaj vse imate za bregom… :))))
Mene Bikini spominja, kot sem napisal, na morje, sonce, vroče r…. 😀 Mogoče pa druge moške tudi na kaj drugega, kaj pa vem. ;)))[/quote]

Bikini nick je dober test, da vidiš koliko ima kdo pokvarjene misli.

Mene Bikini spominja, kot sem napisal, na morje, sonce, vroče r…. 😀 Mogoče pa druge moške tudi na kaj drugega, kaj pa vem. ;)))[/quote]

Bikini nick je dober test, da vidiš koliko ima kdo pokvarjene misli.[/quote]

Komaj sem se premagoval, da ti nisem poslal ZS, prsti srbeli, ampak niso vsi moški takšni, ki si jih dala “na hladno” s prehodom na neregistriran nik. :))) Menda je zelo fajn, če se ženska igra z moškimi kot mačka z mišjo, čeprav ostaja vse zgolj pri “virtualnem zadovoljstvu”, glavno pa, da je bil namen dosežen – zanimanje zate? 😀

Bikinka, ne daj se zafrkavati Štajercem! Pokaži jim vraga, prepričan sem, da nekje globoko tiči v tebi, tako kot menda v vsaki ženski? 😀

Pravi moj mož da so čebularji samo senca od štajercev…)

Ob moških se ženske počutiti žive, le mi vas izvabimo in prebudimo iz Sneguljčinega sna. :D[/quote]

Ja tebe rabim, da mi vdahneš življenja. Domišljavc. Pravi tukaj en Štajerc ob meni, da so na Ptuju itak sami čudni. :)[/quote]

Sodeč po Matkiču, kajti on je iz Ptuja? Jaz sem samo z okolice Ptuja, čisti podeželan. 🙂
Tu se ob poletni večerni sapici širi prijeten vonj po koruzi in vlažni slami iz njiv.
Prideš kaj poduhat ta naš zrak, če se ne bojiš fantov z velikimi vaškimi gorjačami? 😀

Bikini nick je dober test, da vidiš koliko ima kdo pokvarjene misli.[/quote]

Komaj sem se premagoval, da ti nisem poslal ZS, prsti srbeli, ampak niso vsi moški takšni, ki si jih dala “na hladno” s prehodom na neregistriran nik. :))) Menda je zelo fajn, če se ženska igra z moškimi kot mačka z mišjo, čeprav ostaja vse zgolj pri “virtualnem zadovoljstvu”, glavno pa, da je bil namen dosežen – zanimanje zate? 😀

Bikinka, ne daj se zafrkavati Štajercem! Pokaži jim vraga, prepričan sem, da nekje globoko tiči v tebi, tako kot menda v vsaki ženski? :D[/quote]

Ah, matjazko, ti moraš pa imet res dolgočasno življenje, da ti že en bikini dela tako zmedo v glavi. 🙂
Grem jaz na plažo. S Štajerci, ki za razliko od tebe bikini tudi gledajo ne samo berejo. 🙂 Ajdi! 🙂

Jaz sem si nekoč na nekem forumu dala nik, ki je imel na koncu 69. Ta 69 je letnica mojega rojstva. No forumaši so zadevo čisto drugače razumeli. Mislili so, da sem lahka ženska, ki z nikom vabi na seks. Recimo nik je bil nekaj takega kot oblak69. Oni so pa sklepali, da je 69 pomenilo vabilo na seks. Poln nabiralnik sem imela. Tako, da pri enih res ne veš kaj vse jih bo spomnilo na to, da me vabimo na seks.

Bikinka, ne daj se zafrkavati Štajercem! Pokaži jim vraga, prepričan sem, da nekje globoko tiči v tebi, tako kot menda v vsaki ženski? :D[/quote]

Ah, matjazko, ti moraš pa imet res dolgočasno življenje, da ti že en bikini dela tako zmedo v glavi. 🙂
Grem jaz na plažo. S Štajerci, ki za razliko od tebe bikini tudi gledajo ne samo berejo. 🙂 Ajdi! :)[/quote]Gre na plažo bikini je pa zaklenila z novim geslom do katerega ne more……mmmmmm

Kje je ta plaža? 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kje je ta plaža? 😀 :D

::)))))

Grem jaz na plažo. S Štajerci, ki za razliko od tebe bikini tudi gledajo ne samo berejo. 🙂 Ajdi! :)[/quote]Gre na plažo bikini je pa zaklenila z novim geslom do katerega ne more……mmmmmm

Kje je ta plaža? 😀 :D[/quote]

Da gre na plažo, to je velik dogodek, ni to kar tako! 🙂
Jaz grem pa zdaj pod prho, če koga zanima, samo da še na facebook dam gor… :)))

a kreše se pa, kakšna prepričana, da bo še samska, s tipi tudi??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Gre na plažo bikini je pa zaklenila z novim geslom do katerega ne more……mmmmmm

Kje je ta plaža? 😀 :D[/quote]

Tukaj. Koordinate pa sam poišči. 🙂

[img]http://i1346.photobucket.com/albums/p696/BikiniMon/napitki/Pla17E0a_zps02d9fdb1.jpg[/img]

Oo Bikinka huda si:))

Tukaj. Koordinate pa sam poišči. 🙂

[img]http://i1346.photobucket.com/albums/p696/BikiniMon/napitki/Pla17E0a_zps02d9fdb1.jpg[/img][/quote]Oo Bikinka huda si:))[/quote] Ja res je 🙂
Ona je tista na sredini in zgleda kot mozaik, sestavljena iz nešteto različnih delcev, ki tvorijo trdno celoto iza nje ji pa še dva špejata v cajtng….. en malo bolj rjav in ena lisasta, ki je počena po sredini, vse tri pa obliva širna modrina…. 😉 :))))))
Čudovito! 😀 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oo Bikinka huda si:))[/quote] Ja res je 🙂
Ona je tista na sredini in zgleda kot mozaik, sestavljena iz nešteto različnih delcev, ki tvorijo trdno celoto iza nje ji pa še dva špejata v cajtng….. en malo bolj rjav in ena lisasta, ki je počena po sredini, vse tri pa obliva širna modrina…. 😉 :))))))
Čudovito! 😀 😀 :D[/quote]

Pa ti bi lahko bil detektiv! 🙂

Vsekakor sem na cajtngu pustila veliko prstnih odtisov. In kreme za sončenje.

Pravi detektiv ne rabi prstnih odtisov in kreme za sončenje, da bi lahko ugotovil s kom ima opravka….. 😉 :)))

Jaz se pridruzujem temu, da je bolse biti samski kot pa v vezi, polni nespoštovanja. Se bližam 30.letu pa še do zdaj nisem našla spoštovanja pri moškem spolu. Bolše biti sam, kot pa nevem kje, in to sam, brez otrok.

pa se ti zdi, da iščeš pravo “stvar” … probaj iskati v moškem mednožju

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mogoče se preveč podrejaš. Če človek ne dobi spoštovanja to pomeni, da tudi sam ni spoštljiv. Le ugotoviti mora, če do sebe ali do drugih. Če se preveč podrejaš, pomeni, da si nespoštljiva do sebe, s tem, ko dovoljuješ/podpiraš da so drugi nespoštljivi s teboj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close