Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nova razmerja, samski lajf

Nova razmerja, samski lajf

Mah, če se nekdo želi prepirat s tabo, se je najbolje umaknit. Trošenje energije v prazno nima smisla.

Seveda ti ne gre, saj njej tudi ni šlo, zato ker se tega ne da povedat v treh stavkih. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda ti ne gre, saj njej tudi ni šlo, zato ker se tega ne da povedat v treh stavkih. :))[/quote]

Ne vem; njen argumentek je bil precej jalov: “da vsak razume le toliko kolikor mu je dano” – kako bi svet zgledal, če bi se vsi ljudje furali takšno “držo” v razmišljanju ? Od civilizacije ne bi imeli niti C-ja 😛

Tvoje razumevanje je malo prikrojeno. 🙂 Sem bral Bikini in nisem bral tega, kar ti tukaj opisuješ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda ti ne gre, saj njej tudi ni šlo, zato ker se tega ne da povedat v treh stavkih. :))[/quote]

Ne vem; njen argumentek je bil precej jalov: “da vsak razume le toliko kolikor mu je dano” – kako bi svet zgledal, če bi se vsi ljudje furali takšno “držo” v razmišljanju ? Od civilizacije ne bi imeli niti C-ja :P[/quote]
Jaz se tukaj z njo povsem strinjam. Kakšno držo?! Kakšna pa je tvoja drža, jo opaziš? Napisala si, da nisi razumela kaj je želela povedat. Če bi ji vsaj povedala/pokazala, katerega dela nisi razumela in da te res zanima ta del, bi ti ga gotovo razložila, tako pa je izpadlo, kot da se le posmehuješ njenemu zapisu in ti je v resnici malo mar za to, kar je napisala. Zakaj bi ti potem karkoli razlagala še naprej? Bi ti?

Ne vem; njen argumentek je bil precej jalov: “da vsak razume le toliko kolikor mu je dano” – kako bi svet zgledal, če bi se vsi ljudje furali takšno “držo” v razmišljanju ? Od civilizacije ne bi imeli niti C-ja :P[/quote]
Jaz se tukaj z njo povsem strinjam. Kakšno držo?! Kakšna pa je tvoja drža, jo opaziš? Napisala si, da nisi razumela kaj je želela povedat. Če bi ji vsaj povedala/pokazala, katerega dela nisi razumela in da te res zanima ta del, bi ti ga gotovo razložila, tako pa je izpadlo, kot da se le posmehuješ njenemu zapisu in ti je v resnici malo mar za to, kar je napisala. Zakaj bi ti potem karkoli razlagala še naprej? Bi ti?[/quote]

Napisala sem, da ne razumem, kaj želi s svojim dolgim postom povedati, če bi se posmehovala, bi na kratko navrgla, da gre za velik kup praznega nakladanja, pravzaprav ga ne bi niti prebrala.

Moja drža je že v redu, opažam pa da je katastrofalni problem na forumu, če kdo kaj vpraša; mnogi se (iz meni relativno neznanih razlogov) že prav smešno radi poistovetite/potrudite z vlogo odvetnika, varuha…hehe….

Hudič tiči v lepih grmih, torej lahko predvidevaš, da so vse seksi… :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hudič tiči v lepih grmih, torej lahko predvidevaš, da so vse seksi… :))))[/quote]

Heh, Matjažko – zmotno, zmotno trdiš. Niti malo nisem, zaradi takšnih kakršna sem sama, je porasel pojav homoseksualnosti 😛

Hudič tiči v lepih grmih, torej lahko predvidevaš, da so vse seksi… :))))[/quote]

Heh, Matjažko – zmotno, zmotno trdiš. Niti malo nisem, zaradi takšnih kakršna sem sama, je porasel pojav homoseksualnosti :P[/quote]

Ja, lahko da si homoseksualna, preden ne spoznaš pravega moškega. 😀

Heh, Matjažko – zmotno, zmotno trdiš. Niti malo nisem, zaradi takšnih kakršna sem sama, je porasel pojav homoseksualnosti :P[/quote]

Ja, lahko da si homoseksualna, preden ne spoznaš pravega moškega. :D[/quote]

O porastu pojava je bilo mišljeno izključno za moški spol (zaradi mene in meni podobnih…hehe).
Ni ti treba verjeti, če ne želiš 🙂

Caly, kaj so to za eni učeni izrazi “porast pojava”, pa nismo vsi hodili na Harvard?
Jaz sem čisto preprost kmečki egocentrično nasilen drvoseča. :))

Caly, kaj so to za eni učeni izrazi “porast pojava”, pa nismo vsi hodili na Harvard?
Jaz sem čisto preprost kmečki egocentrično nasilen drvoseča. :))[/quote]

Hehe, nisem se šolala nikjer, o neobičajnih izrazih se mi sanja, kadar si kaj spijem 😛
Na splošno sem nevedna kmetica, ki ji ni tuj “prijem sekire” (….in posekati preglasni kokoši vrat) 😛

Ti bom pomagal zgrabit kakšno kokoš tu na MON-u. Ti boš vrat zarezala in glavo odrobila, jaz pa bom prislonil skodelico za kri, ker to bo šprickalo na vse strani, so trdožive. :)))

Ti bom pomagal zgrabit kakšno kokoš tu na MON-u. Ti boš vrat zarezala in glavo odrobila, jaz pa bom prislonil skodelico za kri, ker to bo šprickalo na vse strani, so trdožive. :)))[/quote]

Zmenjeno – te držim za besedo…pa skodelico/e pripravi :))))

so trdožive. :)))

Matiuž,tudi slepa kura zrno najde:)))

Jaz se tukaj z njo povsem strinjam. Kakšno držo?! Kakšna pa je tvoja drža, jo opaziš? Napisala si, da nisi razumela kaj je želela povedat. Če bi ji vsaj povedala/pokazala, katerega dela nisi razumela in da te res zanima ta del, bi ti ga gotovo razložila, tako pa je izpadlo, kot da se le posmehuješ njenemu zapisu in ti je v resnici malo mar za to, kar je napisala. Zakaj bi ti potem karkoli razlagala še naprej? Bi ti?[/quote]

Napisala sem, da ne razumem, kaj želi s svojim dolgim postom povedati, če bi se posmehovala, bi na kratko navrgla, da gre za velik kup praznega nakladanja, pravzaprav ga ne bi niti prebrala.

Moja drža je že v redu, opažam pa da je katastrofalni problem na forumu, če kdo kaj vpraša; mnogi se (iz meni relativno neznanih razlogov) že prav smešno radi poistovetite/potrudite z vlogo odvetnika, varuha…hehe….[/quote]
To je zato, da dobiš bolj objektivno sliko o sebi, situaciji, v kolikor je ne razumeš. 😉 Mogoče se res nisi posmehovala, vendar tako je izpadlo. Evo, želim ti pojasnit del, ki ga nisi razumela, nič drugega. Verjamem, da so tvoji nameni bili sicer dobri. 🙂

Pozdravljeni..

Jaz sem stara 33,samska..želim najti moškega ob katerem bi mi zadrhtelo srce in bi videla metuljčke..ampak zdi se mi,da starejša ko sem,težje je do tega priti..včasih si že mislim..pa saj je uredu ta tip,prijazen,prijeten,komunikativen..a v naslednjem trenutku-ta ni zame,ni tisto nekaj več po čemer hrepenim..vem,da sem za marsikoga čudna,ampak taka sem in ne morem prek sebe..in tako bom še naprej upala,da nekega dne spoznam moškega,ki bo začutil isto in bo stvar zelo podobna popolnosti 😉

Imaš in nimaš prav. V življenju srečamo veliko kompatibilnih ljudi nasprotnega spola; takih, ob katerih bi začutili nekaj več, pa zelo malo, z leti vse manj. Oboje mora biti. Ne igraj vedno na prvo žogo. Morda boš presenečena, a tisto več lahko začutiš tudi, če se ti na prvi pogled zdi, da to ni to. Preverjeno.

Imaš in nimaš prav. V življenju srečamo veliko kompatibilnih ljudi nasprotnega spola; takih, ob katerih bi začutili nekaj več, pa zelo malo, z leti vse manj. Oboje mora biti. Ne igraj vedno na prvo žogo. Morda boš presenečena, a tisto več lahko začutiš tudi, če se ti na prvi pogled zdi, da to ni to. Preverjeno.[/quote]

Gre za to, da ko smo mlajši, dajemo večji poudarek zunanjosti, to nas pa toliko zaslepi, da mislimo, da je oseba z nami kompatibilna. Zato se, ko smo starejši, včasih čudimo, da nam je bil nekdo v mlajših letih všeč. :))

Če se srečata dva, ki se ne marata, sta prav tako kompatibilna. Le skupaj ne moreta živeti, saj ne marata “ogledala”. 🙂

Res je..ne maramo ogledal..in marsikdaj se je že zgodilo,da mi kdo v začetku ni bil “všeč”,kasneje,ko sva se spoznala,pa se je izkazalo,da je prav prijeten človek.A pri razmerju mora biti tisto več-moje mnenje..in dobro vem,kako je ko preskoči tisto pravo..

Realnost ne postilja z metuljčki in rožicami pri teh letih, ampak v najstniških. 😉
Princev v teh letih tudi ni več, pa če se ženske še tako trdno oklepate princeskinih hrepenenj 😉
Vsakdan in določena leta zahtevajo streznitev na večih področjih od žensk, ki so povezana z neobstoječim princem iz vaših sanj, medtem ko vas zasanjanost zaziba v izrazito neaktivno vlogo čakanja na “pravega”, na “veliko romanco”, na moškega, ki bi naj vasšo pasivno vlogo pretresel pri temeljih in vas povabil v aktivnost življenja. Prebuditi se je treba!

pa daš vsaj seksat takemu, ki ga spoznavaš … ali tudi tega ne dobi od suhe veje človeštva

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Realnost ne postilja z metuljčki in rožicami pri teh letih, ampak v najstniških. 😉
Princev v teh letih tudi ni več, pa če se ženske še tako trdno oklepate princeskinih hrepenenj 😉
Vsakdan in določena leta zahtevajo streznitev na večih področjih od žensk, ki so povezana z neobstoječim princem iz vaših sanj, medtem ko vas zasanjanost zaziba v izrazito neaktivno vlogo čakanja na “pravega”, na “veliko romanco”, na moškega, ki bi naj vasšo pasivno vlogo pretresel pri temeljih in vas povabil v aktivnost življenja. Prebuditi se je treba![/quote]Hja ti priložnostni provokator, kaj ko bi se odločil, kakšna pa naj bi bila veza med dvema? zgoraj si zmasakriral bikini, ki je na enega najlepših načinov opisala svojo ljubezen do moža, ki ni brez napak, je pa vendar najboljša možna… tu imaš samsko žensko, ki se nekako izgublja v detajlih, ki jih je bikini obšla…
namreč pametovati iz varnega zavetja teorije in streljati snajperske puščice s piedestala norčavosti in trivializiranja življenja drugih ti gre blazno blazno dobro…ampak kaj se skriva za tem… deček s šume niže ptuja…? da ne gre za iste neuresničljive sanje, ki jih potem konkretiziraš v večne resnice “življenje ni nikoli idealno…” in “stvari niso takšne, kot se zdijo…”

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka ti si ga pa mimo pihnila..Menda ja ne misliš da so čebularji ali šalotkarji na takšnem inteligentnem nivoju..?:))

Civilizacija od “niže od Ptuja” še do danes ni dokazana.:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close