Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Nova punca od bivšega mi teži

Nova punca od bivšega mi teži

Nekaj casa nazaj sva sla narazen s fantom. Sedaj ima novo punco in zadnjič mi pise na messenger in kar povsod me dodaja, mislim wtf. Odgovorila ji nisem seveda nič.

Nevem kaj rine v mene, z bivšim sploh nimam stikov tako, da nevem kaj mi teži.

Meni na kraj pameti ne pride, da bi pisala kaksni bivsi punci. Wtf.

Odgovor na objavo uporabnika
Hroscek, 22.01.2022 ob 14:20

Nekaj casa nazaj sva sla narazen s fantom. Sedaj ima novo punco in zadnjič mi pise na messenger in kar povsod me dodaja, mislim wtf. Odgovorila ji nisem seveda nič.

Nevem kaj rine v mene, z bivšim sploh nimam stikov tako, da nevem kaj mi teži.

Meni na kraj pameti ne pride, da bi pisala kaksni bivsi punci. Wtf.

Napiši ji, če ne bo nehala, da jo boš prijavila na policijo za nadlegovanje.To ponavadi vžge.

Kako je pa prišla do tvojih podatkov, jbje bivši še tvojo št. modrca povedal? Ob vsej napredni tehnologiji jo ala ne moreš dati na block. Hm.

Mogoče rabi navodila za uporabo bivšega?

Mogoče pa ti želi trojčka predlagati. Boljše da te vsaj bivši v trojčku fuka kot pa da te noben ne. Potem rataš tečna in histerična.

Meni je pisala njegova nova, ce se lahko dobiva na kavici saj bi rada, da sva kolegici hahah

Svasta majka rodi

Ali ima ona probleme, lahko ji je on kaj natvezil, upam, da te ne obvešča o kakšni spolno prenosljivi bolezni.

Po pravici povedano – meni noben drug razumen razlog ne pade na pamet kot obveščanje o možnosti SPB. Kar pa seveda lahko razčistita preko MSN brez nekih “prijateljevanj”

Še nisi slišala za blokiranje? Blokiraj in problem je zaključen, en klik večni mir ostalo pa boli te k.

Odgovor na objavo uporabnika
Ah ja, 22.01.2022 ob 19:05

Še nisi slišala za blokiranje? Blokiraj in problem je zaključen, en klik večni mir ostalo pa boli te k.

eh, mogoče pa ti želi povedati, da je imel v teh mesecih obe-vaju obe varal.

pa ga zafrknita:)

jaz bi si želela vedet….

enim a poveš in pokažeš pa nimajo nobenega samospoštovanja in se tega deda še kar držijo-trape…

vara enkrat, vara večno.

Katja??

Ljubosumna na bivšo. Nesigurna v zvezo. Začne se z bivšo, potem z vsemi bivšimi, pa vsemi kolegicami, znankami, naključno mimoidočimi. Dokler je ne bo tip skenslal. Kriva bo pa bivša ali ena od njih.

Ponavadi so to ženske, ki imajo občutek, da so “dobile” predobrega tipa zase, da je višja liga od njih ali pa da so one nižja liga od njihovih bivših.

Nimaš kaj. Živi svoj lajf. Ignoriraj jo. Ona bo morala sama to razrešit. Če se sploh da razrešit toliko zakompleksano osebnost.

Tako, kot sem jaz zabrusila mesarju, da ga bom prijavila, da muči živali… enaka pravna podlaga…. mal preveč gledaš filme ane?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close