Nova punca od bivšega mi teži
Nekaj casa nazaj sva sla narazen s fantom. Sedaj ima novo punco in zadnjič mi pise na messenger in kar povsod me dodaja, mislim wtf. Odgovorila ji nisem seveda nič.
Nevem kaj rine v mene, z bivšim sploh nimam stikov tako, da nevem kaj mi teži.
Meni na kraj pameti ne pride, da bi pisala kaksni bivsi punci. Wtf.
Hroscek, 22.01.2022 ob 14:20
Nekaj casa nazaj sva sla narazen s fantom. Sedaj ima novo punco in zadnjič mi pise na messenger in kar povsod me dodaja, mislim wtf. Odgovorila ji nisem seveda nič.
Nevem kaj rine v mene, z bivšim sploh nimam stikov tako, da nevem kaj mi teži.
Meni na kraj pameti ne pride, da bi pisala kaksni bivsi punci. Wtf.
Napiši ji, če ne bo nehala, da jo boš prijavila na policijo za nadlegovanje.To ponavadi vžge.
Ah ja, 22.01.2022 ob 19:05
Še nisi slišala za blokiranje? Blokiraj in problem je zaključen, en klik večni mir ostalo pa boli te k.
eh, mogoče pa ti želi povedati, da je imel v teh mesecih obe-vaju obe varal.
pa ga zafrknita:)
jaz bi si želela vedet….
enim a poveš in pokažeš pa nimajo nobenega samospoštovanja in se tega deda še kar držijo-trape…
vara enkrat, vara večno.
Ljubosumna na bivšo. Nesigurna v zvezo. Začne se z bivšo, potem z vsemi bivšimi, pa vsemi kolegicami, znankami, naključno mimoidočimi. Dokler je ne bo tip skenslal. Kriva bo pa bivša ali ena od njih.
Ponavadi so to ženske, ki imajo občutek, da so “dobile” predobrega tipa zase, da je višja liga od njih ali pa da so one nižja liga od njihovih bivših.
Nimaš kaj. Živi svoj lajf. Ignoriraj jo. Ona bo morala sama to razrešit. Če se sploh da razrešit toliko zakompleksano osebnost.
Forum je zaprt za komentiranje.