nova obleka, prodam
Če je katera zainteresirana…
Prodam novo obleko, ki sem jo naročila na Stilagu (Event Heine), pa mi je žal prevelika. Številka obleke je 34, ustreza pa večji 36 ali 38. Ozek kroj. Je zelo kvalitetno narejena. Ogledate si jo lahko tudi na Stilagu (outlet). Cena obleke tam je iz 90 EUR znižana na 54 EUR. Prodam jo za 35 EUR. Nikoli nošena, z etiketo.
Ahjoj, pa saj je nobenemu ne vsiljujem 🙂 Meni je pa ravno zaradi barve všeč :). Nam temnolaskam taka barva super pristaja. Mogoče bi pa morala ti razmislit še o kakšni drugi barvi, ne samo dolgočasni črni. Pa še to… Ob lepi postavi nobena barva ni problem. Pa ne me zdaj napadat, da pravim, da ti nimaš lepe postave. Govorim na splošno, brez kančka hudobije.
Vsak po svoje. Taka barva lahko komu zelo pristoji. Tudi jaz imam na primer kakšno obleko v oranžni barvi ali pa v vijola … In kaj potem?
1. Prav nič me ne moti, če si ljudje zapomnijo, da sem jo že nosila. Saj je ne kupim zato, da jo bom oblekla enkrat.
2. Mala črna obleka je res večna klasika, na katero lahko skombiniraš veliko različnih dodatkov. A same klasične in uporabne obleke tudi kdaj postanejo dolgočasne.
Kot sem rekla, vsak po svoje.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.