Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nova napovedovalka

nova napovedovalka

To drobno bitje, ki napoveduje šport na TV Slovenija in se imenuje Irena Schyama Hlebš, ni preveč podobna športni novinarki.
Je pa izredno naravnana na temo, ki jo poroča in pove vse ali še več. Pridna in kamera jo ima rada.

ta ni nova, prej je bila v oddaji Na lepše, men k športu ne paše, moti me pa tudi ne 🙂

En dan je imela v sportu tak dekolte, da se je videl prav tisti kanalcek med joski, kar nekaj cm. ;))) Ima hude joske samo za nacionalko pa ni ravno primerno.

Očitno je všečna interno in dokler nima kakšnega škandala na glavi, bo ostala na RTVS.

Prerazporejena je bila na šport.

https://govori.se/traci/domaci-traci/kako-je-irena-shyama-hlebs-raziskovala-zelenortske-otoke/

Modričeva je šla na A , tale iz jutranjega (imena se ne spomnim) pa na Planet.

če misliš Katjo, ta itak ni zaposlena na RTVju, ampak na Brniku.

[/quote]
Ja, mogoče je bila zaposljena honorarno. V jutranjem programu je bila leta , skoraj vsako jutro.

[/quote]
Ja, mogoče je bila zaposljena honorarno. V jutranjem programu je bila leta , skoraj vsako jutro.
[/quote]

ja sej veš, oni imajo veze in poznanstva, pa lahko iz tega iztržijo maksimalno, kar se pač da 🙂
https://www.sloveniacontrol.si/kontaktni-podatki

Delala je v oddaji Na lepše, ki ji je zelo pristajala, tudi v oddaji Dobro jutro je imela zanimive in prijetne nastope.
Zdi se mi, da ji tudi šport kar gre od rok.
Mislim pa, da ima umetne prsi. Tako drobno dekle ne more imeti takega oprsja.

Drobno bitje? Kaj slabo vidite?

Ima pa močne prsi.

Po vseh teh delovnih izkušnjah, izgleda, da mora imeti kar nekaj let za seboj.
Deluje pa zelo mlada, tam okrog petindvajset.
Ali kdo ve kdaj je rojena?

Kam gledate eni no? Res mi ni jasno. Cisto fajn obline ima. Joski so top. In tudi rito ima res dobro. Top postavo ima.

Da je niste zamenjali za Antonijo Ražen. Ta je že dolgo na športni sceni. Ta je okrog štirideset.

Nismo zamenjali ne.

Sicer pa opazujte to Antonijo Razen, vedno na koncu, ko ze tece spica rece “hvala lepa”. Le zakaj?

Ko novinarka reče hvala lepa, se mi zdi prav prijazno do nas gledalcev, namreč, ker smo gledali oddajo. To je prav prijazen način pozdrava.
Tudi prijetna na oko in ima pravilno izgovarjavo, ta Antonija Ražen.

To je rek, ki nam ga je podarjal Janez Čuček ob koncu TV Dnevnika.
Še sedaj lepo zveni.
Tudi Antonija Ražen ima svoj način zaključka. In je prijeten.
Tudi ta nova je dobra. So pa te športne novinarke vsaka po svoje zanimive.

Samo Antonija Razen ne rece hvala lepa gledalcem, ker tega ne slisijo vec. Ampak nekomu v studiu… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close