Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nova KBM-spletna stran

Nova KBM-spletna stran

Rada bi dobila nekaj informacij o plačevanju preko interneta pri Novi KBM, vendar mi njihova spletna stran dela zelo počasi oz. sploh ne, kar si želim pogledati.
Ali ima kdo to urejeno preko te banke? Kako ste zadovoljni?
Meni je super pri SKB, pa me zanima še, kako je z Novo KBM, vendar preko spleta ne pridem in ne pridem do informacij…

jaz imam

zadnje čase jim informacijski sistem zelo nagaja, polega tega sem ravnokar ugotovila, da so spet (!) podražili nadomestilo za plačilo navadnih nalogov – zdaj je že 150 SIT, priključnina je relativno visoka – plačaš 7.000, funkcionalnost pa je slabša, kot recimo klik pri NLB – čeprav boljša od Bank austrie in njihove online banke

najbolj me moti, da nimajo enostavnega načina, kako pretvorit promet v Excel tabelo – to je pri NLB zelo enostavno, pri NKBM pa je potrebna cela procedura, če hočeš dobit užitne podatke.

promet preko Eurocarda za zdaj še tudi ni na netu…. skratka, niso ravno najboljši.

Mam jaz urejen internet račun pri kbm. Zadeva zgleda takole :
– plačaš, hmmm, če se prav spomnim okrog 5 jurjev
– dobiš geslo in uporabniško ime za dostop, kar ti omogoča npr. pregledovanje stanja
– za plačevanje pa dobiš še nekakšno kartico (poglej tukaj : ), na kateri se izmenjuje neka naključna številka, ki jo vneseš ob samem plačevanju

Zaenkrat še nisem imel kakšnih težav. Se je pa že nekajkrat zgodilo, da je bil zaradi vzdrževalnih del dostop do računa nemogoč. Najbrž so kaj nadgrajevali prog. opremo in/ali strežnike …

Pregled cenika:

Uporaba Bank@Neta
Višina nadomestil (v skladu s tarifo nadomestil Nove KBM) je zapisana v SIT, v oklepaju EUR. Zneski v EUR so informativni. Za preračun zneskov iz SIT v EUR je uporabljen centralni paritetni tečaj 1EUR = 239,640 SIT.

Izdaja in zamenjava identifikacijske kartice
• za študente, dijake in osnovnošolce 3.000,00 SIT (12,52 EUR)
• za ostale fizične osebe 7.500,00 SIT (31,30 EUR)
Zamenjava izgubljene ali poškodovane identifikacijske kartice 25.000,00 SIT (104,32 EUR)

Predčasna zamenjava identifikacijske kartice
(kadar imamo akcijo brezplačne izdaje kartice, razen če identifikacijska kartica poteče v tekočem mesecu)
• za študente, dijake in osnovnošolce 3.000,00 SIT (12,52 EUR)
• za ostale fizične osebe 7.500,00 SIT (31,30 EUR)

Mesečna članarina se ne zaračunava
Obveščanje na elektronski naslov brez nadomestila
Obveščanje preko SMS 15 SIT (0,06 EUR)

IZVAJANJE TRANSAKCIJ PREKO BANK@NETA

Prenosi med računi komitenta in računi, za katere je komitent pooblaščen v Bank@Netu
brez nadomestila
Plačilo s plačilnim nalogom, splošno položnico in nalogom za prenos na transakcijske račune pravnih oseb.
• na TRK (pravne osebe) pri NKBM d.d. 70,00 SIT (0,29 EUR)
• do 1.999.999,99 SIT – ŽK 150,00 SIT (0,63 EUR)
• 2.000.000,00 SIT in več ter
nalogi označeni kot nujni – BPRČ 1.200,00 SIT (5,01 EUR)
Plačila s posebno položnico 70,00 SIT (0,29 EUR)

CENIK NAROČIL IN OSTALIH STORITEV

Pošiljanje čekovnih blanketov po pošti na želeni naslov – priporočeno s povratnico: cena je enaka ceni poštnine za priporočeno pošiljko s povratnico od 20-100 g
Prijava izgube ali kraje čekovnih blanketov: 670,00 SIT (2,80 EUR) od prijave
Odobritev dovoljene prekoračitve na tekočem računu: 2.500,00 SIT (10,43 EUR) + 0,5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od pogodbeno dovoljenega zneska prekoračitve sredstev

Poslovanje s PK ACTIVA, ACTIVA E/M in VISA
Letna članarina
• plačilna kartica ACTIVA 2.000,00 SIT (8,35EUR)
• plačilna kartica ACTIVA E/M ali VISA
3.500,00 SIT (14,61 EUR)
Izdelava prepisov, mikrofilmskih izpisov in fotokopij dokumentacije, na željo uporabnika.(naročilo izpisa prometa za preteklo obdobje) 220,00 SIT (0,92 EUR) od strani

Pošiljanje potrdila o plačilu po pošti na željo komitenta 450,00 SIT (1,88EUR)

Hmm..150sit je pa kar velik, SKB ima 50.
No, sam mene še vseeno zanima, a samo meni ne dela njihova spletna stran ali še komu morda?
Mislim, odpre mi, ampak potem, karkoli kliknem, se mi odpre samo bela stran..

plačevanje položnic je 70 SIT. To je edina stvar, ki jo redno uporabljam. Enkrat letno pa dam še zahtevek za odobritev limita.

Moj komentar na spletno stran NOVE KBM: sem zadnjič nekaj iskala in me je kar smeh popadel, ko sem vidla kakšno spletno stran imajo-kot da bi se samo malo hecali, da se gredo biznis!!

Ok, malo je bilo potrebno počistiti moj računalnik, zdaj pa mi dela normalno tudi ta stran od KBM, sem že mislila, da je kaj hujšega..
hvala vsem za informacije!

Mi imamo račun za firmo in privat račune pri NKBM ter en račun za firmo pri Bank8i Koper. Mi je veliko bolj všeč NKBM.

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close