Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nov vzrok samskosti?

Nov vzrok samskosti?

Sva si podobni, a ne :). Če, če, če … tudi GF ne bi bila tu gor.[/quote]

Nisva si, niti malo. Jst zase vem, kako in kaj, ampak o tem ne razsvetljujem vas ostalih. Nikomur nisem nič dolžna.[/quote]lažeš in nakladaš, da si že sebe prepričala, da je vse to res. Wauuu dosežek za crknit… glupača 🙂

Si predstavljaš, da si poročena? Tip hoče, da mu likaš srajce. Tip hoče, da skenslaš vse moške prijatelje, kolege, ki jih imaš. Tip ti teži, če greš na rekreacijo, tip ti teži, če hodiš prepogosto (po njegovo) s kolegicami na lepše.
Tip hoče imeti otroke. Svobode je konec.
Uživaj svobodo.

Samska uživa lajf.

Poročenim se pa marsikje tole zgodi: http://med.over.net/forum5/read.php?151,10037088

Saj vse povedo, le da je vse skrito med vrsticami.
Srečni samski se ne ukvarjajo s tem, koliko časa vezani posvetijo družini. Razen, če njihovo žuranje pomeni kritiziranje vezanih. :)[/quote]

Če ne bi ti srečno poročeni in srečni starši kar naprej jamrali kako so ubogi, ker nimajo nič časa, ker morajo skrbeti za otroke. Ženske tipično jamrajo kako so uboge, ker morajo skrbeti za moža.[/quote]
Kdo pa ne jamra ?
Ljudje se radi potožijo, pa še to ne pomeni, da so nesrečni.
Razumem, da iščeš le argumente, da si olajšaš svoj način življenja. Kar je primerljivo z nekim jamranjem, ki ima prav tako za posledico neko olajšanje.
Kar samo potrjuje to, da sama nisi nič bolj srečna, kot nekdo, ki jamra.
Po drugi strani prav tako obstajajo ženske, ki ne jamrajo in se ne počutijo kot sužnje, vendar tistih ne opaziš, ker ti niso zanimive, ravno iz omenjenega razloga.
Če pravimo, da ima človek razum in svobodno voljo, potem to pomeni, da si lahko ustvari odnos v katerem ne bo suženj. Saj resna zveza še ne pomeni suženjstva, kot to želite nekateri predstaviti.

A iz čistega zadovoljstva potem jamrajo?
Seveda, nejamračic ne opazim, ker ne težijo. Pridem v službo pa jamr kako so uboge, ker morajo dedcu likat srajce, ker morajo otroka vsak dan okrog prevažat.
Grem mimo sosed isti jamr.
A od same sreče potem jamrajo ali kaj?

Samska uživa lajf.

Poročenim se pa marsikje tole zgodi: http://med.over.net/forum5/read.php?151,10037088%5B/quote%5D
To se zgodi nesamozavestnim in ljudem brez hrbtenice.
Kar pa ni pogojeno s poroko, saj samski prav tako lahko trpijo za podobnimi simptomi.
Sicer pa se v tem primeru spet gre za poveličevanje samskosti in poskus, kako svojo “srečo” graditi na nesreči drugih.

Jamrajo, ker iščejo pozornost.
Če bi jim bilo tako zelo hudo, kot želiš ti povedati, bi že zdavnaj bile ločene.

Vidiš, saj znaš, če hočeš:). Ne maram, da me mečeš v svoj koš, ker sva totalno nasprotje. Kako to vem? Saj nam razgrinjaš vse podatke o sebi. Če izhajam iz tega, potem sva si različni in to zelo.

Zakaj iščejo pozornost? Imajo moža, imajo otroke, ja ni to dovolj pozornosti? Samski nimamo nobene pozornosti od partnerjev, otrok.
Kaj naj pa samski jamramo?
Tak jamr slišiš samo od poročenih.

Vidiš, saj znaš, če hočeš:). Ne maram, da me mečeš v svoj koš, ker sva totalno nasprotje. Kako to vem? Saj nam razgrinjaš vse podatke o sebi. Če izhajam iz tega, potem sva si različni in to zelo.[/quote]

Ja, saj ti verjamem. Celotni MON ti verjame, da si točno taka kot sem te opisala.

Vidiš, saj znaš, če hočeš:). Ne maram, da me mečeš v svoj koš, ker sva totalno nasprotje. Kako to vem? Saj nam razgrinjaš vse podatke o sebi. Če izhajam iz tega, potem sva si različni in to zelo.[/quote]

Ja, saj ti verjamem. Celotni MON ti verjame, da si točno taka kot sem te opisala.[/quote]

Mi je popolnoma vseeno, kaj si ti misliš in celotni mon. Amen.

Hm, pa ti je res vseeno ribca? Po mojem ne, ker si se ti začela zaganjat vame. Če bi ti bilo res vseeno, ne bi ti skakala do stropa :).
Ni kakorkoli že pustim ti veselje, da pišeš, da si totalno nasprotje od mene, da si ti pametna, izobražena, lepa, razgledana, z odlično službo, da imaš odličnega partnerja. Ti privoščim, da bi bilo vsaj eno od tega resnično :).

Slišiš tisto, kar želiš slišati.
In nisem vedel, da samski ne jamrate.

Ne skačem do stropa, trenutno se bašem s sendvičem in sem stacionirana na stolu:)).
Če si že opazila, ne razpredam o sebi, tako kot ti. Določene stvari so zrasle na zeljniku vas monovcev, meni pa ni do tega, da bi delala kljukice ali križce na seznamu. Se boš morala zadovoljiti s tem, da ti napišem, kako sva si različni. In ja, to je rezultat tega, da mi je vseeno, kaj si mislite. Tisti, ki me poznajo, pa vedo. Se najde tudi kak iz mona:). Boš preživela to dejstvo?:))) Na, zdaj sem ti dala razlog, da razmišljaš.

Joj, GF, ne se razburjat no. Zakaj se razburjaš ob mojih zapisih?

Tule gor sem opazila, da grem v nos samo tistim, ki so si z mano zelo podobni. Potem pa se usajajo, me žalijo, kradejo moj nik in tako naprej.

Zakaj se prepričuješ?

Mene boš težko videla, kako se razburjam. Mon je zadnja stvar na svetu. Za druge pa ne vem, kdo so in kaj ti počnejo. Me tudi ne zanimajo podrobnosti.

A sem ti fejst stopila na žulj? Ali pa gre preprosto za dejstov, da moraš vedno imeti zadnjo besedo :)? Pa saj sem te pohvalila, da si lepa, pametna, razgledana, z odlično službo, s super tipom, z veliko hobiji. Pravo nasprotje meni. A ni to super, da te kdo pohvali?

Slišiš tisto, kar želiš slišati.
In nisem vedel, da samski ne jamrate.[/quote]

Slišim tisto, kar povedo. Jutranja kavica: jamr poročenih babnic kaj vse morajo početi, samske sploh ne pridejo do besede, kaj šele, da bi jamrale. Kaj pa naj jamrajo?

Imaš resne težave s ping-pongom:). Ne trzam na tvojo brezplodno provokacijo. Umiri se malo, vse je ok, vse imaš in imam pod kontrolo. Usmeri se k moškemu delu, morda ti uspe koga prikleniti nase:))).

GF, glavno, da si ravno kontra kot jaz :).

S tem imaš ti problem.

Ti nič manj, ker ves čas trzaš, torej sta si (kljub tvojemu zanikanju) precej podobni, končno si si našla prijateljico!

Ti nič manj, ker ves čas trzaš, torej sta si (kljub tvojemu zanikanju) precej podobni, končno si si našla prijateljico![/quote]

hi,ha, hi, ha. haha

Ti nič manj, ker ves čas trzaš, torej sta si (kljub tvojemu zanikanju) precej podobni, končno si si našla prijateljico![/quote]

Prijazna sem, ne morem iz svoje kože. Prijateljstva se sklepajo v reali, ne virtuali.

O tem ves čas govorim :). Tudi zmerjanje žensk z glupačami in podobno, ne pride izpod prstov zadovoljnih, uspešnih ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close