Nov vzrok samskosti?
Samska uživa lajf.
Poročenim se pa marsikje tole zgodi: http://med.over.net/forum5/read.php?151,10037088
Saj vse povedo, le da je vse skrito med vrsticami.
Srečni samski se ne ukvarjajo s tem, koliko časa vezani posvetijo družini. Razen, če njihovo žuranje pomeni kritiziranje vezanih. :)[/quote]
Če ne bi ti srečno poročeni in srečni starši kar naprej jamrali kako so ubogi, ker nimajo nič časa, ker morajo skrbeti za otroke. Ženske tipično jamrajo kako so uboge, ker morajo skrbeti za moža.[/quote]
Kdo pa ne jamra ?
Ljudje se radi potožijo, pa še to ne pomeni, da so nesrečni.
Razumem, da iščeš le argumente, da si olajšaš svoj način življenja. Kar je primerljivo z nekim jamranjem, ki ima prav tako za posledico neko olajšanje.
Kar samo potrjuje to, da sama nisi nič bolj srečna, kot nekdo, ki jamra.
Po drugi strani prav tako obstajajo ženske, ki ne jamrajo in se ne počutijo kot sužnje, vendar tistih ne opaziš, ker ti niso zanimive, ravno iz omenjenega razloga.
Če pravimo, da ima človek razum in svobodno voljo, potem to pomeni, da si lahko ustvari odnos v katerem ne bo suženj. Saj resna zveza še ne pomeni suženjstva, kot to želite nekateri predstaviti.
Samska uživa lajf.
Poročenim se pa marsikje tole zgodi: http://med.over.net/forum5/read.php?151,10037088%5B/quote%5D
To se zgodi nesamozavestnim in ljudem brez hrbtenice.
Kar pa ni pogojeno s poroko, saj samski prav tako lahko trpijo za podobnimi simptomi.
Sicer pa se v tem primeru spet gre za poveličevanje samskosti in poskus, kako svojo “srečo” graditi na nesreči drugih.
Vidiš, saj znaš, če hočeš:). Ne maram, da me mečeš v svoj koš, ker sva totalno nasprotje. Kako to vem? Saj nam razgrinjaš vse podatke o sebi. Če izhajam iz tega, potem sva si različni in to zelo.[/quote]
Ja, saj ti verjamem. Celotni MON ti verjame, da si točno taka kot sem te opisala.[/quote]
Mi je popolnoma vseeno, kaj si ti misliš in celotni mon. Amen.
Hm, pa ti je res vseeno ribca? Po mojem ne, ker si se ti začela zaganjat vame. Če bi ti bilo res vseeno, ne bi ti skakala do stropa :).
Ni kakorkoli že pustim ti veselje, da pišeš, da si totalno nasprotje od mene, da si ti pametna, izobražena, lepa, razgledana, z odlično službo, da imaš odličnega partnerja. Ti privoščim, da bi bilo vsaj eno od tega resnično :).
Ne skačem do stropa, trenutno se bašem s sendvičem in sem stacionirana na stolu:)).
Če si že opazila, ne razpredam o sebi, tako kot ti. Določene stvari so zrasle na zeljniku vas monovcev, meni pa ni do tega, da bi delala kljukice ali križce na seznamu. Se boš morala zadovoljiti s tem, da ti napišem, kako sva si različni. In ja, to je rezultat tega, da mi je vseeno, kaj si mislite. Tisti, ki me poznajo, pa vedo. Se najde tudi kak iz mona:). Boš preživela to dejstvo?:))) Na, zdaj sem ti dala razlog, da razmišljaš.
Forum je zaprt za komentiranje.