Nov vzrok samskosti?
Tega pa ni povedal, da je on tud neploden (najbrž celo impotenten) da “živi sam” , sestra ga pa pedena.
Jest bi mu to zabrusla nazaj in se ne bi niti za moment sekirala ali opravičevala in razlagala…
Druge šinfa, sebe pa ne vidi.
Oziroma se vidi – in ga žuli, pol se pa strese nad žensko “ki bi lahko njega hotla, ki je tko krasen….če
ne bi bila “neplodna” …ziher ja…
In ti nas prideš sem obveščat o tem, zato, ker se nam želiš predstavit boljša, kot dejansko si ?
Ker, če ta tvoj zadnji komentar prevedem, je isto, kot da bi napisala :”boljša sem od vseh teh nagnusnih babnic, ki blatijo bivše, prosim, verjeti mi, da nisem tudi sama taka”[/quote]
Škoda, da nimam časa, da bi se tudi jaz tako globoko posvetila tvojim zapisom kot si se ti mojim.
In ti nas prideš sem obveščat o tem, zato, ker se nam želiš predstavit boljša, kot dejansko si ?
Ker, če ta tvoj zadnji komentar prevedem, je isto, kot da bi napisala :”boljša sem od vseh teh nagnusnih babnic, ki blatijo bivše, prosim, verjeti mi, da nisem tudi sama taka”[/quote]
Škoda, da nimam časa, da bi se tudi jaz tako globoko posvetila tvojim zapisom kot si se ti mojim.[/quote]
Imaš pa čas se skrivat za različnimi vzdevki, viset na zmenkarskih portalih in nas neznance obveščat kako ti gre tam gor.
saj tu in tam je tudi treba kakšno prizmeljit
[/quote]
In kaj manjka avtorici? Srečna je lahko, da ji ni treba letati za tremi otroki. Sedaj gre lahko na potovanje, na izlete, lahko žura. Če bi imela pa tri otroke pa bi ponoči vstajal, ker bi se otroci drli, če bi bili večji, bi jih vsak dan nekam vozila. Denarja bi ji manjkalo, časa bi ji manjkalo.
[/quote]
In kaj manjka avtorici? Srečna je lahko, da ji ni treba letati za tremi otroki. Sedaj gre lahko na potovanje, na izlete, lahko žura. Če bi imela pa tri otroke pa bi ponoči vstajal, ker bi se otroci drli, če bi bili večji, bi jih vsak dan nekam vozila. Denarja bi ji manjkalo, časa bi ji manjkalo.[/quote]
Če tako razmišljaš, potem res najbolje, da nimaš nikoli otrok.
In kaj manjka avtorici? Srečna je lahko, da ji ni treba letati za tremi otroki. Sedaj gre lahko na potovanje, na izlete, lahko žura. Če bi imela pa tri otroke pa bi ponoči vstajal, ker bi se otroci drli, če bi bili večji, bi jih vsak dan nekam vozila. Denarja bi ji manjkalo, časa bi ji manjkalo.[/quote]
Če tako razmišljaš, potem res najbolje, da nimaš nikoli otrok.[/quote]
Saj jih nimam. Menda ne misliš, da imajo starši čas viset na monu?
[/quote]
Tista, ki ji nič ne manjka, ne pove kot vzrok svoje samskosti, da ni nikjer nič pametnega. Pove morda to, kar praviš ti.
Ah, seveda si nisva podobni. Jaz sem samska in priznam, da sem osmamljena in da nikakor ne dobim tipa. GF ima čudovitega tipa.
Jaz sem debela in grda, GF čudovita vitka lepotica.
Jaz sem bolj slabo izobražena, GF nadpovprečno izobražena.
Jaz nimam nekih zanmivih hobijev, zato visim tule gor, GF športno in kulturno in tako naprej aktivna na polno. Polno hobijev.
Jaz nimam super službe, GF tako odlično službo, nadpovprečno in plača še za pisanje na monu.
Res sva si nasprotni.
Tista, ki ji nič ne manjka, ne pove kot vzrok svoje samskosti, da ni nikjer nič pametnega. Pove morda to, kar praviš ti.[/quote]
Saj vse povedo, le da je vse skrito med vrsticami.
Srečni samski se ne ukvarjajo s tem, koliko časa vezani posvetijo družini. Razen, če njihovo žuranje pomeni kritiziranje vezanih. 🙂
Tista, ki ji nič ne manjka, ne pove kot vzrok svoje samskosti, da ni nikjer nič pametnega. Pove morda to, kar praviš ti.[/quote]
Saj vse povedo, le da je vse skrito med vrsticami.
Srečni samski se ne ukvarjajo s tem, koliko časa vezani posvetijo družini. Razen, če njihovo žuranje pomeni kritiziranje vezanih. :)[/quote]
Če ne bi ti srečno poročeni in srečni starši kar naprej jamrali kako so ubogi, ker nimajo nič časa, ker morajo skrbeti za otroke. Ženske tipično jamrajo kako so uboge, ker morajo skrbeti za moža.
Da ni nikjer nič pametnega rečem kar tako na pamet, pravih izkušenj za samskost nimam, zase vem da mi tako bolj ustreza, ideja biti z nekom v dvoje mi pač ni blizu. Verjamem, da ima vsakdo svoje predstave o življenju in svoje izkušnje, zaradi česar mu moj življenjski slog ne more biti smiseln, možen.
Forum je zaprt za komentiranje.