Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nov vozniški trend – ustavljanje sredi ceste

Nov vozniški trend – ustavljanje sredi ceste

Ne vem kaj, ali se vam je zmešalo ali kaj.
Že en teden vsak dan, ampak res vsak dan naletim na en pameten primerek, ki stoji na sredi ceste s prižganimi smerokazi. Pa ne samo v LJ. Pripelješ v ovinek in glej ga hudiča. Za ovinkom stoji na cestišču avto s prižganimi smerokazi in dama razlaga stvari iz prtljažnika. Ja krasno ne.

Pri nas, ki smo v turističnem kraju, se ta pojav močno poveča v času italjanskih počitnic avgusta….

Kaj je tle zmešanega če so taki primeri skoraj vsakodnevni? Jaz sem se že sprijaznil da moram pri sebi pazit 110 %, ker od drugih tega enostavno ne morem pričakovat…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ja drrrr kok si ti pameten

podoben pojav je pri nas v navadi pred bankomati – ustavi na cesti, po možnosti na prehodu za pešce, pusti prižgan avto, tisti bolj osveščeni celo vse 4 smerne kazalce prižgejo in hop k bankomatu. enkrat se bom za hec usedla v avto in odpeljala 🙂

pri nas se to redno dogaja le pred “eko otoki”, ki so tako lepo postavljeni ob cesti, brez prostora za avto, s katerim pripeleš poln prtljažnik odpadkov

ja,mi smo zaradi takega ustavljanja imel totalko.

Ustavi, pojdi ven in nazjaj hudiča. Moj pa v takih in podobnih primerih kar kliče policijo.

New Report

Close