nov računalnik zmrzuje
Imamo nov računalnik, od petka prejšnji teden. Težava – zmrzuje. Ko zmrzne ne reagira na nobeno tipko, torej ga je treba resetirat. Zmrzne pa ob nalaganju česa, npr. igrice, ob igranju igrice, ob gledanju npr. risanke, ki je na disku, tudi, še preden se je po resetu postavil nazaj je friznil.
Saj ga bomo peljalli nazaj, samo danes je nedelja, mi pa tako JEZNI, GRRRRRRRRRRRR …
Kje je lahko napaka?
Glede na to, da ste poleg običajnih programov, ki jih uporablja večina, nameščali tudi razne igre, je lahko razlog za blokade v softveru. Nekatere igre so znane po tem, da povsem sfuzlajo gonilnike za grafično kartico. Zato je vprašanje, če bodo v trgovini enostavno zamenjali računalnik.
Kako pa se je računalnik obnašal prve dni? Morda se spominjaš, kaj si nameščal, ko so se začele pojavljati težave? Poskusi z obnovitvijo sistema na zgodnejši čas?
Domnevam, da gre za računalnik PCX?
Računalnik je nov, oziroma danes drugi dan pri nas. V petek 10.3. zvečer pripeljan. Na disku je že imel inštalirano eno igrico in en film. Takoj včeraj je začel zmrzovati, preden smo karkoli nalagali. Naložili pa smo en originalno igrico, ostale se itak niso hotle niti poinštalirat, je prej zablokiral.
PCX??? Pomoč prosim.
Potem pa ne bi smelo biti problema z zamenjavo, vsaj v osmih dneh od nakupa ne. Kar nazaj z njim in zahtevajte zamenjavo. V slovenskih trgovinah večinoma prodajajo blagovno znamko PCX, zato sem vprašal, ali je tudi vaš tak.
Poznam primer, ko je stranka zadovoljna šele s tretjim računalnikom. Kupljen je bil v Merkurju, dva sta odpovedala poslušnost: prvi takoj, drugi pa po 12 dneh. Se zgodi, kaj hočemo.
Šele sedaj sem opazila, da je ta dnevnik dogodkov razdeljen na tri, aplikacije, varnost in sistemski … Tisto, kar sem prej navedla je pod aplikacija, varnost je seznam prazen, pod sistemski pa je rdeč krogec s križcem pri Service Control Manager, Dhpc in SideBySide. Amak te napake so recimo štiri na dooooooooolgem seznamu. A to je tako ena napaka – enkrat zmrzne. Ker zmrznil je recimo ene 8-10 krat napaka je pa javljena v tem času ena, ali danes niti ena ne, zmrzoval pa je???????
Sorry za zelo zmedeno razlago, smo malo bolje kot začetniki.
Hvala še 1x.
No, saj to niti ni pomembno. Ti kar lepo pojasni zadevo v podjetju, kjer si ga kupil – in zahtevaj novega – tega pa naj popravljajo sami in prodajo komu drugemu. Servis pa le hvaležno odkloni, v osmih dneh od nakupa imaš pravico do novega izdelka, saj si ga tudi pošteno plačal. Prav gotovo ne potrebuješ izdelka, ki je takoj odpovedal.
Forum je zaprt za komentiranje.