Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nov portal za zmenke

Nov portal za zmenke

NM, porka flek, kaj bo pa Margot rekla? Kar javno se kuriš z drugo.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se strinjam s Kaj ne poveš na celi črti. Na teh portalih se zbira predvsem škart roba. Dobri pridejo gor, vidijo kaka škart roba je gor in grejo stran.

Če pridejo “dobri” gor, pol je možnost, da se tud med samo opazijo. Še vedno mislijo, da so škart roba? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se 35letnica prijavi na tak portal ima hitro poln nabiralnik takih postov:

hei bi se srečala z mladim seksy fantom vitke športne postave urejen simpatičen če zaupata mail pošljem fotko

No, zdaj, ko sem registrirana se bomo lažje lovili.

Pri meni ni nič “na voljo”. Redko kdaj se spotaknem. Še težje pa me je ujeti. Tek treniram vsak dan.[/quote]
A te kdo lovi?

ja, sem tudi jaz sodelovala pred desetimi leti na enem takšnih portalov… izvedela ful zanimivih stvari, spremljala ene par tujih ljubezenskih zgodb z bednim koncem….

vse skupaj se jim je pa sfižilo, ker so se forumaši dobivali na srečanjih

če si ostal zunaj, je bilo ok…itak, da se ne smeš razkriti… moja privatna korespondenca pa je tudi bila enaka kot na forumu – pogovarjala sem se o vsem možnem, tudi seksu, a nisem razkrivala preveč svoje zasebnosti…

enih par tipov mi je bilo simpatičnih, a mi je bilo preveč glupo dobivati se s tipom, ki je preveril že vse druge sogovornice in tekmovati s temi ženskami, katera se bo pred forumaši izkazala za bolj frajersko, sproščeno (v zvezi s seksom seveda) itd….

… in so jim realne osebe uničile lastne iluzije o “namišljenih osebah”. 🙂

Domišljija je včasih lepša od realnosti…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samo 1 ženska v letih do 18 do 29 je v iskalnem zadetku, ojej. 🙂
Izmišljena oseba z imenom Andreja. To pa ni lepo goljufati, ker če vnašaš lažne podatke, potem verjetno ne bi imel tudi drugih zavor, ko je potrebno ukrasti zasebne podatke: emaile, gesla….

Andrea Thomas-Pelzel
http://pinterest.com/keepinitthrifty/?d%5B/quote%5D

Busted.
Kako najdeš, od kod je sneta slikca? Daj preveri za hec še druge no.

da je za mene cajt za novo,mlajšo … če ji bo pa všeč, si jo bo pa kdaj sposodila ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Samo 1 ženska v letih do 18 do 29 je v iskalnem zadetku, ojej. 🙂
Izmišljena oseba z imenom Andreja. To pa ni lepo goljufati, ker če vnašaš lažne podatke, potem verjetno ne bi imel tudi drugih zavor, ko je potrebno ukrasti zasebne podatke: emaile, gesla….

Andrea Thomas-Pelzel
http://pinterest.com/keepinitthrifty/?d%5B/quote%5D

Busted.
Kako najdeš, od kod je sneta slikca? Daj preveri za hec še druge no.[/quote]

http://www.swimmingworldmagazine.com/lane9/news/15547.asp

Vse te (manjše) zmenkarske strani delujejo na podlagi “goljufanja”, ker so nekonkurenčne velikim, ki se oglašujejo.

Vedno je problem hud primanjkljaj ženskih članic, ker moški so večja “teleta”, dovolj je že, če vidijo ženski gleženj, pa že “navalijo”. :)) To gre samo za vabo z namišljeni ženskimi profili, kajti nobena lepotica ne bo stikala po teh straneh, ker imajo moških na pretek. 😀 Saj nekdo je napisal, da če se ženska registrira, da dobi dnevno tudi po 50 zasebnih sporočil z butasto, enolično in nedomiselno vsebino moških povabil. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem, zakaj se vsi lepijo na tisti ona-on portal. Grabežljiva gospoda iz “veneti.com” jih odira in veselo polni svoje žepe.
Obstaja super stran za zmenke, enostavna in brezplačna.
In tu je link:

http://www.mamba.ru/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close