Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nov portal za zmenke

Nov portal za zmenke

Če bi se kdo rad pridružil novemu Slovenskemu portalu za iskanje partnerja, ali prijatelja/ice, je seveda dobrodošel, na Objemi.me, popolnoma brezplačnem portalu.

Hitra in enostavna registracija…

Vabljeni 😉

pa ne kaka venera vi to mislite

vi ste samo zajebane ali slabo pojebane

moski pa so zajebanci ki slabo svoje osluge opravljajo

ce bi boljse za vas skrbeli pa bi manj rogov imeli

kadar zenski kurca manjka ona se skurba in gotovo

mi smo pa bolj zvezdi kot pa ve ,vasa narava je takole da ste kurbice

Zanimivo, večina slovenskih portalov za zmenke je nastala tako, da je moški iskal partnerko. In kjer je ni mogel najti, je kar ustanovil portal za zmenke. Potem pa stvar prekvalificiral v biznis. Je tudi s tem tako?
Kot mi je znano takšna zgodba stoji za enim najbolj znanih portalov v Sloveniji, pa za enim nekdaj zelo aktualnim forumom, namenjem spoznavanju, ki sedaj smao še vegetira.
Potem jih je nastlao še nekaj in verjetno ni slučaj, da so njegovi lastniki imeli gesla za dostope do vseh profilov. Nekaj podobnega se je pred leti dogajalo tudi na enem drugem portalu za zmenke, ki premore tudi en zanimiv forum. Tisti, ki so bili “zelo visoko” so poznali vso zasebno komunikacijo ljudi, ki so jih zanimali na teh portalih.
Potem pa kar rinte gor, po možnosti s svojimi osebnimi e-maili, pa vse svoje intimne podrobnosti si napište v sporočilih z ostalimi uporabniki. Samo ne prit potem jokat sem, kako ste bili nategnjeni.

po čem je f.uk.?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

30€ deset dek!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

30€ deset dek![/quote]
predtago, tudi, če bi si ga na pol skrajšal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In na portalu so celi trije dedci v starostni kategoriji, ki me zanima: 30-40.

Izštevanko se pejd.
an ban pet podgan……………………………………….

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

To je dva viška. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo 1 ženska v letih do 18 do 29 je v iskalnem zadetku, ojej. 🙂
Izmišljena oseba z imenom Andreja. To pa ni lepo goljufati, ker če vnašaš lažne podatke, potem verjetno ne bi imel tudi drugih zavor, ko je potrebno ukrasti zasebne podatke: emaile, gesla….

Andrea Thomas-Pelzel
http://pinterest.com/keepinitthrifty/?d

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, potem smo pa ženske vseeno na boljšem. Če posatvimo en sam kriterij (starost): imamo v 30-40 let cele tri kandidate.
Saj dveh kriterijev pa sigurno ne smemo postavit.

Amn… Zakaj bi “admin” rabil kakšna gesla (uporabnikov), da pride do zasebne komunikacije? Misliš, da mora vtipkat tvoje uporabniško ime in geslo, da pride do tvojih mailov in, da ko pritisneš delete, je zadeva dejansko pobrisana? 🙂 Oh boy, oh boy… Ni čudno, da je Facebook tolk popularen. :))

Amn… Zakaj bi “admin” rabil kakšna gesla (uporabnikov), da pride do zasebne komunikacije? Misliš, da mora vtipkat tvoje uporabniško ime in geslo, da pride do tvojih mailov in, da ko pritisneš delete, je zadeva dejansko pobrisana? 🙂 Oh boy, oh boy… Ni čudno, da je Facebook tolk popularen. :))[/quote]

Admin ne potrebuje tega. Ta gesla so bila “razdeljena” neke vrste prijateljčkom admina. Se mi je enkrat en “izpovedal” kaj vse je videl, ko ga je “zadela amorjeva puščica”. 🙂 Da bo bolj jasno, ker sem napisla v malce čudnih šifrah, da ne bi bilo preveč očitno koga mislim. Jaz FB niti ne uporabljam. Pa še marsičesa drugega ne. Na fukfehtarskih portalih ne vegetram in ne verjamem, da tam lahko najdeš kaj “kvalitetnega”, kar ne bi že vsi pred tabo pohodili, prevohali, pretipali. Recimo greš na zmenek s tipom s takšnega portala, prideš na kakšen plejs kjer se zbirajo ljudje na zmenkih, in hitro vidiš, da pozna 2/3 prisotnih punc. Hvala lepa! Tako obupana pa nisem bila nikoli! s škart robo naj se druge ukvarjajo.
Ni niti potrebe, da mi kdo daje lekcije o varnosti in anonimnosti na internetu. Lahko jih jaz dam komu. Dobro vem tudi kaj vse Robi vidi tukaj. 🙂

Tudi spodnje hlačke uporabnic, če mu da Primož pooblastila. 😀

Tudi spodnje hlačke uporabnic, če mu da Primož pooblastila. :D[/quote]

Mojih ne more. 🙂

Pa saj moj namen drugače ni bil pljuvanje po teh portalih. V osnovi,v teoriji, mi je zadeva všeč. V praksi žal ne. Eno je pomanjkljiva etika tistih, ki imajo čez te portale, od kršenja pravil zasebnosti do raznoraznih “fejk” profilov, s katerimi hočejo samo privabit nove uporabnike. Zgodba zase so sami uporabniki. Slovenija je razmeroma majhna, Ljubljana recimo je ena malo večja vas, če jo primerjamo s kakšno metropolo v tujini. Moški in ženske, ki iščejo partnerja na internetu, se slej kot prej začnejo vrtet v (začaranem) krogu enih in istih ljudi na vseh portalih. To se čez nekaj časa že vse pozna. Eni tipčki naredijo tudi po tri “spoznavanja” na dan. Pri ženskah tudi ni dosti drugače. Nekatere so brez zavor, spoznavajo vse po vrsti, včasih celo spijo z ljudmi z neta, katerim ne vedo niti imena. Poznam eno takšno iz službe in ne morem razumet takšnega početja. Nekatere so bolj zadržane, a potem vseeno naletijo na modela, ki je že vse portale prečesal in bil na drinkih in morda še čem z vsemi, ki so dajale vtis, da so vsaj približno normalne. Nekateri so celo tako brezskrbni glede tega, da svoje sledi kje in s kom so kdaj bili puščajo po celem internetu. Mogoče je komu vseeno koga ima za partnerja, kakšna je preteklsot tega človeka, ampak meni ni. In vem, da veliko žensk podobno razmišlja, zato tudi zelo malo časa ostanejo na teh portalih. Najti resnega življenjskega partnerja ali najti ženskarja, ki je obdelal že pol mesta, ni isto. Ljudje bi se morali malo bolj selektivno podajat v internetna poznanstva, imet malo višje moralne standarde, zase in za druge, pa bi bilo zgodb s srečnim koncem veliko več. Tisti, ki iščejo samo seks, pa bi se morali držat bolj portalov, ki so temu namenjeni. A ker so to smao pobožne želje, je stanje kakršno je in zato tudi marsikatera v redu ženska zelo hitro zapusti takšen portal. Če moški tega ne razumete, se poskusite kdaj prijavit z ženskim nickom. Boste videli kako čudovit občutek je, ko v par urah prejmeš sto skoraj identičnih sporočil. 🙂

Tudi spodnje hlačke uporabnic, če mu da Primož pooblastila. :D[/quote]Mojih ne more. :)[/quote]Razlog: ker jih ne nosiš? :)))))

Zadnjič sem srečal enega kmeta, ki je trdil, da so mu veterinarji prek interneta (kjer so vse krave vpisane/registrirane) zaklenili krave in, da sedaj noče nobena bit več breja…… 😀
Nisem vedel, da se tudi to da….. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mojih ne more. :)[/quote]Razlog: ker jih ne nosiš? :)))))

Zadnjič sem srečal enega kmeta, ki je trdil, da so mu veterinarji prek interneta (kjer so vse krave vpisane/registrirane) zaklenili krave in, da sedaj noče nobena bit več breja…… 😀
Nisem vedel, da se tudi to da….. 😉 :))))[/quote]

LOL! Mogoče so pa krave pojedle piškotek. 🙂

Drugače pa glede tistih razlogov morma reči, da lepo logično sklepaš. Ampak razlogov je lahko več. 🙂

Mojih ne more. :)[/quote]Razlog: ker jih ne nosiš? :)))))
[/quote]

Bojim se, da en boš nikoli izvedel, ker nimaš ranga vsaj moderatorja. Za takšnimi se mečejo, mi smo navadni, nič ne vidimo. :)))

Razlog: ker jih ne nosiš? :)))))
[/quote]

Bojim se, da en boš nikoli izvedel, ker nimaš ranga vsaj moderatorja. Za takšnimi se mečejo, mi smo navadni, nič ne vidimo. :)))[/quote]

Bojim se, da se motiš. 🙂
Glede moderatorjev in adminov jaz ponavadi izhajam bolj iz reka “prijatelje imej blizu, sovražnike pa še bliže”. Ampak na Monu ohranjam bolj status q, nimam ne prijateljev ne sovražnikov. Mečem se pa tudi ne za nikomer. Niti ni to moj stil. Sem bolj tiste vrste kokoška, ki beži pred petelini, če ugotovi, da je kateri vendarle dovolj vztrajen, da lepo kikirika in ima dobro perje, potem se pa lepo po kokošje spotaknem in počakam, da me dohiti.

a vonj frače je tudi na razpolago ??

No, zdaj, ko sem registrirana se bomo lažje lovili.

Pri meni ni nič “na voljo”. Redko kdaj se spotaknem. Še težje pa me je ujeti. Tek treniram vsak dan.

Pri meni ni nič “na voljo”. Redko kdaj se spotaknem. Še težje pa me je ujeti. Tek treniram vsak dan.[/quote]

poznamo take … naredijo 100 krogov okoli drevesa predno pomislijo, da bi pri 1.000 se morda spotaknile, da bi jih kdo ujel.
predlagam tek na Pluton, ki ni več planet ampak neka obskurna zvezda. Srečno.

Pri meni ni nič “na voljo”. Redko kdaj se spotaknem. Še težje pa me je ujeti. Tek treniram vsak dan.[/quote]

poznamo take … naredijo 100 krogov okoli drevesa predno pomislijo, da bi pri 1.000 se morda spotaknile, da bi jih kdo ujel.
predlagam tek na Pluton, ki ni več planet ampak neka obskurna zvezda. Srečno.[/quote]

Jaz govorim o športu. O čem pa ti? Astrofiziki? 🙂

predlagam tek na Pluton, ki ni več planet ampak neka obskurna zvezda. Srečno.[/quote]

Jaz govorim o športu. O čem pa ti? Astrofiziki? :)[/quote]
se ti ne zdi, da si svoj komentar umestila v napačno temo???
razen, če so ti dogovarjanja za zmenke “šport” ☺

Jaz govorim o športu. O čem pa ti? Astrofiziki? :)[/quote]
se ti ne zdi, da si svoj komentar umestila v napačno temo???
razen, če so ti dogovarjanja za zmenke “šport” ☺[/quote]

A so tebi nedoumljiva znanost? 🙂

Tudi za zmenke moraš imet kondicijo. Da lahko bežiš pred norci, pa še toliko večjo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close