Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Nou šit?

Nou šit?

Aja? Da je treba delat dokler si zdrav? Kriminal. :-DD

https://www.24ur.com/novice/korona/ozs-izjeme-od-karantene-na-domu-naj-veljajo-tudi-za-gospodarstvo.html

kere budale…

Zakaj pa budale??? Hočejo tako kot je v šolstvu, zdravstvu in še kje. Če si bil samo v stiku z nekom, ki je pozitiven, res nimaš kaj doma ležat. Za vsak slučaj se testiraš vsak dan in je. Kaj je narobe s tem. Tako pa je en okužen v štacuni, gostilni, obratu… pa gre 20 ljudi v karanteno, zdravih!! Zaradi tega prehladka od omikrona, ki v bistvu res nič ni…

maj point eksaktli

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 25.01.2022 ob 18:21

maj point eksaktli

Ja, saj vem. Samo zezaš se… jaz bi šla še naprej. Absolutno bi se nehalo s tem testiranjem, štetjem mularije po šolah, ki so skoraj vsi asimptomatski, dajanje mulcev v karantene… totalen nesmisel. Kot sem pisala že pred par tedni, v trenutku, ko se je št. v bolnicah začelo nižat, ko ni bilo nobenega porasta, bi bilo treba ukinit to blesarijo. Kot je priznala Logarjeva, je v bolnicah več ljudi s kovidom, vendar jih je veliko takih, ki NISO TAM ZARADI KOVIDA. Edino, kar šteje glede hospitalizacij, je kovid intenziva. Tam pa grejo številke rapidno navzdol.

Inn wd, kako si?

CrazY FroG ?, 25.01.2022 ob 18:38

Inn wd, kako si?

Tečn kt drek. Zgleda da sem že zdrav;-D

ja šur ja, 25.01.2022 ob 18:28

Ja, saj vem. Samo zezaš se… jaz bi šla še naprej. Absolutno bi se nehalo s tem testiranjem, štetjem mularije po šolah, ki so skoraj vsi asimptomatski, dajanje mulcev v karantene… totalen nesmisel. Kot sem pisala že pred par tedni, v trenutku, ko se je št. v bolnicah začelo nižat, ko ni bilo nobenega porasta, bi bilo treba ukinit to blesarijo. Kot je priznala Logarjeva, je v bolnicah več ljudi s kovidom, vendar jih je veliko takih, ki NISO TAM ZARADI KOVIDA. Edino, kar šteje glede hospitalizacij, je kovid intenziva. Tam pa grejo številke rapidno navzdol.

Zadeva je zgubila smisel. Ko bo naenkrat 200000 ljudi bolnih bodo tudi covidarji delali. Ker sicer ne bo nikogar več.

Upam da nimam covida, sam z 38 vročine in še narašča, trga me po kosteh, boli me glava ko pr norcih, ne morem delat.

bolan, 25.01.2022 ob 19:49

Upam da nimam covida, sam z 38 vročine in še narašča, trga me po kosteh, boli me glava ko pr norcih, ne morem delat.

drži se. Pri meni je blo/ je še/ kot gripa ki se ji mudi na sekret. Vse na hitro pa na pol…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close