Nou šit?
Aja? Da je treba delat dokler si zdrav? Kriminal. :-DD
kere budale…
Zakaj pa budale??? Hočejo tako kot je v šolstvu, zdravstvu in še kje. Če si bil samo v stiku z nekom, ki je pozitiven, res nimaš kaj doma ležat. Za vsak slučaj se testiraš vsak dan in je. Kaj je narobe s tem. Tako pa je en okužen v štacuni, gostilni, obratu… pa gre 20 ljudi v karanteno, zdravih!! Zaradi tega prehladka od omikrona, ki v bistvu res nič ni…
wd40a, 25.01.2022 ob 18:21
maj point eksaktli
Ja, saj vem. Samo zezaš se… jaz bi šla še naprej. Absolutno bi se nehalo s tem testiranjem, štetjem mularije po šolah, ki so skoraj vsi asimptomatski, dajanje mulcev v karantene… totalen nesmisel. Kot sem pisala že pred par tedni, v trenutku, ko se je št. v bolnicah začelo nižat, ko ni bilo nobenega porasta, bi bilo treba ukinit to blesarijo. Kot je priznala Logarjeva, je v bolnicah več ljudi s kovidom, vendar jih je veliko takih, ki NISO TAM ZARADI KOVIDA. Edino, kar šteje glede hospitalizacij, je kovid intenziva. Tam pa grejo številke rapidno navzdol.
ja šur ja, 25.01.2022 ob 18:28
Ja, saj vem. Samo zezaš se… jaz bi šla še naprej. Absolutno bi se nehalo s tem testiranjem, štetjem mularije po šolah, ki so skoraj vsi asimptomatski, dajanje mulcev v karantene… totalen nesmisel. Kot sem pisala že pred par tedni, v trenutku, ko se je št. v bolnicah začelo nižat, ko ni bilo nobenega porasta, bi bilo treba ukinit to blesarijo. Kot je priznala Logarjeva, je v bolnicah več ljudi s kovidom, vendar jih je veliko takih, ki NISO TAM ZARADI KOVIDA. Edino, kar šteje glede hospitalizacij, je kovid intenziva. Tam pa grejo številke rapidno navzdol.
Zadeva je zgubila smisel. Ko bo naenkrat 200000 ljudi bolnih bodo tudi covidarji delali. Ker sicer ne bo nikogar več.
Forum je zaprt za komentiranje.