Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek notranje žaluzije

notranje žaluzije

Imate kaj pojma koliko kaj stanejo notranje žaluzije. Navadne. Smo dobili predračun za 4 okna + balkonska vrata 750 eur, zdi se mi veliko.
Hvala

Ja, meni se tudi zdi velik znesek.

Moj mož jih je kupil v Bauhausu in jih sam montiral, je zelo enostavno in bistveno ceneje, kot če nam bi jih montirali pri Roltek-u!

Ena stane okrog 20-30 evrov.

Joj no, pa kako lahko primerjate škart robo iz Bauhausa s kvaliteto?

Joj no, pa kako lahko primerjate škart robo iz Bauhausa s kvaliteto?[/quote]

Pri nas se dobro obnesejo, kljub temu, da so iz Bauhausa 😉

Imam pa komarnike, ki so mi jih izdelali in montirali pri Roltek- u so mi mogli pa en komarnik že v štartu zamenjati, ker je bil “škart” in, če si dobro pogledal se je videlo, da je mreža “natrgana”! Toliko o kvaliteti!

notranje žaluzije so tako ali tako namenje samo okrasu, tako da kvaliteta ni na prvem mestu po pomebnosti….

pokliči 040-224-790, ti bo gospod povedal okvirno ceno … je dober, pošten in poceni, upam, da še dela to

V Mengšu pri obeh Koscih je kv. meter okrog 20 evrov. Tistale tvoja cena mora vsebovat vsaj še senzorje za dviganje in spuščanje:)

Meni se to zdi precej preveč.
Mi smo menjavali okna, 2x balkonska in 2x klasika in 1x za velikost 2x klasike, s tem da so jih dali ven, nove notri in še žaluzije gor…. (predhodno so mogli odstranit še škatle in rolete), no to nas je prišlo 1100 eur. Od tega okna 850eur. Aja žaluzije so klasika, mislim da barva kave, so na notranji strani okna – okna termopan. (še toliko dražja ker so zunaj rjava, notri v stanovanju pa bele barve)

Tako da tale vaš predračun je kar velik za 4 okna sploh če so klasika. Ja verjetno ste se odločili za mehanizem ko grejo električno gor dol plus odprto/zaprto. A se mi zdi še vedno absolutno preveč.

LP

Ful preveč.
Midva sva jih vzela pri Mik Celje. Imava 3 drsne vrate, 3 balkonske in 12 oken, pa sva dala okrog 700-800€, s tem, da sva vzela tiste, ki imajo skrit mehanizem.

Simer,

narejene po meri z montažo ( prevoz plačali z okni) – februar 2011

med 25€ balkonska vrata in 40€ zelo veliko okno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close