Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nosi katera fiksni aparat za zobe?

nosi katera fiksni aparat za zobe?

Pozdravljene,

Zanima me če katera nosi fiksni aparat za zobe? Kako dolgo ge moraš nositi in cena? Nekje sem zasledila da imajo , če sem prav razumela , porcelanaste fiksne aparate. Kakšni so to?

Hvala punce.

Micra

Mislim, da so namesto “srebnih” zvezdic bele zvezdice (porcelanaste), manj vidne.

Jaz ga ne nosim, ampak ena sosolka ga je imela. Koliko casa se ga nosi je odvisno od primera. Ona ga je morala 2 leti, ce se ne motim. Ker je imela belega (je bil dosti manj opazen), je odstela fuuuuuul.. Sigurno cez 300 tisoc. Vec pa ne vem povedati.

Če ga imaš zgoraj in spodaj te pride okoli 500.000 + vsi pregledi! To je izredno drago, zato jaz še oklevam!

lp

Zivjo,
Jaz ga nosim že eno leto in ga bom verjetno nosila vsega skupaj dve leti. Čas terapije je zelo odvisen od napake, ki jo želiš odpraviti. Od 1-3 let približno. Moje je porcelanast in se ga res kar težko opazi, če nisi pozoren. Je sicer zelo drago, vendar se splača. Rabiš tudi kar nekaj časa, da se navadiš, ampak ni nič hudega. Se je treba pa kar odločit pa zmenit pri ortodontu. Prej ko se odločiš, prej bo terapija končana.

moja prijateljica pa je izvedla za enega ortodonta na hrvaškem. cene so polovične, rezultati so neverjetni in delo je profesionalno opravljeno. skratka, ona je fullllll zadovoljna.

Jaz sem pa slišala da je na Hrvaškem še dražje kot pri nas.

Hodi tvoja prijateljica k temu?

Se lahko pozanimaš, od kje je, kake so cene, čas terapije…, skratka, čimveč podatkov bi prosila:))

Imam že tri mesece aparat, sicer iz porcelana in sem zelo zadovoljna. Že sedaj so vidni rezultati. Za zgornjega in spodnjega je cena 300 tisoč. Nosila ga bom leto in pol, ker nimam tako hudih nepravilnosti na zobeh

tale kolegica se je pozanimala tudi pri naših ortodontih, šla na pregled, pa predračun…. in res baje da je razlika ogromna-ni primerljiva z našimi.
kaj več vama trenutno ne znam povedat. ko dobim dodatne info vaju bom seznanila, o.k

Duna, h kateremu ortodontu si šla?

lp

Jest sm ga imel pred štirimi leti in je moje starše stal 300.000 sit za vsako čeljust + doplačilo 60.000 za porcelanaste na zgornji čeljusti. Potem sem si ga pa še dvakrat neki frederbal pa je stalo še 30.000 skupaj 690.000. Vsi pregledi, montaža in demontaža všteto v ceno.

Zdej mam lepe zobke – hvala tati in mami 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close