nošenje nakita bivšega
Pa tle ste čist obsedene s temi bivšimi, no.
Vse slike bivših zbrisat, nakit stran zmetat – najboljše še lobotomijo nardit za vsak slučaj, da komu kaj od prej ne ostane v glavi.
Ja, sem nosila (in občasno še nosim) dva prstana (celo od dveh bivših) pa eno verižico in biserno ogrlico. Čeprav sem s partnerjem že enih 20 let. Me pa res nikoli ni vprašal, od koga sem dobila prstan in od koga verižico, ker mu po moje čist dol visi, mu je važno edino, da se imava midva fajn.
Sva tud že gledala moje stare albume, kjer imam shranjene (tudi) fotografije dveh bivših, pa ga to tudi ni vidno vznemirilo in motilo.
Skratka, če imaš svojo zgodovino, pač ob novem partnerju ne moreš vsega zbrisat… In zakaj le.
Zaročnih in poročnih prstanov nimam, ne od bivših ne od sedanjega partnerja.
Tud slik nimam in nisem nikol imela na nočni omarici ali kje drugje, zdajšnjega partnerja itak vsak dan v živo gledam, prejšnjih se pa spomnim, ko priložnost nanese. Stare slike pa vsekakor še imam, v albumu.
Kar se pa sijaja kovine tiče – “pleh je pleh”, ne glede od kod pride. Meni je zgolj okras, nobenih globljih pomenov. Važen je odnos, ki ga imaš do partnerja (pa ne zarad kovine, zaradi drugih, bolj pomembnih stvari).
Zaročnih in poročnih prstanov nimam, ne od bivših ne od sedanjega partnerja.
Tud slik nimam in nisem nikol imela na nočni omarici ali kje drugje, zdajšnjega partnerja itak vsak dan v živo gledam, prejšnjih se pa spomnim, ko priložnost nanese. Stare slike pa vsekakor še imam, v albumu.
Kar se pa sijaja kovine tiče – “pleh je pleh”, ne glede od kod pride. Meni je zgolj okras, nobenih globljih pomenov. Važen je odnos, ki ga imaš do partnerja (pa ne zarad kovine, zaradi drugih, bolj pomembnih stvari).[/quote]
Hja, zdaj veš zakaj nisi še od nobenega dobila zaročnega/poročnega prstana…
Forum je zaprt za komentiranje.