Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nošenje nakita bivšega

nošenje nakita bivšega

Mene pa zanima, če se vam zdi nespoštljivo, da se nosi nakit bivšega, če imaš novega partnerja in on ve, da je ta nakit od bivšega? Pa če je bil bivši grd do vas, bi sploh lahko nosile njegov nakit?

1. Nakit ni NJEGOV ampak TVOJ
2. Zakaj naj bi bilo to nespoštljivo? Se je on znebil avta ali stanovanja, ali vseh oblačil, ki jih je kupl s prejšnjo partnerico?

če bi mi mož umrl, najbrž ne bi imela predsodkov.
od ločenega moža pa res ne mislim nosit ničesar, kar se le da. fajn se počutim, ko se znebim preteklosti in tudi na stvari nisem navezana.

Nikakor ne nosim. In ja, bi se mi zdelo nespoštljivo do sedanjega.

A ni skor identična tema par vrstic nižje?

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu, koliko predsodkov!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Potemtakem je treba tudi stanovanje in vse posode menjat, ker je bivši živel in jedel tam?

sem vse zamenjala :)))

A tamalo in joške imaš še isto ali si jo tudi zamenjala?

Ampak res; nespoštljivo se vam zdi nosit nakit, ki vam ga je podaril kdo drug kot trenutno aktualni ljubimec, nimate pa nobenih pomislekov mu nastavljat isto češpljo, ki jo je lizal in nabijal bivši???????

Dala v predal, ker se mi je zdelo nespoštljivo do sebe.

Pa tle ste čist obsedene s temi bivšimi, no.
Vse slike bivših zbrisat, nakit stran zmetat – najboljše še lobotomijo nardit za vsak slučaj, da komu kaj od prej ne ostane v glavi.

Ja, sem nosila (in občasno še nosim) dva prstana (celo od dveh bivših) pa eno verižico in biserno ogrlico. Čeprav sem s partnerjem že enih 20 let. Me pa res nikoli ni vprašal, od koga sem dobila prstan in od koga verižico, ker mu po moje čist dol visi, mu je važno edino, da se imava midva fajn.
Sva tud že gledala moje stare albume, kjer imam shranjene (tudi) fotografije dveh bivših, pa ga to tudi ni vidno vznemirilo in motilo.
Skratka, če imaš svojo zgodovino, pač ob novem partnerju ne moreš vsega zbrisat… In zakaj le.

Prstane bivših nosijo samo pleh pičke. Zakaj pa ne nosite tudi zaročni in poročni prstan od bivšega. Imate tudi njegovo sliko na nočni omarici?
Se je težko odpovedat sijaju kovine, a?

Zaročnih in poročnih prstanov nimam, ne od bivših ne od sedanjega partnerja.
Tud slik nimam in nisem nikol imela na nočni omarici ali kje drugje, zdajšnjega partnerja itak vsak dan v živo gledam, prejšnjih se pa spomnim, ko priložnost nanese. Stare slike pa vsekakor še imam, v albumu.
Kar se pa sijaja kovine tiče – “pleh je pleh”, ne glede od kod pride. Meni je zgolj okras, nobenih globljih pomenov. Važen je odnos, ki ga imaš do partnerja (pa ne zarad kovine, zaradi drugih, bolj pomembnih stvari).

A tamalo in joške imaš še isto ali si jo tudi zamenjala?[/quote]

vse, kar se je dalo :)) zadovoljna ?

Zaročnih in poročnih prstanov nimam, ne od bivših ne od sedanjega partnerja.
Tud slik nimam in nisem nikol imela na nočni omarici ali kje drugje, zdajšnjega partnerja itak vsak dan v živo gledam, prejšnjih se pa spomnim, ko priložnost nanese. Stare slike pa vsekakor še imam, v albumu.
Kar se pa sijaja kovine tiče – “pleh je pleh”, ne glede od kod pride. Meni je zgolj okras, nobenih globljih pomenov. Važen je odnos, ki ga imaš do partnerja (pa ne zarad kovine, zaradi drugih, bolj pomembnih stvari).[/quote]

Hja, zdaj veš zakaj nisi še od nobenega dobila zaročnega/poročnega prstana…

Jaz bi ga nosila, pa ga ne morem. Tudi oblačil, ki mi jih je on kupil, ne. Imam vse shranjeno tam, kjer ostalo, torej ni v skrivališču, se pa ne morem pripravit do tega, da bi nosila.

Se mi pa absolutno ne zdi potrebno brisati zgodovine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close