Najdi forum

nosečnost

pozdravljeni
mogoče bi mi katera dala kakšen nasvet kako naj še poskrbim za telo v času nosečnosti. stara sem 36 let, kožo na obrazu imam tanko in suho in v zadnjem času se mi pojavlja vedno več počenih žilic. Tudi na vratu je koža zelo tanka. Rada bi si dala na obraz in vrat kakšno masko pa ne vem, kako naj izberem? Sicer imam zaenkrat ravno prav kilogramov, že vsaj 10 let pa imam celulit s katerim se spopadam vsako leto posebej. Trenutno ne vem, katero kremo naj sploh uporabljam, ker se bojim stranskim učinkov. pa še to – mene celulit boli, ali je to normalno? Imam tudi težave z razširjenimi žilami. Za trebuh sem mislila začeti uporabljati kar mandljevo olje. Imam zelo zelo slab pretok krvi, moje noge so ledene kljub toplim volnenim nogavicam. prav tako zadnjica in stegna – mrzlo kot led. Kako naj se ogrejem? Zeliščne kopeli so mi trenutno odsvetovali, kar je logično. Toliko vprašanj zaenkrat in upam na kakšen uporaben nasvet. Sicer bom pa sedaj tudi večkrat zajadrala na forum in bom najbrž prebrala kaj koristnega zame.
drugače se dobro počutim in me lepo dela že občutek da bom postala mamica. vseeno pa bi rada naredila še kaj več za zdravje kože.
vsem želim prijazno in toplo pomlad
k.

Kar zadeva nego obraza,bi vam svetovala kakšno kremo za občutljivo kuperozno kožo-recimo Harmonie od Decleorja ali Tomato od Elle Bache,lahko tudi Phytomerjevo Accept….imajo pa tudi maske.Za telo pa obstajajo prav preparati, ki so posebej namenjeni nosečnicam-Decleor.Imajo Circulagel za težke,otekle noge,Tonilastil kremo in oljček za elastičnost in čvrstost kože(mazati je treba vsak dan ali celo 2krat na dan),Slendisium olje in Expert contour proti celulitu.Ker pravite,da celulit boli je možno,da imate že vnetje,se pravi celulitis.Ali kaj telovadite in pazite pri prehrani,kajti vse to je pomembno,sama krema namreč ni dovolj.Želim vam čim bolj prijetno nosečnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close