Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nosečnost v Istri

Nosečnost v Istri

Letošnjo pomlad se naša družinica ne bo odpravila na nobeno daljše potovanje, ker je gospa žena globoko v nosečnosti. Vseeno pa bi si radi privoščili kak teden obmorskih užitkov. Prosim vas, da mi priporočite kakšno lepo lokacijo v Istri.
Otoki in južnejši predeli Hrvaške ne pridejo v poštev, ker bo mogoče potrebno naglo odleteti v bolnišnico.
Ne iščemo hotelov in diskotek, niti velikih apartmajskih naselij. Najslajša varianta bi bila osamljena kraška vasica, kjer je možno najeti urejeno sobico.
Daljši sprehodi itak ne pridejo v poštev.

Lepo se vam zahvaljujem za vse odgovore.

In kljub temu, da pričakuješ, da bo mogoče potrebno naglo odleteti v bolnišnico, bi jo ti vlekel v osamljeno vasico?????????

hehe…v takih osamljenih vasicah je pe res ful bolnic….

🙂

no sej … tudi če si doma ne prideš v petih minutah do porodnišnice ane … sicer pa … tisti ki že imajo te izkušnje vedo … da od prvih znakov do dejanske potrebe po porodnišnici ne rabiš le 5 minutk 🙂
od naše vasi do prve porodnišnice … je kar precej vožnje 🙂

sicer pa je meni všeč slovenska istra .. Krkavče … Koštabona … (izolska porodnišnica pa tudi ni daleč) malo se pozanimaj … sem prepričana da ti bo žena hvaležna za zamenjavo okolja … kasneje itak nekaj časa to ne bo prišlo v poštev 🙂

lp,
B.

Nisem bil zadosti natančen, verjetno me je zato Vito tako nadrl…

Rok za porod je šele septembra, zato na pomlad ne pričakujem nagle vožnje proti porodnišnici. Ampak, ker nesreča nikoli ne počiva, želimo izbrati takšno destinacijo, ki bo v primeru kakršnihkoli zapletov omogočala hitro pot proti bolnišnici.

Mimogrede, a ste se tisti, ki živite v Ljubljani, kdaj vprašali, koliko časa je potrebno, da se nosečnica iz oddaljene vasice (v Sloveniji) pripelje v najbližjo bolnišnico? Ljudje živijo na področjih, kjer do najbližje bolnišnice potrebuješ krepko več kot 1 uro.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close