Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek noseča

noseča

Prvič sem noseča…jupi! Zdej bi pa rada kej prebrala o nosečnosti, čist tko nasploh, me zanima.
Mi lahko priporočite kakšno knjigo? Kaj ste ve brale?

Lp vsem

Čestitam!
Jaz sem imela od Pušenjaka nosečnost po tednih, pa Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu, Nosečnost in vodenje poroda in nosečniški forum pa forum za tiste, ki so izgubile otroka (ampak za to rabiš močne živce). Pa še vseeno so me ene stvari presenetile in za nekatere nisem uspela ugotoviti, zakaj se dogajajo. Na srečo rodiš tudi brez vsega tega :-))) Srečno!

Jaz sem se naročila na babybook (poglej na netu imajo tudi super stran). Malo sem brskala po teh nosečniških-dojenčkastih-malčkastih revijah in to je bilo to.
Nosečnost in porod sta znanstvena fantastika. Včasih je bolje, da veš samo osnovno (kaj je prepovedano, kaj je nezaželjeno), ker več kot veš bolj se ti motajo po glavi čudne stvari. Nosečnost sem imela rizično pod vprašajem en kup stvari, ampak sem se zavestno distancirala od čudnih vsebin na netu, ker sem verjela, da bo z otrokom vse ok, le da se ne počuti dobro v trebuhu. In rodila zdravo super punco.
Za sam porod nisem nič brala, enostavno sem zaupala strokovnemu osebju in je bilo bp.

Zapomni pa si, da je vsaka ženska in vsaka nosečnost edinstvena in kakršnekoli primerjave so brezveze.

Nega matere in otroka je bila meni zelo fajn knjiga.

Bolj boš brala, bolj boš zmešana in razočarana, če ne bo tako, kot piše v knjigah. Prepusti se in uživaj s tebuščkom. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close