Noseča in z otrokom na cesto
Nerablond777, 17.08.2025 ob 13:57
A to si potegnil iz kake grozljivke? Zelo grdo in strasljivo. Pa ne situacija.
te kar opisem:
imas travme nad mascobami in oljem. Pecica? Samo ocvto krano da je delala mamimica otroku. Imas pomankanje notranje toplote (ljubezni), ker cutis s to mastno pecico ljubezen matere do svojega otroka, katere sam nisi delezen. Pa sicer tudi v vseh zivalski vrstah mater mladicu dajo mascobo (tudi svojo)
otroci obozujejo mastno.
rekla bi da si trajno invalidsko poskodovan moski star 64 let. Ker tvoje izrazanje za en qrac.
mamici pa zelim sreco in vse dobro. Lepse stanovanje in kvalitetno pecico.
Kera kurba neumna še za prvega froca ni mogla poskrbet pa se je pustila drugemu nafilat z novo spermo.
Ej ene babe ste res močefitne PRASICE.
VKLJUČNO S TABO DEBILNA WANNABE AMATERSKA PSIHOLOGINJA ??????????
Ti uboga najemnica vsrane garsonjere si pa zdaj boga za brado prijela? Nimaš niti toliko, da bi čistilni servis poklicala ali novo pečico in napo kupila? Ali pa te muči, ker tebe še tisti prasec noče napumpat? Če vzamemo, da si ženska, seveda
Daj, koki, nehaj že obračunavat s svojo mamo! Zdaj je, kar je. Vse že vemo.
Ni naloga novega najemnika, da cisti za prejsnjimi najemniki. Avtor, kdorkoli je, se res primitivno in vulgarno izraza, ampak se strinjam z njim. Nekateri ljudje so povsem neodgovorni.
Njena stvar. Ce je psihično bolna se mora zdraviti, otroke pa ji odvzeti, v kolikor pa je psihično zdrava, pa je njena stvar koliko jih ima in s kom.
Njena stvar je, koliko otrok ima, je pa tudi njena stvar, da zanje skrbi. Pokazi mi eno samsko mamo 6 otrok, ki zanje ustrezno skrbi. Take ni. Se s tremi vecini ne gre. In ja, ce je vsak otrok od drugega oceta, zivi zenska nagonsko, na nivoju gonece se zivali. In ce je na takem nivoju, kaj lahko nudi vojim otrokom, da bodo zrasli v dobre in normalne odrasle? Isto velja za moske, ki trosijo svoje seme vsepovsod. Enega takega imamo v sorodstvu. In verjemi, njegovim otrokom ni bilo lustno.
Pa še ena ful pametna, 17.08.2025 ob 13:26
Ex najemnica, 17.08.2025 ob 13:12
Anonimno 9228, 17.08.2025 ob 12:03
Dve luzerki, ena garsonjerca za najem. Sedaj ena ropota, koliko je boljša od druge.
Ta druga luzerka prodaja hišo btw na drugem koncu Slovenije
Ja, napa res svinjarija
Še večja svinjarija da se gnusna prasica pusti nafilat dvema različnima tipoma.
V uni temi mama mi je rekla da če bi bila ponovno mlada, me ni imela otrok, pa beremo pričevanje bralke, da je njena kurirska mati imela tri otroke (z njo vključno) s tremi različnimi tipi!!!!
Sploh ni bilo govora o tem da sem kaj boljša v materialnem smislu.
V MORALNEM SMISLU SEM PA ZAGOTOVO!!!!
IN TUDI NISEM BILA NORA DA BISE komerkoli pustila nafilat ko božični puran!!!!
VE razmnozene prasice s sto vrescecmimi pamži ste pa res samo kurbe in prasice.
Jaz bi vas prodala za organe.
Kul je, da se nisi šla razmnoževat. Resno. Ampak iz več razlogov, kot si se jih ti sposobna domislit….
Se imaš za nekaj boljšega? No, nisi nič fajn.
Ej, cipa vem da nisem fajn. Sem zlobna, maščevalna, zoprna. Tut teb bi zdajle razbila glavo ob steno. Še zlasti če si mamica ki za sabo ne zna spucat maščobe in če si zahojena umazana podgana ki pušča stanovanje za druge najemnike svinjsko.
Ta napa6s katetr6se cedi maščoba je ekvivalent njene neumne mastne pizde. In ne, ni bila zapuščena ženska srednjih let. Ena kurje možganska 30 letnica že drugič napumpana in to od že drugega. Pokavsana lajdra ki zna sam noge narazen dajat IQ ima pa na temperaturi UGASNJENE PEČICE. in je bila čist očitno navadna svinja in capeta.
JEBI si mater moralistka in crkni.
matematika517, 17.08.2025 ob 14:19
Še večja svinjarija da se gnusna prasica pusti nafilat dvema različnima tipoma.
V uni temi mama mi je rekla da če bi bila ponovno mlada, me ni imela otrok, pa beremo pričevanje bralke, da je njena kurirska mati imela tri otroke (z njo vključno) s tremi različnimi tipi!!!!
Nisem bralka, ampak bralec. Eden od sinov ženske, ki nas ima tri sinove, vsakega z drugim moškim. Pa v Krškem živi ženska, ki ima 6 otrok, vsakega z drugim moškim.
O fej te bodi zlodi.
Keri ponesrečeni pamži gnusni. Čeprav že odrasli.
In kakšne prasice so šele vaše kurbirske lajdraste matere.
ANONIMNO 3469 PROSIM ZA URGENTNO POMOČ V TEJ TEMI!!!
Če je tebe naredila fuka željna namesto uka željna psica goneca ti po mojem matematika ne leži.
Si sin pijanca in kurbe. Najbrž plešoče golobnjakraske lavakarske kuzle prasice.
@anonimno3469 help!!!
Kurjek preboleva svojo mater, 17.08.2025 ob 16:24
Vse teme o samohranilskih zgonjenih materah so kurjekove. Predeluje svojo družinsko sliko na tisoč načinov.
Saj je po svoje poučno. Tako pač gre v življenju sirotam, ki jih trape spravijo na svet. Koki je krasen primer.
Problem je edino, da ne pride do pravih bralk. Mogoče bi le še vsaj katera pomislila na sterilizacijo in naredila uslugo svetu in sebi.
Ti pa to povej svojemu rodžaku i ženi. Imate deseterico jeli. Sve po propisu. Vpras to cigote in povej to njim o sterilizaciji..imajo jih pa deset. Pri 12. rodijo. Probaj jim to povedat in že jutri boš ob glavo.
Anonimno 3469, 17.08.2025 ob 18:56
Ex najemnica
aja , a negovorim jaz tega cel čas??? cel čs vam isto pišem. saj to nisosamo navadnene neizobražene. to delajofse. izobraženepač najdejoslovenčeka luzerja inmu podtakenjofroca. ki jeod jugosa ali ne vemo koga ejsploh. lih tak naračundražve. brezskrbi. ahahahah
@anonimno3469, hvala!
Zenska mora pazit komu dat noge narazen, moški pa še bolj čuvati svojo spermo kot svetinjo! To je naloga moškega! Ne pa da jamrajo da so kar zanosile. Valda, one plodne ko skati. Moški pa kot sončnice. Ne gre to tko. Če si otroka ne moreš špogat ga pač nimaš. Al pa moraš sama bit kakovostna, da obdržiš kakovostnega moškega! Ne pa incela in beta luzerja.
Saj veš, ene vse bolj dojemamo kar mas skušaš včasih mal na trdo prešolati.
Zame si car, legenda, Moški z velikim M!
Ti bi moral met delavnice za moške, da se odučijo bit copate. Pa prevzgojne kampe za ženske. Ampak ne za levakarske musake za te debelorite FDV capedre je way too late.
Hvala, @anonimno3469 ?✊✊✊❤️✊??
Forum je zaprt za komentiranje.