Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Noseča?

Noseča?

Živjo punce, je kateri ze zamujala M 11 dni? Sem pa tudi napihnjena in nihanje razpoloženja je bolj intenzivno … Test je bil negativen 9 dni po zamujanju vendar sem lahko popila prevec vode. Pa tudi aktivna sva bila 4 dni pred M. Je mozno da bi bila noseca ali je lahko kaj drugega?

Ma ne ze spet, da si noseca.

To sem imela prejšnji mesec…10 dni zamude, isto negativen test, potem je M prišla. Zelo nenavadno.

. https://youtu.be/olo76ecrXQM

lahko da imaš cisto – da ovulacijski mehurček ni počil. dokler ne bo počil, ne bo menstruacije. če si naredila test tako dolgo po izostani menstruaciji, in je negativen, verjetno nisi noseča. skoraj ziher nisi noseča, ne glede na to, koliko vode si popila.

lahko pa greš v kak laboratorij na krvni test, tam boš pa 100% ziher, ali si ali nisi.

načeloma pa do 3 mesecev izostanka menstruacije ni neke panike.

Baje je nekakšna raziskava bila narejena…vse ženske, ki so prebolele covid ali pa vse ženske ki so zbolele za covid so rekle, da jim zaradi tega zamuja menstruacija.

Korono ima 🙂

čudežno nisi, če sta pa not spuščala, je pa možno

Odgovor na objavo uporabnika
Fucker, 20.01.2022 ob 07:48

Baje je nekakšna raziskava bila narejena…vse ženske, ki so prebolele covid ali pa vse ženske ki so zbolele za covid so rekle, da jim zaradi tega zamuja menstruacija.

Meni ne. Kljub covidu je moj ciklus enak kot je bil prej.

Ne se zafrkavat, punca. Moja je mela prvi kesec še redno menstruacijo, pa je že bila noseča (kar do ugotovili na UZ, da je plod 1M starejši, kot je računano po zadnji menstruaciji). Vse je možno, pojdi ginekologu.

Šeenkomentator, 20.01.2022 ob 11:17

Ne se zafrkavat, punca. Moja je mela prvi kesec še redno menstruacijo, pa je že bila noseča (kar do ugotovili na UZ, da je plod 1M starejši, kot je računano po zadnji menstruaciji). Vse je možno, pojdi ginekologu.

V nobenem svetu ni mozno, da ima zenska menstuacijo in je noseca. V nobenem.

Krvavitev ja, menstruacija ne.

Zmedenapumca, 02.12.2021 ob 09:27

Živjo punce, je kateri ze zamujala M 11 dni? Sem pa tudi napihnjena in nihanje razpoloženja je bolj intenzivno … Test je bil negativen 9 dni po zamujanju vendar sem lahko popila prevec vode. Pa tudi aktivna sva bila 4 dni pred M. Je mozno da bi bila noseca ali je lahko kaj drugega?

Ce sta sexala ob ovulaciji ja. Od unga sexa 4 dni pred pricakovano, ne. Ne ves kako to gre?

Stranski učinek cepljenja je pomešan ciklus

Lahko se naredi kakšna cista na jajčnikih in pač ni mestruacije meni so nazadnje sprožili z tabletami…

Lahko je še miljon drugih razlogov recimo stres…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close