Norveška-povabilo-zastonj počitnice
Grem na smučanje na Norveško. ZAnima me, če bi šla katera z menoj, imam 40 let sem poročen, dobor situiran. Rabim družbo, plačam vse. Če si interesentka, šudentka do 25 let pusti svoj e-mail za kontakt. Grem 21. marca vračam se 2. aprila. Vmes imam konferenco v Oslu a samo tri dni, ostalo je free. Izkoristiva. LAhko sta tudi dve kolegici, le da sta za….
Kaj pa je narobe če ne gre žena z mano, to je službena pot in žena nima več dopusta, saj sva bila skupaj 14 dni na smučanju v Franciji. Sva svobodna, ne grem na skrivaj, ve, da vedno kaj s sabo vzamem, saj tudi ona ne čaka doma v kavču, vsaj upam, da ne.
Če želi katera z mano OK, če ne itak vzamem študentko prek salamona.
Živjo
Tvoje prvo pismo je bilo kar ok – pošteno povedano. Sama ti sicer ne bi polomila nog, ampak tale druga varianta s študentko preko Salomona je pa res nizka. Pa ti menda res ni tako hudo?
Nisem ravno nasprotnik tega, da poročeni hodijo okrog, čeprav sama v času svoje dolgoletne veze tega nisem počela, sem pa zelo močan pristaš tega, da je nivo !!! Sorry, ampak daješ zelo močan občutek, da ti le-tega manjka. Tudi tista z ženinim dopustom je malo bosa :-))
Ampak, naj ti bo :-))
Lep dopust želim.
Forum je zaprt za komentiranje.