Norveška Oslo – pomoč pri bivanju
Mislim, da sem lani zasledila, da je na izmed tega foruma precej ‘doma’ na Norveškem. No, sama grem v Oslo vikend po veliki noči in bi imela kar nekaj konkretnih vprašanj glede bivanja, prevoza na letališče itd. , tega, česar si sama preko interneta ne morem pomagati…
Strašno bi bila vesela, če se mi javi na delfincek.si@gmail.com
Najlepša hvala že vnaprej.
Ne boš verjela, vendar resnično lahko pomagaš z netom.
Iskalni pojem “Oslo hostel” ali “Oslo bed and breakfast” ali “Oslo hotel” ali “Oslo guesthouse” odpre milijone linkov do domačih strani namestitvenih kapacitet z informacijah o razpoložljivosti in cenami.
Enako se zgodi, ko vtipkaš iskalni pojem “Oslo airport (Rygge, Gardamoen, Torp) transfer”.
Lahko greš še na stran Visit Norway, če bo to premalo.
Letalsko karto imam že kupljeno, tudi hotel imam že nagledan, katerega si bom rezervirala, tudi povezavo z mestom z železnico sem že naštudirala. Znamenitosti za ogled mesta najdem preko neta. Nimam takih vprašanj, kar se da najti preko neta, sem že našla. A vem, da je ena bila, ki je večkrat šla na Norveško in mislim, da je neko obdobje tudi gor živela, zato sem jo želela vprašati nekaj stvari, ki jih pa preko neta ne najdem. Hvala vsem ostalim za dobrohotne nasvete, vseeno upam, da jo najdem…
A bi ti iskala službo na Norveškem? To bo to! Ker vse ostalo je na netu- striček gugl ve vse.
Zate pa še nasvet- Oslo je med najdražjimi kraji v Evropi- za take kot si ti je na podzemni en kebab, se da jesti za nekaj evrov! In življenje je prijetno, če imaš zaposlitev,drugače pa neznansko drago za naše razmere. In skromno!
Forum je zaprt za komentiranje.