noro zaljubljena
Noro sem se zaljubila v sodelavca.Tri mesece je trajalo.Bilo je lepo.V soboto pa je počilo.Brez posebnega razloga sva se skregala.Jaz sem se mu opravičila,čeprav nisem bila kriva vsega jaz.Mislim,da za kreg sta potrebna dva.Poslala sem mu sms-pa na njega tudi ne odgovori.Telefona pa sploh ne dvigne.Nobeden od naju ni vezan,zato mislim da bi se najina zveza lahko obnesla.Sedaj pa se mi je vse podrlo.Najbolj hudo pri tem pa je da ga noro ljubim.V službi delam težko nisem zbrana.Ves čas mislim le na njega.Danes sva se srečala na hodniku …oba sva bila v spremstvu ene osebe.Še pogledal me ni.Samo pozdravili smo se.Naj povem še to,da je zelo trmast,čim jaz takega značaja nimam.
Svetujte mi kako naj ga pozabim?Kako naj se obnašam v službi?Kako naprej?Sem čisto na dnu.
Khm, na žalost pri nekaterih pali ravno mini in dekolte… Sam glede tvojega tipa pa en nasvet… sem imela podobnega, trmastega, na onc je izpadlo skoraj kto da se smao jaz trudim, pa tud to ti začne po nekaj časa razjedat samozavest, tako da, brezveze silit… BTW mogoče boš celo srečnejša, če ne boš z njim, ker če je ap tak kreten, pol pa ne vem… Sicer je pa težko, včasih traja tud ko se pogovoriš še kak emsec, da prideš na stara pota, vsaj men se vedno dogaja tako.
Forum je zaprt za komentiranje.