Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Noro dober recept za kaloričen zajterk

Noro dober recept za kaloričen zajterk

na tanko narezano posebno salamo popečete (na obe strani) na kmečki zaseki z veliko in velikimi ocvirki

Ko se posebna salama lepo ukrivi jo obrnete in na njo na vsakih 5 rezin ocvrete še po eno jajce.
Med peko mora biti posoda pokrita s pokrovko – priporočam stekleno, da lahko nadzorujete postopek.
Pečeno je, ko je rumenjak jajca pokrit z belim beljakom.

Res je moj renome bogat zajtrk, ki ima večjo veljavo pred ostalim dnevom, ampak, sem zadovoljna tudi s kaloričnimi dodatki, ki so – kruhom, pašteto, salamo, medom, margarino, marmelado, sirom, kumaricam, papriko ipd.. Ker ne bi zamenjala južne za zajtrk. Ker kakšen jajc raje kako drugače užijem v živo. In je brez veze tale tvoj post.

Drugače pa praviš, da lahko jajce celo surovo poješ, če si neučakan nad tvojim postopkom.

Ne jem ne mesa, ne ocvirkov, ne jajc. Očitno bom lačna 🙂

Saj ti če ne ješ vsega tega, si itak celo življenje že lačna. 😛

Pred smučanjem si res kdaj naredimo podoben zajtrk, popečena suha salama, jajca in tik pred koncem še malo naribanega sira.
Za normalen dan je tak zajtrk preveč, če ne greš potem delat kaj fizično težjega.

Sem večkrat jedla v mlajših letih kaj podobnega, šunko popečeš na olju, nato gor jajca in potem sir. Tako da ja, poznamo, samo brez ocvirkov!

Najboljši mi je na hitro popečen kuhan pršut z jajcem.

A to daš kuhan pršut ali srovega, pa popečeš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close